Tüp Bebek Merkezleri Dr. Murat Erdemir (Jinemed Bursa)

iyi dileklerin için teşekkür ederim iki güzel yumurtam olacak allahın izniyle

Bu sefer olmadı ama bir daha ki denemede mutlaka başarılı olacağız. Güler yüzünüz ve ilginiz için bütün ekibinize ve özellikle Dr.Murat Erdemir'e teşekkür ederim bir daha ki adet döneminde görüşmek üzere.

merhaba arkadaşım, ben da 2010 yılında ön görüşme yapmıştım, ama tüp bebeği ona yaptırmadım.hayatımın en büyük yanlışını yaparak acıbademde yani şahin zeteroğluna yaptırdım. yaptırdığıma da bin pişman oldum. iş yerinden izin alarak kontrole gidiyordum, ve randevu saatinden tam bir-bir buçuk saat sonra beni içeri alıyorlardı. benden sonra gelen bir sürü hastayı benim önüme geçirdiler, durumu onlara sorduğumda, doktor bey içeriden kimi al derse onu alıyoruz diyorlardı. herkeste garip bir kapris vardı. zaten benim sıkıntım bana yeterken bir de onların kaprisini çektim. her gidip dönüşte sinir olarak geri geliyordum. zaten tutmadı da... ama murat beyle görüştüğümde öncelikle pozitif bir enerji aldım. çalıştığı kişiler dahil herkes sevecen ve güleryüzlü, bence bizim gibi insanların en çok morale ihtiyacı var. tabi cenabı hakk dilerse olur, ama sebeplere de riayet etmek gerekir. rabbim sana ve tüm evlat isteyenlere hayırlı evlatlar versin, şifa ile........

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Çok doğru yazmışsın. Benim durumum biraz zor ama rabbim ol derse birileri yada bişeyler vesile olur. Bende inanıyorum buna hayırlısıyla biz de evladımızı kucağımıza alacağız. Ben de bir sürü merkeze gittim en lüksünden sıradan olanlarına kadar bazıları olmaz dedi kestirip attı bazılarında denedik. Jinemed'de de bu aya başladık ilaç kullanmadan doğal haliyle denemeye bu ay foliküller boş çıktı kısmet önümüzde ki aya. Çok ince davrandılar gerçekten hem Murat Bey, hemde tüm ekip. Bi çok merkezde olumsuz sonuçtan sonra doktor sizle muhattap bile olmuyor. Ama Murat Bey bizzat bizimle görüştü ve durumu tüm gerçekliğiyle nazik bir dille anlattı bize ve kararı bize bıraktı. Ayrıca maddi olarak ta bize çok yardımcı oldu ve hep birlikte 3 deneme daha yapmaya karar verdik.

mrb arkadaşlar, bende murat beyin hastasıyım ve çok memnunum....elinden geleni yapıyor herşeyi rahatlıkla sorup ögrenebiliyorum düşünün dün adet oldum diye aradım ve güzelce cevapladı pazar günü bile rahatsız ediyoruz ama o iyi bir şekilde dönüş yapıyor bize... bugün tüp bebek tedavisine başladık...İnanıyorum Önce ALLAHIN sonra vesile murat beyin sayesinde meleklerime kavuşacağım...rabbim hepimize nasip etsin..aminnn

Merhaba arkadaşım inşallah hayırlısıyla evladını kucağına alırsın.

insallah en yakın zamanda bizde anne oluruz bu arada sormak istediğim bişey var sizlere murat erdemirin muayene ücreti ne kadar

Canım buradan fiyat bilgisi verilmiyor

Merhaba Yeşim hanım ben pko hastasıyım 2,5 yıllık evliyiz eşimde jinemedde spermiografi yaptırdı.Sonucu tam olarak bilmiyoruz fakülteye gidiyorum ben normalde ordaki doktor çarşamba günü bakıcak.Eşimin tahlil sonucunda oligosperm yazıyor.Benim size sormak istediğim bazı sorular olucak yardımcı olursanız sevinirim.Biz zaman kaybetmeyelim diye aşılama yerinde direk tüp bebek yaptırsak olurmu?Bunuda jinemedde yaptırmayı düşünüyorum.Doktor bey pozitif ve hastalarıyla ilgili olarak hissettim.Özel tüp bebek merkezi olduğu için herhangi bir belgeye gerek varmı?İstenen belgeler varsa neler yardımcı olursanız sevinirim iyigeceler

Canım direk tüp bebek yaptirabilirsin bu hata olmaz diğer soruların için buradan yardımcı olamayacağım 😞

O kadar tedavi şekli gördüm ama bence en güzel tedavi şekli kişiye özel olarak seçilen ve bu yol ile devam ettirilen tedavi.

Gonal F mi Menogon mu Fostimon mu Puregon mu
Bence hastaya göre , yaşına ve yumurtalık kapasitesine göre ilaç seçilmeli

Sürekli tüp bebek tedavisi görmek insanın psikolojisini çok etkilese de elinizde imkan varken denemeye devam etmenizi tavsiye ederim.
1 sene sonra bile herşey için çok geç olabilir...

Dr.Murat Beyle ön görüşme yapmak istesek randevu nasıl olabilir.Ve ön görüşme sanırım ücretsiz öyle değilmi?

Canım intenetten telefonlara ulaşabilirsin buradan yazmak yasak malesef
Görüşmeden ücret alan hekim var mı bilmem ama Murat bey almıyor

bir süredir estrofem piyasadan toplanıyor içerisinde ki etken madde de sıkıntı varmış Estrofem kullanan hastalar dikkat edin

Doğal Tüp bebek yöntemi artık o kadar kolay ucuz ve etkin bir yöntem oldu ki herkese öneririm.Hem ilacı az alıyorsun hem sonuçlar güzel oluyor

Embriyo izleme sistemi embriyonuzun dış ortama fazla maruz kalmadan gelişmesini sağlamaktadır. Primovision emriyoskop embriyonun bölünme hızına göre rahim içerisine tutunma potansiyeli yüksek olan embriyoyu göstererek gebelik oranlarını arttırmayı sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…