arkadaşlar bunu dukan'dan çok sıkılıp kendime yeni bir diyet ararken buldum.meğer 2011in bestsellerıymış bu kitap, biz dukan yaparken dünya bunu yapıyormuş.dukanın aylaaaar süren güçlendirme vslerinin yanında 17şer günlük döngüler aklıma yattı.yattı yatmasına da, diyetle ilgili çok da ayrıntılı bilgiler bulamadım.aranızda kitabı alan,okuyan veya diyeti uygulayan var mı? varsa bilgi,yorum ve sonuçlarını paylaşmasını rica edeceğim.sevgiler :)
Ben de gecen hafta aldım. Bugün uygulamaya başladım. Sonucları paylaşırım her hafta:)
'17 Gün Diyeti'yle hem ye hem de zayıfla bu linki buldum merak edenler için
ben geçen gün gittim kitapçıya okudum baya mantıklı aslında ama ben ekmeksiz naparım şu an bilemediğimden bir türlü cesaret edip başlayamıyorum açıkcası
Yapan arkadaşlar yediklerini yazsalar bizede örnek olur..
arkadaşlar şu an 6. güne başladım. geçtiğimiz 5 gün boyunca 1 kilo vermişim. üstelik regl dönemimdeyim. diyetin uygulaması kolay. başlarda kahvaltılar bana zayıf görünmüştü ama hiç de o kadar sıkıntı olmadığını gördüm. ilk 17 günde meyve dışında karbonhidrat elde edebileceğiniz bir besin grubu yok. bu yüzden asla tam olarak tokluk hissetmeyebilirsiniz. ama endişeye düşmeyin çünkü aç da değilsiniz. her gün 17 dakikalık yürüyüşler öneriyor ki ben buna daha bugün başlayabildim. ona rağmen bu kilo gayet iyi. tek problemim balık konusunda sınırlı kaynağa sahip olmam. balığın olduğu günlerde sadece ton balıklı salata yiyorum. onun haricinde herşeyi elde edebilirsiniz. benim tavsiyem büyük bir markete gidip hindi burger, füme, kefir gibi ihtiyacınız olan şeyleri baştan almanız olur.
deneyimledikçe burada paylaşmaya devam edeceğim. hepinize daha zayıf günler dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?