- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi yesimpatdursun
-
beni bulup , seni kk dan tanıyorum diyenler ....
Neredesiniz????
Bebeklerinizi vermeyeceğim
yeşimcim bu sitem bana galiba. Buarada ben zuhal ayın 12 de transferım olmusdu şimdi beklemedeyım bakalım hayırlısı inşallah bende anne olrum.
Beni bulup , seni kk dan tanıyorum diyenler ....
Neredesiniz????
Bebeklerinizi vermeyeceğim
merhaba arkadaşlar bende murat beyin hastasıyım dr bey bence gerçekten başarılı biri..,
ben daha önceden onu ve çalışma düzenini bildiğim için tüp bebeğimi ona yaptırmaya karar verdim ve rabbim nasip etti ilk tüp denememde başarılı olduk...
dilerim rabbim en kısa zamanda hepinize nasip eder....
amin canm cümlemizinkini..sizede hayırlısını nasip etsin canım...Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bende yaza kadar aşılama yaptırıcam olmazsa yazın tüp bebek düşünüyoruz
amin canm cümlemizinkini..sizede hayırlısını nasip etsin canım...
canm benm opudan sonra ohss gelişti o yüzden yumoşları dondurmak zorunda kaldık toplam 5.500 ü buldu sayılır...Amin canım inşallah isteyen herkeze olsun.Toplam maliyet ne kadar tuttu sizin?:44:
canm benm opudan sonra ohss gelişti o yüzden yumoşları dondurmak zorunda kaldık toplam 5.500 ü buldu sayılır...
sgk anlaşması olmadığı için sabit fiyat 5000 lira.. hayırlısı olsun canm sizin içinde inş. tüm bunlara gerek kalmadan bebişinizi alırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?