Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Bittiii çok şükür 12 yumurta çıktı fena degil dedi tabi belli deyil şimdilik kalitelim degilmi , agrim var şimdi biraz olur dedi yanımda oldugunuz ve dualarınız için çokk teşekkürler

Bittiii çok şükür 12 yumurta çıktı fena degil dedi tabi belli deyil şimdilik kalitelim degilmi , agrim var şimdi biraz olur dedi yanımda oldugunuz ve dualarınız için çokk teşekkürler
Canım benim hadi geçmiş olsun inşallah güzel sonuçların olacak

Canım benim hadi geçmiş olsun inşallah güzel sonuçların olacak
İnşallahhhh bu arada deveci ailesi ne yaptın cnm test günün geldi diye biliyoruz senin adına çok heyecanlıyız bize bilgi veririmisin cnm inşallah pozitiftir sonucun o heyecandan bize haber vermeti unutmuşsundur

Geçmiş olsun canım sonuç güzel olmuş 12 yumurta süper bir şey inşallah hepsi kalitelidir ve hepsi döllenir yarın daha güzel haberlerini bekliyorum

Ağrın olabilir bu normal demiştim sana kendini yorma ağır kaldırma mümkün olduğu kadar dinlen bugün ama yarın normal hayatina dönersin

Bu arada opuyu hangi doktor yaptı Halit Bey'mi yoksa başka bir doktormu

Son düzenleme:

Evet canım histereskopi ve rahim biyopsisi farklı şeyler ama ben transfer öncesi rahim biyopsisini ilk defa duydum transfer öncesi histereskopi yapılması hem rahimde tutunmaya engel bir sorun olup olmaması açısından hemde rahime çocuk atılarak embriyonun tutunmasına kolaylık sağlamak açısından önemli bir işlem genellikle histereskopi yapıldıktan bir ve iki ay içinde transfer yapılır ama rahim biyopsisini duymamıştım canım

Cnm daha önceki tecrübelerine dayanarak sana bi sorum olacak daha önce embriyolara genetik test yaptirmadigini ama bu sefer yaptiracagini söylemiştin peki daha önce neden yaptirmadin doktorunmu istemedi ve kromozom analizi yaptırmışmıydınız herhangi bişey cikmis miydi o zaman

Doktor onermemisti canım o yüzden embriyolara ne kromozom analizi nede genetik test yapılmadı ama bu sefer eksik birşey kalmasın diye yaptiracam

Yaptırdık bizde sonucu bekliyoruz ay sonunda sonucumuz belli olacak bize genetik doktoru sonucunuz temiz çıkarsa herhangi bi sorun çıkmazsa embriyolara genetik test yaptırmanıza gerek yok demişti yaşında genç herhangi bir sorun olmaz demişti o yüzden kafam karıştı biraz

Bu konuda detaylı bilgim yok canım ama bildiğim bir şey varsa genetik test yapıldığı zaman embriyolara sağlıklı olan embriyonun tutunma şansı çok yüksek ve sağlık sorunu olma riski hiç yok gibi bir şey bu yüzden önemli

Evet haklısın cnm kesinlikle doğru yani bizde 1 tanesine falan yaptirabiliriz çok pahalı 1 taneye yaptırmakta çok düşük bi ihtimal geliyo bana ya sağlıksız çıkarsa yani diğerlerinide deneyin dememiz çok zor olucak paramız bu kadarına yetecek neyse kısmet artık inş bi sorun çıkmaz bu arada halit beyin bana göre diğer Dr lara göre farkı çoğu Dr un istemediği testleri yaptiriyo yani ince eliyo

Merhaba, bende araniza yeni katilanlardanim. Oncelikle Allah hepimizin gonlune gore verir herseyi insallah esrkum arkadasim senin yumilerden haber varmidir?
Merhaba cnm hoşgeldin iyi dileklerin için teşekkür ederim esrkum dan haber bekliyorum bende senin ne problemin vardı sendemi halit beyin hastasisin

Evet bende Halit beyin hastasiyim. Gecen ay gittim. Adet donemini bekliyorum. Subatin ortasi gibi baslicaz islemlere sanirim. Izmirden gidip gelicem, zor bi surec olucak ama insallah sonucu guzel olur. Allah kimsenin emegini karsiliksiz birakmasin.

Evet bende Halit beyin hastasiyim. Gecen ay gittim. Adet donemini bekliyorum. Subatin ortasi gibi baslicaz islemlere sanirim. Izmirden gidip gelicem, zor bi surec olucak ama insallah sonucu guzel olur. Allah kimsenin emegini karsiliksiz birakmasin.
Amin cnm benim bende adet günümü bekliyorum bu ayın 20 sinde adet olucam muhtemelen.benimde bu ayın 20 si gibi başlıycak tedavim sanırım aynı zamanlarda başlıycaz hepimiz için hayırlısı olsun inş lütfen yazmayı bırakma süreçlerini anlat birbirimize destek oluyoruz burda senide aramızda görmekten çok mutlu oluruz bu arada yaş kaç ve sorununuz nedir

yasim 33 6 yillik evliyim. Sebepsiz diyebiliriz. Benim yumurta rezervim dusuk. Esimde sperm azligi var. Dr bey embriyo genetik test ve rahim biyopsi dedi. Surec hakkinda tabiki elimden geldigince bilgi veririm. Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun.

Ayyy kızlar günaydııınnn be güzell kalabalıklaşmışız benim durum bayaa agrım oldu o yüzden giremedim dinlendim hala agrım var gece saga sola dönemedim neyse geçerrr yumoşlar iyi durumda sanırım bilmiyorum birazdan ararlar sizede burdan mıtlaka haber vericem kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…