Dr.M.Tonguç İŞKEN Hasta yorumları (Burun Estetiği)

[QUOTEgeçmiş olsun meme büyütme amelitati oldunmu bende Tonguç beyi arastiriyorum nazil geçti memnunmusun birde ne kadara mal oldu post: 39804855, member: 304065"]Canım selam.Bende bu ayın 19.da meme büyütme olacağım kendisine.Çok heyecanlıyım.Sanada şimdiden geçmiş olsun.Bu arada bende gözaltı kök hğcre olacağım[/QUOTE]
Canim gecmis

Merhaba burdayım:) ameliyat olalı 24 gün oldu. Ben şuana kadar memnunum doğal bir burun istemiştim gayette doğal duruyor ameliyat olduğumu bilmeyenler anlamadı bile:) garip garip yüzüme baktılar sadece:) ameliyattan sonra 15 gün rapor verdiler bir haftadır da çalışıyorum. Sen nasılsın Mellisa21

Merhaba burdayım:) ameliyat olalı 24 gün oldu. Ben şuana kadar memnunum doğal bir burun istemiştim gayette doğal duruyor ameliyat olduğumu bilmeyenler anlamadı bile:) garip garip yüzüme baktılar sadece:) ameliyattan sonra 15 gün rapor verdiler bir haftadır da çalışıyorum. Sen nasılsın Mellisa21

bende doğal istemiştim..ama sanki biraz fazla doğal gibi :D insan ister istemez biraz farkedilsin istiyor okadar para verdik :D bende de bir sıkıntı yok. her şey yoluna girdi 2 ay oldu benim...sadece sivilce çok oluyor cnm..çok soyuluyor ve kaşınıyor napicam bilmiorum :( ellesen bi ders ellemesen bidert soyuluyoda soyuluyo :(

Benim soyulma bandajlat çıktıktan sonra oldu şuanda da yok gibi sivilcelenme de olmadı. 50 faktör güneş kremi kullan dedi tonguç hoca. Güneş olsun olmasın sürüyorum mutlaka. Koku alamıyorum eskisi gibi tonguç hoca burun içinde kabuklar vardır geçer demişti ama net koku alamıyorum. Sadece dikiş yerimden endişelerim var belli oluyor çok.

merhaba bende tonguç beye ameliyat olmak istiyorum aynı zamanda nefes alma ve estetik problemim var yalnız fiyatlar ne kadar bilmiyorum ameliyat olanlar bana fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi

canım bende tonguc beyle gecen yıl ağustosta ameliyatı oldum. eş zamanlı alt göz kapağımdaki et benini de aldırdım . gözümden yana hiç bi problem yok kirpiklerim hala sağlam ve dikiş izlerim hiç belli değil. ancak burnumda problm yaşıorum.. 9. ayıma girdim ve burnum önden bakıldıgında hala şiş gibi duruyo. profilden baktıgımda hiç bi sıkıntı yok tam istediğim gibi aynı şekilde burun ucumda öle... burun ucunun o hafif kalkıklığı, burun deliklerimin büyüklüğü aynı ameliyat öncesi tasarladıgımız gibi . ama önden baktıgım da sanki gecen hafta ameliyattan çıkmışım gibi şiş. ben daha ameliyattan yeni çıkmıştım, muayene ye geldi tonguç bey ve alçıda problem oldugunu söledi çıkardı tekrar yapıştırdı falan. acaba ondan mı diorum çünkü nefes problemim falan düzeldi çok rahatım , kemerli görüntü gitti hersey herseyyy tammda bu önden görüntü canımı sıkıo :KK50:
Merhaba bende tonguc beye ameliyat olmayi düşünüyorum önce sonra resmi atabilir misiniz acaba rica etsem :/

Merhaba ben 7 ay once tonguc beye ameliyat oldum. Kendisi cok yoğun cok fazla hastasi oldugu icin cok ozel olarak.ilgilenemiyo ama yanina gittiginiz zaman sizi dinliyo vakit ayiriyo ve yuzunuze uygun en dogal goruntuyu sagliyor..hic agri yasamadim sadece stres oldum.. ilk 3 gunu atlattiktan sonra gerisi cok basit.. bir hafta da toparliyor 10 gun sonra rahatlilla ise başlamıştım. Fotomu paylasiyim hemen.. demem o ki guvenebilirsiniz gercekten isini biliyor
slm ben istnbulda cengız ersezene amelıyat oldum çok problem yaşıyorum nefes alamama koku alamyorum sekıl berbak ıkısefer amelıyat oldum bana yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben 7 ay once tonguc beye ameliyat oldum. Kendisi cok yoğun cok fazla hastasi oldugu icin cok ozel olarak.ilgilenemiyo ama yanina gittiginiz zaman sizi dinliyo vakit ayiriyo ve yuzunuze uygun en dogal goruntuyu sagliyor..hic agri yasamadim sadece stres oldum.. ilk 3 gunu atlattiktan sonra gerisi cok basit.. bir hafta da toparliyor 10 gun sonra rahatlilla ise başlamıştım. Fotomu paylasiyim hemen.. demem o ki guvenebilirsiniz gercekten isini biliyor
kaç tl ye oldunuz acaba?

randevuyu nasıl alıyorsunuz tonguç beye yardımcı olabilir misiniz?
ben hastahanenin sitesinden randevu almaya çalışıyorum ama kkb bölümünde doktorların isimleri yazmıyor ki :(

Tonguç beye iki yıl önce muayene olmuştum, ameliyat tarihi konusunda bir iki defa sallayınca vaz geçtim. dağınık bir hali vardı. hatta ameliyata kendisinin girip girmediğini bile tam anlayamadım, üniversite de ki operatör doktorlar falan giriyormuş, 'sizin ameliyata bende girmeye çalışcam' dediğini duyunca teşekkür edip kaçtım :D

Tonguç beye iki yıl önce muayene olmuştum, ameliyat tarihi konusunda bir iki defa sallayınca vaz geçtim. dağınık bir hali vardı. hatta ameliyata kendisinin girip girmediğini bile tam anlayamadım, üniversite de ki operatör doktorlar falan giriyormuş, 'sizin ameliyata bende girmeye çalışcam' dediğini duyunca teşekkür edip kaçtım :KK70:
peki ameliyat oldunuz mu başka doktora

Eklentiler

• ben.webp
    ben.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 263
Back
X