- 7 Şubat 2017
- 12
- 14
- 8
- 41
Cok tesekkur ederim. Bakalim yarin bi ilkay hnma sorucam. Hayirlisi olsun herseyon hakkinda.Cnm bak sen hemen yarın bi devlet hastanesinin genetik bölümünden randevu al hemen veriyolar yogunluk olmuyor git dr'a söyle düşüklerim var tüp bebek yaptırıcam istanbulda de bu testi yaptırabilirmiyiz de bir ayda fln çıkıyor cnm "yavaş giden menzile varır" o yüzden acele etme hemen yaptırıcam diye her şeyden emin ol
Amin canım inşallah hiç bir şey çıkmayacak ve evet bizde anne olucaz yeni bir sayfa açıcaz hep beraber yeni anne olmaya çalışanlar için ekip oluşturucaz ekibin başı tabiki saraayyy hayali bile güzelll
Ayyyy ne güzel olurÇok tatlısın canım yaaa inşallah hepimiz anne olacaz ben buna inanıyorum sizde inanın hep beraber tüp bebek anneleri topigi açarız
Eminin herşey çok güzel olacak cnm içini rahat tut iyi şeyler düşünKızlarrr günaydııınn
Dün yazamadım hastaneden haber verilmiyor 4. Gün bilginiz olsun. Çok takmadıgımı düşünüyordum amaan ne oldu ne oldu diye ama her sabah uyku ile uyanıklık arası minik ponçillerimi düşünüyorum ayyyy yerim siziiii.
Bu gün haber gelicek gece kabuslar gördüm hep soruyorum kaç tane diye cvp alamıyorum.kötü bir rüyaydı amaannn sadece bir rüyaaa her şey iyi olacak sanırım umarım inşallahhh
Kızlarrr günaydııınn
Dün yazamadım hastaneden haber verilmiyor 4. Gün bilginiz olsun. Çok takmadıgımı düşünüyordum amaan ne oldu ne oldu diye ama her sabah uyku ile uyanıklık arası minik ponçillerimi düşünüyorum ayyyy yerim siziiii.
Bu gün haber gelicek gece kabuslar gördüm hep soruyorum kaç tane diye cvp alamıyorum.kötü bir rüyaydı amaannn sadece bir rüyaaa her şey iyi olacak sanırım umarım inşallahhh
Cok sevindim. Allah saglikli sihhatli kucagina almak nasip etsinKızlar slmm çok sukur hamileyim darısı butun isteyenlere insallah hoşçakalın çok fazla girmiyorum nete radyasyon için
Cok sevindim. Allah saglikli sihhatli kucagina almak nasip etsin
Deveciailesi lütfen bize bi ses versen durumun nasıl merak ediyoruz umarım herşey yolundadır
Ayyy canımmmm o kadar sevindim kiii girme tabikiii, gözlerim doldu maşşallahhhh biz diyoduk ilk hamilemiz sensin diye oleyyyyyyyKızlar slmm çok sukur hamileyim darısı butun isteyenlere insallah hoşçakalın çok fazla girmiyorum nete radyasyon için
Burda arıyolar cnm sadece 4 gün aramıcaz dedi ben aradıgımda daha yeni bitirmişler işlemi şimdi dondurduk aramalara geçmemiştim dedi ayy sagolsun gökhan bey çok ilgiliHastaneden her gün aramazlarki canım ama sen çok merak edersen arayıp sorabilirsin bugün aradilarmi merak ediyorum haber alınca yaz muhakkak
Burda arıyolar cnm sadece 4 gün aramıcaz dedi ben aradıgımda daha yeni bitirmişler işlemi şimdi dondurduk aramalara geçmemiştim dedi ayy sagolsun gökhan bey çok ilgili
Kızlar slmm çok sukur hamileyim darısı butun isteyenlere insallah hoşçakalın çok fazla girmiyorum nete radyasyon için
5.gün bu ay histereskopim var sonraki ay transfer inşallah bir aksilik olmazsa benim rahim problemli T şeklinde ve yamuk bu sebepten transfer olamıyorŞimdi dondurduk derken kaçıncı gün embriyosu oldu bebislerin bide dondurulduguna gore bu ay transferin olmayacak degilmi
Sen histereskopi yaptırmışmıydın birde transfere nasıl hazırlandın yeme içme fln5.gün bu ay histereskopim var sonraki ay transfer inşallah bir aksilik olmazsa benim rahim problemli T şeklinde ve yamuk bu sebepten transfer olamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?