- 12 Nisan 2015
- 40
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi pedeliza_a
-
Selam benimle de fotoğraflarını paylaşabilir misin ? karar vermemde yardımcı olabilirsin teşekkür ederim :)4 Haziran'da Dr. Hasan Poyraz'a burnumu yaptırdım bugün 19 Haziran ve şu an yeni burnumla rahat nefes alarak yazıyorum bu yorumu, çok başarılı bir doktor. Ameliyatı özel hastanede yaptı, bir gece misafir kalabileceğim söylendi ben dedim heralde ayağa bile kalkamayacağım :) tam tersi o gece hastanede kalmadım, morluklar şişlikler olacak diye korkmuştum sürekli buz koydum ondan sonraki gün birazcık şişti ve bitti. Tamponlar konusunda sıkıntı yaşayacağım dedim gazlı bez vardı çünkü, o da çıkarken 3-4 sn bi acı yaşadım sonrası her şey normaldi ağrı kesici kullanmadım bile sızıdan eser yoktu, burnumdan kan geldiğine bir kez falan rastlamışımdır, yani görüp görebileceğim tek sorunlar bunlardı, başka kafama takılan soruları gayet net cevapladı misal telefonu hiç kapalı değil ameliyata girince de başka bir kişi cevaplıyor şahit oldum :) daha sonra Hasan Poyraz sizi geri arıyor :)
Burun ameliyatı babam da Hasan Poyraz'a olmuştu kemiği kırılmıştı, babam da çok memnun, onun da öyle ağrısı sızısı olmadı alçılar alındığı ikinci gün işe gitmişti hatta.
Burnum için şekili anlattım kemeri istemediğimi falan kendisi geçiştirdi sanki "bana bırak yapçam ben güzel bi şey" dercesine bi ayna tutuşturdu elime :) yüze gideni yapıyor zaten gösterdiği nutuk gibi 4 albümden anladım
-Bi arkadaş özelden dikişi konusunu sordu da dikişler kendiliğinden kaynayıp düşüyor, onun alınırken acısıyla uğraştırmıyor ^.^-
Kısacası kendisini öneririm aklıma gelen cümleler bunlar, burnumdan ben çok memnunum.
Daha 15. gün olmasına rağmen.
Merhabalar benimle de fotoğraflarını paylaşma şansın var mı Hasan beyi çok merak ediyorum araştırmama ve karar vermeme yardımcı olursan çok sevinirim :) teşekkürler şimdidenMerhaba ben Ocak 2014 te Dr.Hasan POYRAZ'a ameliyat oldum. 6 ay geçti üzerinden kimse ameliyat olduğumu anlayamıyor çok doğal ve çok başarılı oldu. Herkese tavsiye edeceğim bir doktordur. ilgili ve hasta memnuniyetini bilir. 27 yıl önce halam da kendisine ameliyat yaptırmıştı ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen çok memnun.
Ameliyata gelince eskiden kendi muayanesinde local anestezi uygularmış ama artık özel hastahanelerde yaptığı için genel anestezi uyguluyor. Hiç bir şekilde ameliyattan sonra ağrı yada kanama olmadı bende sadece doğal olarak şişlik ve morluk oluyor ama 5 günde onlar da geçiyor.
Fiyatı ise bu başarı ve memnuniyete göre oldukça ekonomik. Hastahane masrafları ve hastahanede bir gece konaklama da fiyata dahildi.
Selam elif, benimle fotoğraflarını paylaşır mısııın ? gerçekten karar vermemde yardımcı olabilirsin teşekkürler, sevgiler :)Ben 4 bin liraya gecen hafta oldum. Et aldi ve estetik yapti.
tatlım merhaba şuan ki burnun fotoğraflarını görebilir miyiz?Ben hasan poyraz'a Şubat 2013'te burun ameliyatı oldum. Çok memnunum, tam istediğim gibi yaptı. Doğal yaptı.. Zaten hep yüzüne yakışanı yapıyor. Çok tecrübeli bir insan, yıllardır koşuyolunda kliniği var. Güvenebilirsiniz. Ben yaptırmadan önce araştırdım, ancak en çok hasan bey bana güven verdi, hissedersiniz zaten. Bazı doktorlar sadece para peşindedir,işinizde iyi yapmazlar. Hasan bey öyle değil.
merhaba tatlım 2013 te ameliyat olmuşsunuz burnunu fotoğraflarını görebilir miyiz özelden atabilir misin?Ben hasan poyraz'a Şubat 2013'te burun ameliyatı oldum. Çok memnunum, tam istediğim gibi yaptı. Doğal yaptı.. Zaten hep yüzüne yakışanı yapıyor. Çok tecrübeli bir insan, yıllardır koşuyolunda kliniği var. Güvenebilirsiniz. Ben yaptırmadan önce araştırdım, ancak en çok hasan bey bana güven verdi, hissedersiniz zaten. Bazı doktorlar sadece para peşindedir,işinizde iyi yapmazlar. Hasan bey öyle değil.
Merhaba,arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Hasan Poyraz açık ameliyat mı yapıyor?Selam benimle de fotoğraflarını paylaşabilir misin ? karar vermemde yardımcı olabilirsin teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?