Dr.mfk ürünleri kullanıp hamile kalanlar

peynirim41

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
87
31
8
42
Arkadaşlar de. Mfk ürünlerine başladık bir arkadaşım eşinde sıfır sperm ile bu ürünleri kullanarak çocuk sahibi oldu kızı 3 yaşına girmek üzere. Ben de bir kaç ürün aldım eşimle kullanmaya başladık. Kullananlar varsa aramızda yardımcı olalım mı birbirimize?? Ürünlerimizi atıyorum belki kullananlar vardır aramızda benden başka da. İlk 7 ürünü ben kullanıyorum son üç ürünü de eşim kullanıyor. 1 hafta oldu başlayalı adet olacaktım olmadım çünkü önce bi günlerde kayma olurmuş sonra adeti düzene sokarmış arkadaşım öyle demişti bana

Eklentiler

• IMG_3660.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_3659.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3658.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_3657.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3656.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3504.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3503.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3505.webp
    32 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3506.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3540.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 16
İlk defa duyuyorum bu markayı ama 7 tame hap kullanmak zararlı gelmesin. Öncesinde detaylı kan sayımı falan yaptırdınız mı?

Merhaba ben de MFK ürünleri kullanıyorum özellikle kist miyom için reserve ANNH iyi geldi reglim düzenliydi ama çok az geliyordu kullandıktan sonra yoğun geldi macun hariç diğer ürünleri ben ve eşim kullandık hatta tüp bebek sürecinde de kullanıyorum ben de AMh çok düşük olduğundan normal kalmadım 37 yaşındayım ama senin durumun ne özellikle pcos varsa çok etkili diye duydum erkeklerde daha da etkili sperm ve hareketliliği arttırıyor en az üç ay kullanın ama hepsi biraz fazla geldi bana bana aşırı yüklenip hormonlarını bozma prenatal Women da herşey var yanına fodega ve bee ekleyebilirsin eşinde azoperm fodega bee kullanabilir üç ay sonra genel bi kan verin böbrek karaciğer için temkinli olmak lazım ben hep öyle yaptım zaten hamilelik olursa fogega devam diye biliyorum bir de reserv ANNH olan regli iki üç gün öne çekebilir üç ay hap kullanın kontrol e gidin sonra macun kullanın içeriklerini okuyun lütfen ben güveniyorum MFK ya piyasa da çok ürün var ve çok pahalı inşallah kalırsınız sevgiler

Allah razı olsun inşaallah olumlu sonuç alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…