Merhaba ben de MFK ürünleri kullanıyorum özellikle kist miyom için reserve ANNH iyi geldi reglim düzenliydi ama çok az geliyordu kullandıktan sonra yoğun geldi macun hariç diğer ürünleri ben ve eşim kullandık hatta tüp bebek sürecinde de kullanıyorum ben de AMh çok düşük olduğundan normal kalmadım 37 yaşındayım ama senin durumun ne özellikle pcos varsa çok etkili diye duydum erkeklerde daha da etkili sperm ve hareketliliği arttırıyor en az üç ay kullanın ama hepsi biraz fazla geldi bana bana aşırı yüklenip hormonlarını bozma prenatal Women da herşey var yanına fodega ve bee ekleyebilirsin eşinde azoperm fodega bee kullanabilir üç ay sonra genel bi kan verin böbrek karaciğer için temkinli olmak lazım ben hep öyle yaptım zaten hamilelik olursa fogega devam diye biliyorum bir de reserv ANNH olan regli iki üç gün öne çekebilir üç ay hap kullanın kontrol e gidin sonra macun kullanın içeriklerini okuyun lütfen ben güveniyorum MFK ya piyasa da çok ürün var ve çok pahalı inşallah kalırsınız sevgiler