5.gün bu ay histereskopim var sonraki ay transfer inşallah bir aksilik olmazsa benim rahim problemli T şeklinde ve yamuk bu sebepten transfer olamıyor
Sen histereskopi yaptırmışmıydın birde transfere nasıl hazırlandın yeme içme fln
Ayyy cnm benim cevabın gece yarısı umut oldu bana hepimiz anne olucaz inşallah.Ben histereskopi yaptırmıştım ama tüp bebek tedavisinden çok önceydi doğrusu senin yaptığın histereskopi den sonraki ayda transfer olursa tutunma şansı çok fazla oluyor beslenmeye gelince cokda dikkat etmedim ama protein ağırlıklı yemeye özen gösterdim
Rahimin problemli olusu sorun değil histereskopi sırasında düzeltilir bunu stres yapma hiç inşallah bu tedavide bebeğine kavuşursun
Ayyy cnm benim cevabın gece yarısı umut oldu bana hepimiz anne olucaz inşallah.
Transferde yine igneler kullanılıyormu acaba off bilmemek çok kötü insanı bu korkutuyor
Ayyy canımmmm o kadar sevindim kiii girme tabikiii, gözlerim doldu maşşallahhhh biz diyoduk ilk hamilemiz sensin diye oleyyyyyyy
Tesekkur ederim arkadaşlarım rabbim.hepinize nasip.etsin en kısa zamandaAyyy canımmmm o kadar sevindim kiii girme tabikiii, gözlerim doldu maşşallahhhh biz diyoduk ilk hamilemiz sensin diye oleyyyyyyy
Gözün aydın canim Allah saglikla kucagina alıp buyutmeyi nasip etsin
canım cd56 testini nerde yaptırdın ... yapma sebebin neydi ... döllenme sorunları yaşadın mıtanıdık bir embriyolog sorduk bir kere yapılan genetik tanıda sorun yok ise diğerlerine bakmaya gerek yok dedi..
yani çocuğun tutunamaması yada olmaması embriyo ile alakalı değil..
sadece fazla para almak için ıstısmar ediyolar..
gene yapalım dediler başlamadan önce bende istemedim dedim sorun ondan değil daha başka şeylere bakılması gerekiyor bence dedim..
ki benim bu sefer tutmamasının sebebi CD56 çok yüksekdi transfer sonrası dahada arttı serum almama karşın vucut attı dedi halit bey..
bu sefer ben kendim artık profesyonel oldum düşük olmazza transferi yaptırmıycam..
insanların iyi niyetlerini kullanıyolar ama bir okadarda başarılı olduğunu duydum..
bana iyi gelmedi ne yazıkki halit bey..
30bin tl yi geçti verdiğim para..
kendisinde buda son denemem zaten söledimde yaptı yaptı yapamadı doktoru değiştiricem..
canım cd56 testini nerde yaptırdın ... yapma sebebin neydi ... döllenme sorunları yaşadın mı
3 tedavimde yumurta döllenm oranı çok düşük oldu canım merkezden mi kaynaklı dicem ama bir çok hastasını tanıyorum hiç birinde olmadı mesela 12 olgun yumurtadan 4 döllendi ama kaliteleri kötüydü dna hasar testi de yapıldı onda sorun yok çözüm bulamadık bende duyduğum şeyleri arştırmya çalışıyorumtesti her yer yapıyor ama ben halit beyin kendi yerinde yaptırmıştım..
pahalı bir test değil..(150-170tl arası bişeydi tam net fiyatını hatırlamıyorum)
bağışıklık sistemin çok kuvvetli vücut embriyoyu kabul etmiyor gelişimini engelliyor onun için yaptırmıştık..
döllenme ile alakalı bir durum değil cnm..
ben döllenme sorunu hiç yaşamadım..
embriyolar 5.güne gitti hep..
sendeki sorun ne?
3 tedavimde yumurta döllenm oranı çok düşük oldu canım merkezden mi kaynaklı dicem ama bir çok hastasını tanıyorum hiç birinde olmadı mesela 12 olgun yumurtadan 4 döllendi ama kaliteleri kötüydü dna hasar testi de yapıldı onda sorun yok çözüm bulamadık bende duyduğum şeyleri arştırmya çalışıyorum
12 yumurtadan 3 4 tanesi döllenmesi normal mi normal olmadığını söyledi doktorumuz hayır şu an araştırıyorum yeni bir doktor yeni bir merkez pgt hastasıyım ondan tüp bebeğe başladık ve 9 embriyodan pgtyi geçtim transfer edecek embriyo bile kalmadı bunun üstünde durmam lazım sanırım arastirikendezaten 12 embriyonun 12side döllenmesi mümkün değil..
her gün döllenme sürelerine göre bazı embriyoların ilerlememesi normal
yani olması gereken bir süreç..
kalite ile ilgili de ;
PGT ve aCGH testleri var genetik ile ilgili bunları yaptırabilirsin bi araştır istersen..
doktorun ne önerdi?
yada doktorun halit bey mi?
Bencede normal zaten hepsi dollenmiyoki nası böyle bişey söylemış12 yumurtadan 3 4 tanesi döllenmesi normal mi normal olmadığını söyledi doktorumuz hayır şu an araştırıyorum yeni bir doktor yeni bir merkez pgt hastasıyım ondan tüp bebeğe başladık ve 9 embriyodan pgtyi geçtim transfer edecek embriyo bile kalmadı bunun üstünde durmam lazım sanırım arastirikende
12 yumurtadan 3 4 tanesi döllenmesi normal mi normal olmadığını söyledi doktorumuz hayır şu an araştırıyorum yeni bir doktor yeni bir merkez pgt hastasıyım ondan tüp bebeğe başladık ve 9 embriyodan pgtyi geçtim transfer edecek embriyo bile kalmadı bunun üstünde durmam lazım sanırım arastirikende
Anlamadım bende döllenme olmayanların hiç döllenmesi olmuyor bende yumurta var sprem var döllenen de var kalite kötü diyorlar ilk tedavimde embriyolog yumurtaların çok kalitesiz demişti bunun dışında birşey bilmiyorum o da ne kadar doğru tartışılırBencede normal zaten hepsi dollenmiyoki nası böyle bişey söylemış
İncir ye kaliteyi artırmak için cnm çok faydası oluyor bi arkadaşım bizzat yaptı şahit oldumAnlamadım bende döllenme olmayanların hiç döllenmesi olmuyor bende yumurta var sprem var döllenen de var kalite kötü diyorlar ilk tedavimde embriyolog yumurtaların çok kalitesiz demişti bunun dışında birşey bilmiyorum o da ne kadar doğru tartışılır
Bir süre ara verdim tedaviye raporsuz yaptırmıştım 2 aşılama düşünüyorum sonra rapor alacam iyi bir merkeze gidicem bakalım ama inciri aklımın bir kenarına yazdım teşekkürlerİncir ye kaliteyi artırmak için cnm çok faydası oluyor bi arkadaşım bizzat yaptı şahit oldum
Rica ederim canım peki sen eskiden halit beyin hastasimiydinBir süre ara verdim tedaviye raporsuz yaptırmıştım 2 aşılama düşünüyorum sonra rapor alacam iyi bir merkeze gidicem bakalım ama inciri aklımın bir kenarına yazdım teşekkürler
Yok canım cs56 testini arattırdım öyle yazdım buraya adana da tedavi oldumRica ederim canım peki sen eskiden halit beyin hastasimiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?