- Konu Sahibi pedeliza_a
-
selam, ben hasan poyraza burun ameliyat olmak istiyorum ama burda kimse yaptirmadimi poyraza????????????
selam, ben hasan poyraza burun ameliyat olmak istiyorum ama burda kimse yaptirmadimi poyraza????????????
hasan poyraz hakkında bilgisi olan,ameliyat olan var mı????narkozsuz ameliyat yapıyormuş!!!
hasan poyraz hakkında bilgisi olan,ameliyat olan var mı????narkozsuz ameliyat yapıyormuş!!!
fiyatlar nasıl peki ortalama olarak söyleseniz memnun olurum
Merhaba ben Ocak 2014 te Dr.Hasan POYRAZ'a ameliyat oldum. 6 ay geçti üzerinden kimse ameliyat olduğumu anlayamıyor çok doğal ve çok başarılı oldu. Herkese tavsiye edeceğim bir doktordur. ilgili ve hasta memnuniyetini bilir. 27 yıl önce halam da kendisine ameliyat yaptırmıştı ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen çok memnun.
Ameliyata gelince eskiden kendi muayanesinde local anestezi uygularmış ama artık özel hastahanelerde yaptığı için genel anestezi uyguluyor. Hiç bir şekilde ameliyattan sonra ağrı yada kanama olmadı bende sadece doğal olarak şişlik ve morluk oluyor ama 5 günde onlar da geçiyor.
Fiyatı ise bu başarı ve memnuniyete göre oldukça ekonomik. Hastahane masrafları ve hastahanede bir gece konaklama da fiyata dahildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?