Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

benim ilk gebelik testinde yaptırmamı istedi baktık yüksek çıktı..
clexane yükseltti bir daha serum verdi...
diyetisyen yanındaki doktora yönlendirdi..(tam bir fiyasko adam)
genede olmadı..
21 ile olması mümkün değildi zaten ama araştırdım..
senin 7 gayet normal 12den küçük olması gerekiyor normal şartlarda..
ne zaman betaHCG ?
Ya cok soruyorum ama gebelık testınde baktırdın 21 e yukselmıs dıyetısyen yanındakı Dr yonlendırdı dedın dıyetısyen o Dr kım

Ben transfer sonrasında cd56 21 çıkınca serum aldım..
Zaten transfer günü ölüyor ne Zaman geleceğini ozaman kalp atışını alıyorsun..
Yanındaki diyetisyende murat berksoy..
Herkes emeğiniN karşılığını alır..
Bakalım bu sefer neler çıkartacak..
Sonucunu yazarsan sevinirim...

Anlamadım tam olarak sımdı transfer oldum 14 gun sonra kan testı yaptırdın sonuç neydı o sırada cd56 tekrar mı yaptırdın benımkı yenı eylulde kan testı

Merhaba;
sonuç ne oldu? beta HCG? merak ettim..
inşallah güzel sonuçlanmıştır..
bayağıdır yazışamadık..

Merhaba;
sonuç ne oldu? beta HCG? merak ettim..
inşallah güzel sonuçlanmıştır..
bayağıdır yazışamadık..
Merhaba cok sukur olumlu sımdı kese ve kalp atışı beklıyorum bu arada cd56 ıcın deştacortıl kullanıyorum bugun tekrar cd56 ıcın test verdım bakalım bayram sonrası cıkcak bayramdan sonra kalp atışı ve kese gorecegıx ıns memlekette olacağım ıcın orda baktırcam kan pıhtılasması var dıe ıgne verdı sabah aksam oyle

çok çok sevindim..
hayırlısı ile kalp atışınıda alırsınız tebrikler şimdiden..
bayram sonra bende gelicem halit bey bu hafta gittim kendiside burda yok muş zaten..
bakalım cd56 için bana ne verecek..

çok çok sevindim..
hayırlısı ile kalp atışınıda alırsınız tebrikler şimdiden..
bayram sonra bende gelicem halit bey bu hafta gittim kendiside burda yok muş zaten..
bakalım cd56 için bana ne verecek..
Hıı yokmuymus hıc haberım yok hep kızlarla konusuym çünkü 3 kız var ıkısı ıyıde bırı gercekten cıkdırtıyor benı cıleden cıkarıyo despot ıns duyarız Can'ım ıns ALLAH ısteyen herkese versın ALLAHIm kucagıma almayıda nasıp eder ıns

arkadaslar merhaba siteye yeni katılıyorum pr.doktor halit erden nasıl bir doktordur gidenler var mı?Halit bey hakkında hcbir bilgim yok yardımcı olursanız cok sevinirim benimde yumurta rezervim az oldugu icin doktorlar cocuğum olmayacagını söylediler tüp bebekde olmazmış.daha yaşımda cok genc 24 yasındayım sizlerden bilgi bekliyorum eger yardımcı olursanız çook sevinirim...

Hıı yokmuymus hıc haberım yok hep kızlarla konusuym çünkü 3 kız var ıkısı ıyıde bırı gercekten cıkdırtıyor benı cıleden cıkarıyo despot ıns duyarız Can'ım ıns ALLAH ısteyen herkese versın ALLAHIm kucagıma almayıda nasıp eder ıns

selam bayağıdır yazışmadık gebeliğin ne aşamada canım..
halit bey kasıma kadar yokmuş amerikadaymış ne yazıkki benim tedavide kasıma kaldı:(

merhaba;

halit bey iyi bir doktor bence değerlendirebilirsin..
yumurta rezervinin kötü olması demek çocuğunun olmayacağı anlamına gelmez..
halit bey Kıbrısada gidiyor ve kıbrısda yumurta sperm ne istiyorsan temini yapılıyor..
her şekilde değerlendirebilirsin..
moralini bozma sakın..

tanıdık bir embriyolog sorduk bir kere yapılan genetik tanıda sorun yok ise diğerlerine bakmaya gerek yok dedi..
yani çocuğun tutunamaması yada olmaması embriyo ile alakalı değil..
sadece fazla para almak için ıstısmar ediyolar..
gene yapalım dediler başlamadan önce bende istemedim dedim sorun ondan değil daha başka şeylere bakılması gerekiyor bence dedim..
ki benim bu sefer tutmamasının sebebi CD56 çok yüksekdi transfer sonrası dahada arttı serum almama karşın vucut attı dedi halit bey..
bu sefer ben kendim artık profesyonel oldum düşük olmazza transferi yaptırmıycam..
insanların iyi niyetlerini kullanıyolar ama bir okadarda başarılı olduğunu duydum..
bana iyi gelmedi ne yazıkki halit bey..
30bin tl yi geçti verdiğim para..
kendisinde buda son denemem zaten söledimde yaptı yaptı yapamadı doktoru değiştiricem..

tanıdık bir embriyolog sorduk bir kere yapılan genetik tanıda sorun yok ise diğerlerine bakmaya gerek yok dedi..
yani çocuğun tutunamaması yada olmaması embriyo ile alakalı değil..
sadece fazla para almak için ıstısmar ediyolar..
gene yapalım dediler başlamadan önce bende istemedim dedim sorun ondan değil daha başka şeylere bakılması gerekiyor bence dedim..
ki benim bu sefer tutmamasının sebebi CD56 çok yüksekdi transfer sonrası dahada arttı serum almama karşın vucut attı dedi halit bey..
bu sefer ben kendim artık profesyonel oldum düşük olmazza transferi yaptırmıycam..
insanların iyi niyetlerini kullanıyolar ama bir okadarda başarılı olduğunu duydum..
bana iyi gelmedi ne yazıkki halit bey..
30bin tl yi geçti verdiğim para..
kendisinde buda son denemem zaten söledimde yaptı yaptı yapamadı doktoru değiştiricem..
halit fırat ve murat Berksoy kesinlikle uzak durulması gereken kişiler onca gerekli gereksiz testt c 56 serumlar, yanlış tedavi sonunda ikinci yumurta toplama işlemini yarıda sonlandırmak zorunda kaldık ve ödemiş olduğumuz hormon ilaçlarıda havaya uçmuş oldu,buna rağmen ,2 embrio ve tek transfer ile gebelik oluştu ancak 6 haftalık iken boş gebelik olarak sonlandı,hem maddi hemde manevi hüsrana uğradık açıkçası, kesinlikle uzak durun derim

halit fırat ve murat Berksoy kesinlikle uzak durulması gereken kişiler onca gerekli gereksiz testt c 56 serumlar, yanlış tedavi sonunda ikinci yumurta toplama işlemini yarıda sonlandırmak zorunda kaldık ve ödemiş olduğumuz hormon ilaçlarıda havaya uçmuş oldu,buna rağmen ,2 embrio ve tek transfer ile gebelik oluştu ancak 6 haftalık iken boş gebelik olarak sonlandı,hem maddi hemde manevi hüsrana uğradık açıkçası, kesinlikle uzak durun derim

aslında alanında başarılı bir doktor..
ama dediğin gibi fazla test yaptırıyor gerekli gereksiz biraz maddi açıdan kullanıyorlar..
kendisine giden tanıdıklarımın çoğu ilk seferde gebe kaldı ve çocukları nerdeyse 1 yaşında..
bazen bu tarz durumlar birazda şans olabiliryor..
bu denememde benimde 7 haftalıktı kalp atışını alamdık ve kürtaj oldum..
kızdım neden ihmalkarlık vardı bile bile cd56 yüksekken transfer yaptı..
bende artık bu işde uzman oldum:)
benimde son denemem neden dondurulmuş son 2 embriyom var bide kendisi beni artık iyi tanıyor
histereskopi laparoskpbi bir çok şey yaptığı için..
bakalım bu sefer ne olacak..
sen bu sefer hangi doktorla dewam etmeyi düşünüyorsun?

ama dediğin gibi fazla test yaptırıyor gerekli gereksiz biraz maddi açıdan kullanıyorlar..
kendisine giden tanıdıklarımın çoğu ilk seferde gebe kaldı ve çocukları nerdeyse 1 yaşında..
benimde son denemem neden dondurulmuş son 2 embriyom var bide kendisi beni artık iyi tanıyor
bahçeci fulyadan erbil yağmurdan randevu aldık haftasonuna,başarılı ve ilgili bir doktor olarak biliyorum,klnik olarakda iyi,
dr erbile giden arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyoruz.

6 mı 7 mı tam anımsamadım Bayram'dan sonra dusuk oldu profılımden bu hamılelık takvımını kaldıramıyorum cıldırcam kan pıhtılasması var dıe ıgne vermıstı kanamayı durduramadılar dusukte kürtaj oldum Halıtt yok dıe bulent tıraşa gıtmeye basladım ne dıosunuz bılgınız çar mı kalan dmbrıyoları genetıge gonderelım ve bakalım kürtaj zarar vermısmı tekrar rahım fılmı ve hıstereskopı yapabılırım dedı sekerım yüksek cıktı bıraz polıslıstık var bende onu düzenle bı endokrolojı gıt dedı bakalım

6 mı 7 mı tam anımsamadım Bayram'dan sonra dusuk oldu profılımden bu hamılelık takvımını kaldıramıyorum cıldırcam kan pıhtılasması var dıe ıgne vermıstı kanamayı durduramadılar dusukte kürtaj oldum Halıtt yok dıe bulent tıraşa gıtmeye basladım ne dıosunuz bılgınız çar mı kalan dmbrıyoları genetıge gonderelım ve bakalım kürtaj zarar vermısmı tekrar rahım fılmı ve hıstereskopı yapabılırım dedı sekerım yüksek cıktı bıraz polıslıstık var bende onu düzenle bı endokrolojı gıt dedı bakalım

aaaaaa çok üzüldüm..
ya bu ne böle ya hep bir test istiyorlar..
kendi bıraktıkları hasarları çözmeye çalışıyorlar..
şimdide tutuyor gelişmiyor düşüyor yeni yeni şeyler duyuyoruz..
napıcaz böle yaa..
bülentte iyi doktor zaten halitle anlaşmalı..
halit kasımda gelicekmiş..
kürtajı halit mi yaptı sana..
rahim filmi histereskopi deken sil baştan desene:(

aaaaaa çok üzüldüm..
ya bu ne böle ya hep bir test istiyorlar..
kendi bıraktıkları hasarları çözmeye çalışıyorlar..
şimdide tutuyor gelişmiyor düşüyor yeni yeni şeyler duyuyoruz..
napıcaz böle yaa..
bülentte iyi doktor zaten halitle anlaşmalı..
halit kasımda gelicekmiş..
kürtajı halit mi yaptı sana..
rahim filmi histereskopi deken sil baştan desene:KK43:
Yok o sırada tatıldeydım Adana'da bı Dr gıttım o kürtaj dedı Halit konustum bence bı Dr daha gıt kurtajda zarar vermesınler Iyı baksınlar belkı dusmemıstır senı goremedıgım ıcın bıseyde dıemıyorum dedı bende onerecegınız Dr varsa gıdım dedım Adana'da Eray memec var dedı aradım durum bu dedım gel dedı zaten Halıtte aramıs gıttım o da kürtaj kanaması cok dedı ve bıttı hersey en guzelı neydı bılıyomusunuz dogum gunumu o karnındayken kutladım onunla bırlıkte onun harıcı de tatılım berbat gectı bı daha yıllık ızın dıycek halım kalmadı cok üzüldüm cok yıprandım cok Ağrı'm vardı sızdede Ağrı varmıydı

bende hiç ağrı olmadı..
Yok o sırada tatıldeydım Adana'da bı Dr gıttım o kürtaj dedı Halit konustum bence bı Dr daha gıt kurtajda zarar vermesınler Iyı baksınlar belkı dusmemıstır senı goremedıgım ıcın bıseyde dıemıyorum dedı bende onerecegınız Dr varsa gıdım dedım Adana'da Eray memec var dedı aradım durum bu dedım gel dedı zaten Halıtte aramıs gıttım o da kürtaj kanaması cok dedı ve bıttı hersey en guzelı neydı bılıyomusunuz dogum gunumu o karnındayken kutladım onunla bırlıkte onun harıcı de tatılım berbat gectı bı daha yıllık ızın dıycek halım kalmadı cok üzüldüm cok yıprandım cok Ağrı'm vardı sızdede Ağrı varmıydı

bende hiç ağrı olmadı kürtajı oldum o gün hafif adet sancısı gibiydi oda 1 gün sürdü zaten..
allah yardımcımız olsun..

Kızlar bende 3yildir evligim 1,5yil biz istemedik şimdi düşünüyoruz bi o kadar zaman daha geçti haziranda dusuk yaptım 2haftalikdi daha şimdi bekliyoruz bide benim sol tüpüm tıkalı bu şekilde tüpü tıkalı olup bu Halit beyle hamile kalan varmi

herkese merhaba
Kızlar bende 3yildir evligim 1,5yil biz istemedik şimdi düşünüyoruz bi o kadar zaman daha geçti haziranda dusuk yaptım 2haftalikdi daha şimdi bekliyoruz bide benim sol tüpüm tıkalı bu şekilde tüpü tıkalı olup bu Halit beyle hamile kalan varmi

merhaba;

tüp bebek denemenin tüplerinde hiç bir alakası yok olmaması avantajın olur..
dış gebelik riskin olmaz..
benim iki tüpümde yok :)

Back
X