Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Evet kesinlikle karamsar olmıcaz ne yazıldıysa onu yaşıcaz tevekkül edicez unutmayalımki allah sevdigi kulunu zorlukla sınar inşallah biz isyana girmeden bu sınavı geçmişizdir

Cnm büyük küçük hepsini alıyolarmı yumurtaların yada sadece kaliteli ve büyüklerimi alıyorlar birde şimdi çatlatma ignesi olumya bunlar dışardamı çatlıcak içerdemi ayyyy sorarken yoruldum

Cnm büyük küçük hepsini alıyolarmı yumurtaların yada sadece kaliteli ve büyüklerimi alıyorlar birde şimdi çatlatma ignesi olumya bunlar dışardamı çatlıcak içerdemi ayyyy sorarken yoruldum

Hayır canım hepsini almiyorlar tabiki 17 mm ve daha büyüklerini topluyorlar kaliteli olup olmadığı toplandiktan sonra embriyolog tarafından degerlendirilerek belirleniyor ve sen opudauken eşinden de sperm alınıyor ve onları bulusturuyorlar opudan bir gun dobra sana kac yumurtanın dollendigi doyleniyor ve artik ucuncu gunemi beşinci gunemi gifilecegi kararlastiriliyor

Ayyy cnm çok sogolll valla süper oldu bu bilgiler peki çatlamış oluyomu bu yumurtalar 17mm küçük regilmi döllenme için

Ayyy cnm çok sogolll valla süper oldu bu bilgiler peki çatlamış oluyomu bu yumurtalar 17mm küçük regilmi döllenme için

Tabiki küçük değil 17 mm ve üstü yumurtalar ideal büyüklüktedir çatlatma iğnesini yaptıktan sonra en geç 36 saat içinde opu ya girersin tabiki catlamisdir catlamiazsa opu iptal olur bu risk milyonda birdir o yüzden sen bunları düşünme yarın herşey güzel olacak de hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Bu arada E2 değerine baktiriyosun değilmi en son kaçtı bu değerin

Valla cnm ben anlamıyorum sadece agrım var çok dedim hemşireye normal dedi degeriniz yükseliyo ondan dedi 4000küsür dedi ama dikkat etmedim ne anlama geliyor bu ayyy dr gibisin valllaaa

Valla cnm ben anlamıyorum sadece agrım var çok dedim hemşireye normal dedi degeriniz yükseliyo ondan dedi 4000küsür dedi ama dikkat etmedim ne anlama geliyor bu ayyy dr gibisin valllaaa

Yumurtalar büyüdükçe E2 degerin artar kademeli olarak çok fazla yükselmeside iyi değil pat diye düşüşe gecmeside ama senin değerin iyi sınırlarda merak etme ağrılarının olması normal sebebi yumurtalarının büyümesi opudan sonrada ilk gün biraz ağrın olur ama sonra gecer

Ayyy cnmsın yaaa bir soru daha sen her seferinde embriyolara genetik test yaptırdınmı?
Çok kafamı kurcalıyo bu sorun birdenrahim bitopsisi yapıldımı sana ne oluyorbu ayyy ne kadar karışık işlermiş

Ayyy cnmsın yaaa bir soru daha sen her seferinde embriyolara genetik test yaptırdınmı?
Çok kafamı kurcalıyo bu sorun birdenrahim bitopsisi yapıldımı sana ne oluyorbu ayyy ne kadar karışık işlermiş

Çok karışık ama sen bunları düşünme şimdi ben genetik test yaptirmamistim gerek görülmemişti ama bu seferki denemede yaptırmayı düşünüyorum

Rahim biyopsisi derken histereskopi demek istedin sanırım rahimin içine kamerayla bakılarak herhangi bir problem varmı yokmu belirleniyor perde olabilir yapışıklık olabilir yada kist olabilir bunlar tespit edilip gerekli tedavi yapılır bazen tüp bebek tedavisi öncesinde yapılmasını uygun bulan doktorlarda var gerek görmeyenlerde sen bunları düşünme şimdi gidip ılık bi duş alıp güzel şeyler düşünerek uyu yarın büyük gün

Bu arada yarın saat kaçta opu olacaksın

Canım burdada çok ısrar ediyorlar yaptırın diye bilemiyorum sanırım birine yaptırıcaz ,
Valla anlamadım rahim biyopsisi yazıyor histereskopi'de olucam bende onu sordum histereskopi yapılacaksa biyopsi neden gerekli diye sadece yapmamız gerek ikisi farklı şeyler diye yanıt aldım.
Yarın 9:45'te burda olun dediler ama biz daha erken gideriz aman yanlış bi şey yapmayalım diye
Evet cnm aldım duşumu zaten akapunktura gittim bu gün rahatlama için çok iyi geldi kesinlikle tavsiye ederim opu'dan transferden önce, bu arada burdan yazılarımızı okuya başkalarıda varsa hepinizden dua bekliyorum ihtiyacım biraz şans bol bol dua

Günaydın canım şansın bol olsun iyi haberlerle gel

Günayyydııınnn
Evet yoldayız opu için ayyy heyecanlı degilim ama gerginim çook bakalım başımıza neler gelecek dua istiyorum hepinizdenn

Günayyydııınnn
Evet yoldayız opu için ayyy heyecanlı degilim ama gerginim çook bakalım başımıza neler gelecek dua istiyorum hepinizdenn

Derin nefes al ver burnundan nefes alirken birden üçe kadar say agzindan verirken dörtten altıya kadar say rahatlarsin Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…