Dr. Naci Çelik Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
naci çelik biraz standart ameliyatlar yapıyor

Arkadaşım kaç hastasının ameliyat sonucunu gördün de standart diye karar veriyosun. Baktım mesajlarına sırf sayı doldurup milletin resimlerini görmek için oraya buraya saçmapan yok bu standart yok bu çok pahalı gibi şeyler yazıyosun. İnsanların emekleriyle ilgili boş boş konuşmak ne kadar moda bu sitede. Biraz kafanı kaldır da doktorlarla ilgili tavsiyeler veren sitere bak bakalım hangi doktor hakkında neler yazılmış. Millet önce kimlik numaralarını verip tavsiyeler veriyor. Burdaki gibi ağzı olan konuşmuyor.

Evet Naci beyin 1,5 yıllık hastası olarak diyorum ki bu işte en iyilerdendir (dikkat edin burdaki başkaları gibi doktorum en iyisidir, duayendir, bu işin atasıdır, canım doktorum vs vs gibi saçma sapan cümlelerle övmüyorum)

Evet ruh hali karışık olan insanları ameliyat etmez. Hastası ameliyat sonucundan memnun değilse sonuna kadar arkasında durur yapılabilecekleri, uygun olanı söyler. Hastanın ameliyattan beklentisi çoksa ona anlatır ameliyat olmaması için ikna eder. Gereksiz bir operasyonsa için hastayı olmaması için ikna etmeye çalışır. Taa eski mesajlarda biri kocasının yanında ameliyat olmanıza gerek yok dedi diye vermiş veriştirmiş. Kocasını zor ikna edip de götürmüşmüş zaten. Kardeşim ne güzel işte bu işin uzmanı ameliyata gerek yok diyor. Hastamısın sen buna bozulup buraya saçmasapan şeyler yazıyosun.

Ha bu forumda bazı üyelerin konularını okuyorum sadece bir yerde ben zorla ameliyat ettirdim kendimi doktora demiş, şimdi de memnun değilim şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye düşünüp duruyor. Yurtdışından doktorlara ameliyat olmaya gelip doktor gereksiz sizin için deyince olacağım diye tutturan sonra da buralarda yapamayacaksan niye beni ameliyat ettin diyenler var. Be hey adam insan bi düşünmez mi bir doktor ameliyat istmek istemiyosa bir bildiği vardır zorun ne senin.

Başka birini görüyorum kendi açtığı konuda doktorunu övmüş övmüş sonra gitmiş başkasının konusunda şurdan memnun değilim burdan memnun değilim diye yazmış. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Velhasıl herkese sesleniyorum. Burası bizler için ameliyat olmak isteyenler için çok faydalı bir site. Ama bütün ameliyat projenizi sadece buradaki iyi ya da kötü yorum-ların üzerine kurmayın. Aklınızdaki doktorlarla gidin görüşün. Burası sanal yazılan herşey abartıldığı kadar iyi veya yine abartıldığı kadar kötü olmayabilir. Hepinizin aklı fikri var. Kendi aklınıızı kullanıp burdaki bilgilerinizi harmanlayın. Konuşmuş olmak için de kimsenin emeği hakkında boşboş yorum yapmayın.. Sanal alem dedim ya isterseniz bana da inanmayın..

Son düzenleme:
doğru söze ne denir..ben de naci beyin eski hastalarından birisyim zaten beni de ameliyat süreciimi de bilen bilir.bazı insanlar forumdan etkilenerek sadece forumdaki yorumlara güvenerek ameliyat olduklarını söylüyorlar,ama bence yapılacak en büyük hata.. siz aklınızda doktorunuza karar veririsiniz ve onunla ilgili her türlü araştırmayı yapar ve aklınızda doktorunuzu netleştirirsiniz.. son zamanalarda yazmaya korkar oldum,hemen reklam yapılıyor şeklinde yazılar yazılıyor.. insanın ameliyat sonucu hayata bağlanamsına,yaşam sevincini kazanamsına sebep olmuşsa, 10 tane doktorla görüşüp herbiri 3-4 farklı ameliyattan bahsedip en son protez ameliyatını önermişse ve benim doktorum sadece bu durumu ben protez ile çözerim demişse ve benim mutluluktan ayaklarım yere basmıyorsa,benim mutluluk sesimi duyurmam reklam olarak algılanacaksa herkesin en az benim kadar mutlu olmasını dilemekten başka birşey söyleyemiyorum...

yanlış anlamayın kızlar ama burda herkes düşündüğünü söyleyebilir bence de çok standart buurunlar yapıyor...diğer estetik konularda başarılı olabilir ama burun estetiği konusunda bence soru işareti diyorum...bir sürü doktor var sitede herkes kendi doktorunu övermiş haklılar tabi yaşadıkları mutluluğu burda dile getirmek istiyorlar...Naci Beyin de hastaları burda övsünler onu kimse birşey dmeiyor ki

Baktım mesajlarına sırf sayı doldurup milletin resimlerini görmek için oraya buraya saçmapan yok bu standart yok bu çok pahalı gibi şeyler yazıyosun
bende senın mesajlarına baktım arkadasım nacı beyle ılgılı tek bı elestırı kabul etmeyıp avukatlıgına soyunuyorsun bence kendı ameliyat tecrubelerını paylas ve herkesın fıkırlerıne paylasımlarına saygı duy !!!!!!

standart burun yapıyor seklınde yorum yapan ınsana bıle tahammulunuz yok bu nasıl bı ıstır anlamadım gıttı!!!!!!!!!!!!!1

bence nacı beyı putlastırmak ve fanatızm yanlısı olmak ona zarar verır arkadaslar lütfen elestırılere boyle agır tepkıler vermeyın bana da psıkologa gıtmesı sart seklınde tepkı verdınız

Hanımlar,
lütfen konu içeriğine uygun yorumlar yazınız,ikili tartışmalara girmeyiniz,operasyonlarınızdaki olumsuzluklardan bahsedebilirsiniz fakat kötüleme/karalama yapmaktan kaçınınız.

Son düzenleme:
standart burun yapıyor seklınde yorum yapan ınsana bıle tahammulunuz yok bu nasıl bı ıstır anlamadım gıttı!!!!!!!!!!!!!1

Böyle bir konuda bir yorum yapacaksanız, bilimsel bir değeri olsun. Ne demektir "standart burun"? Ben hayatımda bu kadar abuk sabuk bir şey duymadım! Nasıl burun yapacaktı? 20 sene öncesinin ucu hokka gibi yukarı bakan 5 cm burun deliği görünen assolist burunları mı yapacaktı? O zaman beğenirdiniz herhalde. :)))) Naci Bey en doğal duranı, yüze en yakışanı ne ise onu yapıyor. En çok yakışanı da hastası ile birlikte en son teknolojik imkanları değerlendirerek tespit ediyor ve uyguluyor. Yüzlerce hastası memnun, siz gelmiş ahkam kesiyorsunuz, neye dayanarak?
Ben burun ameliyatı olmadım kendisine, karın gerdirme ameliyatı oldum, son derece de memnunum. Yaptığı burunları da defalarca gördüm ve çok beğendim, ameliyat oldukları belli bile değil ki bu da zaten o ameliyatın başarılı olduğunun kanıtıdır.
Buraya sırf birilerini kötülemek için giren sorunlu insanlar var. Modlar onları tespit edip gerekeni yapıyorlardır mutlaka ama gayet iyi bilinen, mesleğinde son derece başarılı bir insan hakkında dayanaksız ve saçma bir şekilde ulu orta atıp tutamazsınız! Böyle yaparsanız tabii ki tepki alırsınız, tepki vermek de avukatlığa soyunmak değildir. Naci Bey'in avukata hiç ihtiyacı yok, yaptığı işlerdeki başarısı onun alanındaki en iyi birkaç isimden biri olduğunun kanıtıdır.

Bütün mesajlarıma baksaydınız sadece burada ve sizin topiğnizde birilerine karşı çıkan yorum yaptım. Kimsenin avukatlığını yaptığım yok. Doktorumun da buna ihtiyacı yok zaten. Ama bu sitede ağzı olanın konuşması çok rahatsız edici. Daha önce de İzmir 'de yaşayan ve birkaç güzel sonucunu gördüğüm bir doktoru burda boş boş laflarla karalamaya çalıştılar. Bunun kimseye yapılmasını istemem. O zaman da tepki vermiştim. Naci bey de eleştirilebilir, hata da yapabilir ama birinin sırf mesajlarını doldurmak yazması hoş değil.Standart burun diye saçmasapan bir laf hiç duymadım. Nasıl insan yüzünün bir standardı olmazsa burunun da standardı olmaz. Kişinin yüzüne ne uygunsa, ben estetiğin diye bağırmayacak nasıl bir burun olacaksa o yapılır.

Neyse ikili tartışma yasak zaten..

Kendisine 1,5 yıl önce burun 2 ay önce de meme ameliyatı oldum. İkisinden de çok memnunum. Yakın zamanda da muhtemelen kuzenim meme dikleştirme ameliyatı olacak. Eğer eşini ikna edip olursa o da burada sürecini paylaşımını yapar..

standart burun yapıyor seklınde ben bı yorum yapmadım ama bu sekılde yorum yapan ınsana saygı duyarım kendı fıkrı demekkı aynı tarzda aynı standartta burunlar gozlemlemıs forumda bu onun fıkrı siz bunu sankı kufur olarak algılıyorsunuz benımde sahsı fıkrım nacı bey standart burun yapmıyor zaten ama bı tarzı var bu onun standartı olabılır yanı bu kelıme her zaman olumsuz anlam ıcermez

bir dr nın hastası olursun burda ınsanlara yardımcı olmak için tecrübelerini paylasırsın ama sürekli link paylasmak nasıl bır mantıktır bir cok insan burda dr reklamına hızmet edıyor !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…