Ben de sırf meyve artısı ve çok daha sağlıklı gözüktüğü için buna başlamıştım... Ama şimdi regl vs. bu son hafta kilo kaybımı tam belirleyemeyince ve istediğim o son 6 kiloyu 2. döngüde veremeyeceğimi düşündüğüm için Dukan mı yapsam dedim... Dukan'ı daha önce denedim ve güçlendirmesini yapmadığım ve sıkıntılı bi döneme girdiğimde kendimi abur cubura verdiğimden dolayı aynen hepsini geri aldım. Oysa 6 kilo vermiştim 2 ay kadar bi süre içerisinde. Tam da bu yüzden, Dr. Moreno'nun samimiyeti hoşuma gidiyo... Adam açık açık bi kere diyet yapıyorsanız hayatınız boyunca dikkat edeceksiniz, diyet yapmanız gerekecek demektir diye söylüyo... Hangi birisi böyle diyor ki ? Bunu bunu yapın bi daha ömrünüzce kilonuzu koruyacaksınız diyolar... Olmayan bir şeyi yani... Ama bunda da 1. döngüyü uzun süre devam ettirmek mantıksız o da bi yerden sonra takılıyo hep aynı tip beslenmekten dolayı, adam bunu önlemek için de mantıklı olarak doğal nişastaları ekliyo ikinci döngüde vs. vs. Yani aslında bugüne kadar yaptığım diyetlerden eeeeeeen kolaylıkla bana kendini sevdireni, aklıma yatanı ve sıkıntısız kilo verdireni bu diyet oldu :) Ama son kiloları bunla atabileceğimden emin değilim... Biraz Moreno, biraz Dukan karışımı bir diyet mi yapsam acaba kendime ~
17 gün'ün kahvaltısını seviyorum, meyveyle... Gerisini de protein mi yesem
Öf ne yapmak istediğimi bilmeyince kafayı yemeye başladım sanırım, son cümleyi ciddiye almayınız :44:
Carmia, 5-6 kilo için yapılacak diyet kesinlikle budur! İlk iki döngüde kesin tamamlarsın vermen gerekeni