Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Opuya giderken dusunu al sakinles ama makyaj yapma parfüm sıkma ve hep pozitif düşünerek git muhtemelen genel anestezi altında yapılacak ve sadece 15 yada 20 dakika sürecek bir işlem sonrasında uyandirilip bir saat kadar gözlem altında tutulup kaç yumurta toplandığı söylenip evine gonderileceksin o gün çok yorma kendini dinlen leke tarzında kanamanın olursa korkma bu normaldir ama nefes darlığı karında şişlik gibi belirtiler olursaki bu ohss durumudur ve ciddiye alip hemen doktorunu ara ama korkma bu ihtimal milyonda bir ihtimaldir ama yinede bilgin olsun diye söyledim ertesi gününde sana kaç yumurtanın döllenip döllenmedigi söylenecek ve süreç başlayacak şimdiden hayırlı olsun canım

Herşey gönlünce olsun dualarım seninle inşallah bebeğine kavuşursun canım

Cvp istemişsin:)
Ben yaşadıklarımı deneyimlerimi yazıyorum..
Dikkat edelim derken burada yalan yanlış şeyler yazacak değilim.. neyse onu yazıyorum..
Ama cvp vermem
Herşeyi yaşayarak deneyimliceksiniz zaten..

Canımmmm cevabın için çokkk teşekkürler allah razı olsun bu gün sakinleşmek için akapunktura gidicem çok rahatlatıyor onunda faydası olur diye düşünüyorum haydiii hayırlısı heyecan varrr
Birde bir şey daha sorucam saracım benim dün akşama kadar agrim vardı yavaş hateket etsemde batmalar agrı oluyordu dün akşam çatlatma igneleriöi yaptım sanki agrı fln kalmadı ters giden bi şeymi var acaba

Cvp istemişsin:)
Ben yaşadıklarımı deneyimlerimi yazıyorum..
Dikkat edelim derken burada yalan yanlış şeyler yazacak değilim.. neyse onu yazıyorum..
Ama cvp vermem
Herşeyi yaşayarak deneyimliceksiniz zaten..
Yaaa cnm bence sen buraya degil bahçeci klinigine yaz burda moral bozup enerji düşürüyorsun sen bayaa bilenmişsin Halit fırat erden'e hırsını bizden çıkarıyorsun yaşayıp göreceksek falan bırak yaşayıp görelim sen böyle yazınca bize nasıl faydan oldugunu düşünüyorsun biz ilk kez yaptırıyoruz heycanlıyız kendimize göre dogru yerdeyiz madem bu kadar kötü şeyler yaşadın kafandan atarsın, bu merkezle ilgili hiç bir şeyle ilgilenmezsin ayrıca kendi sürecinle ilgili tek kelime yok , bak cnm hepimiz aynı yoldayız amacımız anne olmak sende bunu yaşıyorsan daha hassas olmalısın sen bunu yaşayıp bu şekilde moral bozuyorsan bir yerde bir yanlış var!!

Kızlar bir bilgi daha vereyim dün akşam çatlatma ignelerimi kendim yaptım üç tane birden ilkini yaptım tansiyonum düştü fena oldum ama yapmak zorundaydım digerlerinide zmn kısıtlıydı sonra arkadan ikinciyi yaptım üçüncü bitti bir baktım bilegimden sular damlıyor sitrestenaslında ben igneden çok korkarım kan tutar fln ama bu deri altı igneler cesaretle kendim yapayım, dedim baktım oluyo diger ucu biraz daha kalın olanlarıda yaptım birde içindeki ilaç yaklaşık bir cm kadar çabuk oluyo bu çatlatma ignesini yaparken farkettim iki cm kadar bir ilaç ayyy bitmiyor, igne zor batıyor amaannnn vallaha ecel terleri döktüm üçünün beş dkka içinde yapılması gerekiyor allahım zmn yok gidip yaptırmaya çok kötüydü bittikten sonra aglamaya başladım eşim yüzün kireç gibi oldu çok korktum dedi hemen uzandım ayaklarımı kaldırdı amaannn benim gibiydrniz sakın evde çatlatma ignesini yapmayın

Cnm benim ya vallahi cesaretine hayran kaldım ben kendim yapabilirmiyim bilmiyorum kendimde şuan için o cesareti göremiyorum bu arada dualarım seninle kalbim seninle herşey istediğin gibi olur inş

Ağrılarının olması normal çünkü yumurtalar dışarıdan bir destekle büyüyor ve muhtemelen birden fazla yumurtan büyüyor bunlarda haliyle kasık bölgesinde ağrı yapar ama korkma bunlar tatlı heyecanlar heyecanlı olmanda çok normal ama abartma derin nefes al açık havada yürü ve çok fazla olacak mı olmayacak mı diye düşünmemeye çalış biliyorum zor ama ne kadar rahat olursan o kadar olumlu sonuca yakın olursun çünkü unutma herşey yolunda gitse bile yüzde yüz olacak diye birşey yok bu ihtimalide düşünürsen hayal kırıklığına daha az olur ama dilerim sonucun pozitif olur ve bebeğine kavuşursun bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim gerçi sana hastanedende söylerler ama eğer opu genel anestezi altında olacaksa gece yarısından sonra bir şey yeme opuya aç gitmen gerek opu işleminden yaklaşık bir saat sonra hastane sana kahvaltı getirecek zaten şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istediğin birşey olursa sor canım benim

Evet ya bencede çok haklisin biz bir yola girdik kendimizce doğru olduğuna inandığımız bir merkez bir Dr evet herkes pozitif sonucla ayrilmayabilir bunuda biliyoruz bu bizde olabiliriz zaten bununda bilincindeyiz ama burda hepimiz en ufak bi umut kırıntısı arıyoruz küçük bi moralle bunları okuduğumuzda eminimki benim gibi Hepiniz mutlu oluyorsunuz bu umudumuzu heyecanımızı kırmayın lütfen

Neden iğneyi kendine yapıp kendine boş yere heyecan yaratıyorsun bir sağlık kuruluşuna gidip iki dakikada yaptırırdın bide çatlatma iğnesi neden uç taneymis ben bir tane yaptırmıştım acaba ilaclarmi degistiki

Sendemi ne tatlı biseysin sara_28 bak ne güzel yardımcı oluyorsun moral veriyorsun keşke herkes senin kadar duyarlı olsa lütfen yazmayı bırakma senin bilgine ve yardımına ihtiyacımız olacağını düşünüyorum yazdıklarını okuyorum önden bu şekilde bilgilendirmen harika teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için ben dört kez tüp bebek tedavisi yaptırdım biri kimyasal ikisi negatif ve biri pozitif oldu dördüncü denemede bebeğim geldi ama 35 haftalıkken hasta olarak doğdu bebeğim yemek borusu gelişmemişti ameliyat oldu ama dokuz gün sonra kaybettim bebeğimi çok acı çektim halada çekiyorum ama yilmadim yedi ay oldu bebeğim gideli şimdi psikolog desteğiyle hazır hissettigim anda yeniden tedaviye başlayacam bende anne olacam buna inanıyorum sizde inanın inancinizi hiç kaybetmeyin ama olmazsa da dünyanın sonu değil bununda kabul etmek gerek

Bu sebeble bilgim dahilinde yardımcı olmayı isterimde severimde karamsar olmanın kimseye faydası yok nefes aldığımız sürece umut hep vardır

Cansın sen Rabbim inşallah gönlüne göre verir inş hepimiz anne olucaz evet umudumuzu kaybetmek yok biz mücadelemizi elimizden geldiği kadarıyla vericez gerisi Allahin takdiri sende olacaksın buna inanıyorum senin için dua edicem üzülme vardır herseyde bi hayır senin süreçlerinide takip etmek için şimdiden sabırsızlanıyorum

Iyi dileklerin icin sagol canım

Hahahhaa cnm limitlerimi denemek istedim ama yanlış yapmışım:)
Bilmiyorum ki cnm valla bana üç tane dendi bende yaptım
Senin yumurta gelişimi ile ilgili sıkıntın varmıydı?

Hahahhaa cnm limitlerimi denemek istedim ama yanlış yapmışım:)
Bilmiyorum ki cnm valla bana üç tane dendi bende yaptım
Senin yumurta gelişimi ile ilgili sıkıntın varmıydı?

Yok canım benim sıkıntım yoktu ama her doktorun her hastasına uyguladığı prosedür farklı olabilir sen takılma buna önemli olan yarın kaliteli ve birden fazla yumurtanın toplanması yarın opudan sonra haber ver olurmu merak ederim seni

Cnm benim ya vallahi cesaretine hayran kaldım ben kendim yapabilirmiyim bilmiyorum kendimde şuan için o cesareti göremiyorum bu arada dualarım seninle kalbim seninle herşey istediğin gibi olur inş
Bende çok cesaretli degilim ama bi güç kuveet geldi neyseki bitti çatlama ignesi yapacak kadar cesur segilmişim onu anladım

Evet cnm benimde başka deneyimim olmadıgı için şu şöyledir diyemiyorum bakalım yarın görücez ayyy iyiki varsınnn vallaha bizim için duayensin biz çömezz

Valla kesinlikle insan rahatlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…