Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hüseyin beye kasım sonunda amliyat oldum.her iki açıdanda sorunum vardı.ben burnumun nasıl olması gerekdiğini kendisine anlattım.bunun benim için önemli olduğunu karar verirken çok zor olduğunu ama yaptırmam gerektiğini anlattım.ve hemen karar verdim 1 gece hastanede yattım.morluklarım oldu fakat arnıca jel çok işe yaradı en fazla 6 gün mor ve şişlikler fazlaydı ondan sonrası çok rahat verdiği ağrı kesiciyi kullanamdım bile 7 gün sonra iş başı yaptım.şiş olmasına rağmen çok güzel olmuştu.şişler henüz yavaş yavaş iniyor.ve dahada güzlleşiyor. Benim burnum çok kemerli ve burun ucu bayağa aşağıdaydı.çok doğal görünüyor.tanımayanlar estetik olduğumu anlamıyor.

ne kadara ameliyat oldunuz hüseyin beye

canım ben necdet hocaya güveniyorum sitede yaptığı bir kaç burnu gördüm çok begendim kişiliği ile ilgiliye güzel şeyler okudum o konuda içim rahat aslında benim aklim muhammed beydeydi ceymey nickli kullanıcının burnunun ameliyatsiz hali benim burnumun aynısı muhammet beyin ona yaptığı burun hoşuma gitmişti o yüzden hep o aklimdaydi ama fiyatı çok yüksek biliyorum fiyat 2, planda ama ben vakit kaybetmek istemiyorum necdet beyede guveniyorum 1 - 2 hafta daha beklicem sonra ameliyat günü için gorusmeyi düşünüyorum hayirlisi artık

hangi site o bize de yazar mısınız necdet beyin ameliyat olan hasta resimlerine bakalım

canım eğer senin için bir mahsuru yoksa ve rahatsız olmazsan birşey isteyeceğim senden.. Yeni burnunla çekilmiş olduğun tek bir foto..bakmamda bir mahsuru varmı? En azından burda olmasa bile meil adresinden görebilmem münkünmü? özel msj yazma hakkım olmadığı için henüz, özel msj yazamıyorum sana canım.eğer beni kırmayıp olur dersen gerçekten çok mutlu olurum. Ama olmaz dersende inan anlayışla karşılarım.. F a c e dende ekleme yapmadan profil resminede bakabilirim istersen..

mümkünse bana da gönderiri misiniz bir resim... Ben de ameliyat olmak istoyurm...

hüseyin beye kasım sonunda amliyat oldum.her iki açıdanda sorunum vardı.ben burnumun nasıl olması gerekdiğini kendisine anlattım.bunun benim için önemli olduğunu karar verirken çok zor olduğunu ama yaptırmam gerektiğini anlattım.ve hemen karar verdim 1 gece hastanede yattım.morluklarım oldu fakat arnıca jel çok işe yaradı en fazla 6 gün mor ve şişlikler fazlaydı ondan sonrası çok rahat verdiği ağrı kesiciyi kullanamdım bile 7 gün sonra iş başı yaptım.şiş olmasına rağmen çok güzel olmuştu.şişler henüz yavaş yavaş iniyor.ve dahada güzlleşiyor. Benim burnum çok kemerli ve burun ucu bayağa aşağıdaydı.çok doğal görünüyor.tanımayanlar estetik olduğumu anlamıyor.

benim de burun ucu ve kemerkısmı sorunlu
özellikle uç kısım
önceki ve ameliyat sonrası halinizi görebileceğimiz resmi bana gönderebilirs misinizz

ben yaklaşık 7 ay önce burun ameliyatıoldum.hüseyin bey hakkında düşünenler varsa hiç tereddüt etmesinler,o kadar doğal ve güzel bir sonuç oluyor ki çevremden 3 kişi daha benden sonra ameliyat oldular.hastane de çok rahat ve temiz.tavsiye ediyorum.

ben de hüseyin beye ameliyat olmayı düşünüyorum... Bana bir resim gönderebilir misiniz

ne yazıkki fikrim değişmedi:(

merhaba... Normalde hep iyi olan ameliyat sonuçları görülmek istenir belki ... Ama sakıncası yoksa ben memnun olmayan bir kişi olarak isizn önceki ve sonraki halinizi gösteren resminiz bana gönderebilir misinz... Ben de hüseyin beyle görüşecegim... Facebookta burun estetiği paylaşım sitesinden baktım bazı resimler var... Kimi çok güzel kimi eh diyeli... Ama bu da bir zevk meselesi sanırım... Kişiye göre değişen bir duurm... Ama o sayfada herkes menuniyetlerini dile getiriyo... Siz memnun kalmamışsınız... O yüzden sizin resminizi de merak etttim... Bana gönderebilir smisiniz... Teşekkrürler

evet 9 kasım cnm . Bana amelıyat ettıgı burunları gostermedı. Fotografımı cektı tasarım yaptı ben dogal burun ıstıyorum dedı ona gore bır tasarım yaptı. Kendısı gayette dobra. Soyle yaparsam kalkık olur boyle sana yakısmaz boylesı guzel durmaz dıye fıkırde verıyor. Benım o doktora burun amelıyatı yaptıran tanıdıklarım vardı onlardan aldıgım yorumlara guvenerekten doktoruma guvendım. Ama sımdı necdet uçar doktoru duydum . O'da baya ün yapmış bir doktor ve ıkısı arasında kaldım. Kararsızlık kötu bısey ya . :5:

evet şimdi bende necdet uçarın adını duydum ... Bir de bu klübte bir iki kişinin resmini gördüm... Henüz mesaj kotam dolmadı... Küçük resim halinde gördüm... Ama necdet uçar hakkında kötü yorumlarda vardı... Bana bir arkadaşım hüseyin altun u önerdi... Ona gideceğim... Fakat onun hakkında da yeterince yorum yok bu klübta. Hatta bazıları tanıdıkları vs. Aracılıgıyla yapılan torpilli yorumlarmış.. Yine de burun estetiği paylaşım adı altında facebooktan hasta resimlerine baktım... Bazıları iyi bazıları kötü bence... Onlar cok memnun ama...kararsız kaldım ben de..

Hüseyin uçarın ameliyat ettiği kişiler var... Resimle gzl.. Ama diger taraftan şikayetler de çok var... Hüseyin bey hakkında ise fazla yorum yok.. Bua arada bazen aynı seyleri yazıyor olabilirm... Mesaj kotamı doldurup resimleri görebilmek istiyorum... 25 mesat atmak lazımmışta..

Arkadaslar ksura bakmayı cokca mesaj attımm... Resimleri görebilmem için sanırım birkaç tane daha atmam lazım...

yakın zamanda hüseyin beye amelıyatımı olacagım umarım herşey istedıgım gıbı olur sonucu paylasırım sızlerle...

kızlar Dr.Hüseyin Altun burnumu yapmıştı, doğal oldu ama ben ucunu biraz daha kaldırtmak istiyorum. revizyon ameliyatı da ilk ameliyat gibi mi? daha az ağrılı olma ihtimali var mı :)

Back
X