Tüp Bebek Merkezleri Dr. Murat Erdemir (Jinemed Bursa)

selamlaar bende gitmeyi düsünüyorum jinemede esimle karar verdik murat beyle gorusmek istiyoruz 1 ay sonra cok yoğunmudur ne kadar öncesinde randevu almam gerekli
yesim hanım daha önce kozadaydınız sanırsam ayrılmıssınız ordan hayırlısı olsun ben azda olsa msjlarınızı takip eden biriyim
daha önce
birkac doktora gittim murat beyle ilk gorüsmemiz olcak kendisi nasıl bir doktordur ilk izlenim ve güven cok önemli az cok bilirsiniz

Canim Murat beye ulaşmak icin merkezini aramalısın.Birde hekim ile anlaşmak veya beğenmek cok göreceli bir kavram. Benim sevdiğimi sen sevmezsin , senin sevdiğini ben . En iyisi mı sen git görüş beğenirsen devam et. Bir de ben her an her doktorun yanından çıkabilirim , senin ile de gorusuruz insallah

merhabalar kızlar aranıza yeni katıldıım ben.benimde sorunum bebeişsizlik...evlenelki 3 yıl oldu ve yaklaşık bir yıldır bebek düşünüyoruz...ama adet düzensizliğimde var.bundan daha öncede tedavi için doktora gittiğimde hepsi düzene girmesi için dogum kontrol hapı veriyodu kullanıp bitirdiğimde yıne düzensiz oluyordu.Gecen ay bahar hastanesinde güler hanımın ii bi doktor oldugunu duydum ve ona gittim bana adet söktürücü ilaç verdi adetimin 3 gunu ben ve eşim gittik.eşim sperm testi verdi bende hormon testi.daha sonra 7,gunu gittik sonuçları göstermek için bana ikinizdede herhangi bi sorun yok sadece senın düzenszliğn var dedi ve bana folik asit ve klomen hapı verdi.hapım bittiğinde gittiğimde ise yumurtalıklarımda yeterli büyüme sağlanmadıgı için bişey yapımacnı söyledi.Beni alt kattaki kısırlık merkeizne yanı tup bebek merkezine yonlendirdi.ama senın tup bebekle igili bisorunun yok dedi.bunlar ne demek oluyor.Daha yenı ev aldıgımız için tup bebek yaptıracak gucumuz yok.Evimixi ödüyoruz karı koca çalışaraak.basına böyle bişey gelen var mı.lütfen yardım edin.yarın içinde murat erdemire randevu aldım.inş.hayırlkı haberlerle gelirim yenıden....

Canim Tüp bebek merkezine yönlendirilmek sen tüp bebek hastasının anlamında degil. Kadın Hastaliklari uzmanları da kendi aralarında üçe ayrılır ; jinekolojik ve dogum , onkolojik jinekoloji ve infertilite yani kısırlık uzmanları . Güler hanım kadın dogum uzmanı ama branşı gebelik ve jinekoloji . Yani sana faydası tüp bebek merkezine gore daha az. Fakat tüp bebek merkezine gittiğinde doktorun seni ve eşini inceler, dedigin gibi henüz 1 senedir bebek istediğin icin ve sikinti sadece yumurtlama düzensizliği oldugu icin basit tedavilerle gebeligi yakalarsın. Kadın dogum uzmanları hatalı tedavi vermez ama sureci uzatabilirler.Uzulme tüp bebek = kanser demek degil , boyle olsa bile yanındayız

yeşimcim bu sitem bana galiba. Buarada ben zuhal ayın 12 de transferım olmusdu şimdi beklemedeyım bakalım hayırlısı inşallah bende anne olrum.

murat erdemire gitmek isteyen arkadaşlar kesinlikle tereddüt etmesin.biz kendisinden ve ekibinden cok memnunuz.hic bıkmadan usanmadan butn sorularımızı
yanıtlıyorlar ne zaman arasam telfları hep acık.allah isteyen herkese nasip etsin.
Teşekkürler jinemed

murat bey yoğun temposuna ragmen l
iyi bır dr

hemşirelerın hepsi güler yüzlü en önemlisi içten ve samimiler

Hepimizin amacı gebeliği en sağlıklı bir şekilde elde etmenize yardımcı olmak.Zuhal inşallah senden de bu güzel haberi alırız.
Çok zorlu bir süreç bu , ama biliyorsunuz yanliz değilsiniz .

merhaba arkadaşlar bende murat beyin hastasıyım dr bey bence gerçekten başarılı biri..,
ben daha önceden onu ve çalışma düzenini bildiğim için tüp bebeğimi ona yaptırmaya karar verdim ve rabbim nasip etti ilk tüp denememde başarılı olduk...
dilerim rabbim en kısa zamanda hepinize nasip eder....

Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bende yaza kadar aşılama yaptırıcam olmazsa yazın tüp bebek düşünüyoruz

Amin canım inşallah isteyen herkeze olsun.Toplam maliyet ne kadar tuttu sizin?:44:
canm benm opudan sonra ohss gelişti o yüzden yumoşları dondurmak zorunda kaldık toplam 5.500 ü buldu sayılır...
sgk anlaşması olmadığı için sabit fiyat 5000 lira.. hayırlısı olsun canm sizin içinde inş. tüm bunlara gerek kalmadan bebişinizi alırsınız..

Anladım canım teşekkürler bilgin için. Allah bağışlasın sağlıklı doğumlar dilerim

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak jinemed de tüp bebek tedavileri ssk indirimi oluyormu anlaşması varmı yoksa özelmi fiyatlar ne kadar acaba?birde gidenler varsa murat erdemir tüp bebek tedavilerinde başarılı bir hekimmi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…