- Konu Sahibi yesimpatdursun
-
Umarım cumartesi güzel bir yumurta verirsin bize
iyi dileklerin için teşekkür ederim iki güzel yumurtam olacak allahın izniyle
Kendisi muhteşemdir..Benim tüp bebek tedavimi yürütmüştü ve şimdide hamileyim.Hem Bursa hem de şehirdışında tedaviler gördüm fakat bana bu mutluluğu Murat BEy yaşattı.HErkese şiddetle tavsiye ediyorum.Her doktorun kendine has bir tedavi biçimi olduğunu benim kadar ii bilenleriniz vardır.Yoksa da gerçekten her tedavi başka olujyor.Nedense ben bu seferinde pozitif olacağını biliyordum..Çünkü hem jinemed'e hem de Murat Erdemir'e fazlasıyla güveniyorum..
merhaba arkadaşım, ben da 2010 yılında ön görüşme yapmıştım, ama tüp bebeği ona yaptırmadım.hayatımın en büyük yanlışını yaparak acıbademde yani şahin zeteroğluna yaptırdım. yaptırdığıma da bin pişman oldum. iş yerinden izin alarak kontrole gidiyordum, ve randevu saatinden tam bir-bir buçuk saat sonra beni içeri alıyorlardı. benden sonra gelen bir sürü hastayı benim önüme geçirdiler, durumu onlara sorduğumda, doktor bey içeriden kimi al derse onu alıyoruz diyorlardı. herkeste garip bir kapris vardı. zaten benim sıkıntım bana yeterken bir de onların kaprisini çektim. her gidip dönüşte sinir olarak geri geliyordum. zaten tutmadı da... ama murat beyle görüştüğümde öncelikle pozitif bir enerji aldım. çalıştığı kişiler dahil herkes sevecen ve güleryüzlü, bence bizim gibi insanların en çok morale ihtiyacı var. tabi cenabı hakk dilerse olur, ama sebeplere de riayet etmek gerekir. rabbim sana ve tüm evlat isteyenlere hayırlı evlatlar versin, şifa ile........
mrb arkadaşlar, bende murat beyin hastasıyım ve çok memnunum....elinden geleni yapıyor herşeyi rahatlıkla sorup ögrenebiliyorum düşünün dün adet oldum diye aradım ve güzelce cevapladı pazar günü bile rahatsız ediyoruz ama o iyi bir şekilde dönüş yapıyor bize... bugün tüp bebek tedavisine başladık...İnanıyorum Önce ALLAHIN sonra vesile murat beyin sayesinde meleklerime kavuşacağım...rabbim hepimize nasip etsin..aminnn
Canım buradan fiyat bilgisi verilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?