Orak hücre anemisi taşıyoruz eşim ile amniyosentez yerine genetik ayrıştırma tercih ettik kürtaj olma korkusu vardı bende .... 3.gune zar zor geldiler dedi embriyolog donduruldu iki tedavide havuz sistemi uygulanacaktı 3.tedavi sonrasında doktor yumurta kalitesiz dedi sonra telden aradı beni çok sitem ettim kendisine burdaki topiği takip ediyor kendide yazdıklarımı okumuş sonra yumurtadan kaynaklı demedim dedi bir embriyo kaldı son 2.tedavimde 5.gune giden ama hücre sayısı az diye onu transfer etmedi tutunmaz diye diğerleri de çözüldükten sonra gelişimleri durmuş kafam allak bullak neye inanca mi şaşırdım açıkçası N NC1907
taşıyıcıyım canım hastası değilim ... tedavisi olmasayn bir hastalık kök hücre naklide iyi sonuçlar vermiyor malesef ... bende hiç sorun olmuyoratak ağrı krizleri vs... %75 sağlıklı embriyo şansım var bunu birkoç kişi yapıyor yapanlarda da hiç sorun olmuyor döllenme de kendi doktorumda yapmış ... işin içinde başka bir durum var gibime geliyor iyi bir doktor herşeyi açıklayacak gibirahatsızlığın genetik kan rahatsızlığı..
tüp bebek doktorundan ziyade hematoloji bölümüyle görüşmen lazım..
önce tedavisini yaptırman lazım..
muhtemelen embriyolarının kötü olmasının sebebide taşıyıcı olmasıdir..
bu genetik rahatsızlık annede ve ya babanda var mı?
ağrıların oluyor mu? atakların?
taşıyıcıyım canım hastası değilim ... tedavisi olmasayn bir hastalık kök hücre naklide iyi sonuçlar vermiyor malesef ... bende hiç sorun olmuyoratak ağrı krizleri vs... %75 sağlıklı embriyo şansım var bunu birkoç kişi yapıyor yapanlarda da hiç sorun olmuyor döllenme de kendi doktorumda yapmış ... işin içinde başka bir durum var gibime geliyor iyi bir doktor herşeyi açıklayacak gibi
teşekkür ederim tatlım sayende çok şey öğrendim ...taşıyıcı olarak bilmiyordum olduğunu
ozaman şansın çok yüksek..
bencede iyi bir doktordan yardım almalısın..
işini iyi bilen ayrıntılı araştırma olmalı..
topiclerden yardım alırsın..
bol şans diliyorum
Kızlarrr merhabaaa
Bi kaç gündür yazmıyordum çünkü bir gelişme yoktuyarin histereskopi olucam umarım her şey yolunda gider
Kızlarrrr sizde durumlar nasıl gidiyor.
Sagol cnmmmHadi hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gidecek muhtemelen lokal anestezi altında yapılacak histereskopin sabah erken git hastaneye iki tane hap verecek doktorun yanağına bırakacaksın o eridikce rahim açılacak biraz adet sancısına benzer sancın olacak ama korkma bunlar normal hiç korkma 15 yada 20 dakikalık bir işlem sonrasında anestezinin etkisi geçene kadar hastanede tutuyorlar çok nadir bir gece kalman gerekebilir o kadar
Sagol cnmmm
Ayy biraz korktum şimdi yolda gidiyorum , dualarınızı bekliyorum
Sagol cnmmm
Ayy biraz korktum şimdi yolda gidiyorum , dualarınızı bekliyorum
İyi akşamlar kızlar saat 4 gibi dr gördü sonra taburcu ettiler anca yazabildim.
Orta derecede yapışıklık varmış onları açmışlar iki ay beklicem transfer için üzüldüm ama napalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?