- Konu Sahibi EstetikEditor
-
doğru söze ne denir..ben de naci beyin eski hastalarından birisyim zaten beni de ameliyat süreciimi de bilen bilir.bazı insanlar forumdan etkilenerek sadece forumdaki yorumlara güvenerek ameliyat olduklarını söylüyorlar,ama bence yapılacak en büyük hata.. siz aklınızda doktorunuza karar veririsiniz ve onunla ilgili her türlü araştırmayı yapar ve aklınızda doktorunuzu netleştirirsiniz.. son zamanalarda yazmaya korkar oldum,hemen reklam yapılıyor şeklinde yazılar yazılıyor.. insanın ameliyat sonucu hayata bağlanamsına,yaşam sevincini kazanamsına sebep olmuşsa, 10 tane doktorla görüşüp herbiri 3-4 farklı ameliyattan bahsedip en son protez ameliyatını önermişse ve benim doktorum sadece bu durumu ben protez ile çözerim demişse ve benim mutluluktan ayaklarım yere basmıyorsa,benim mutluluk sesimi duyurmam reklam olarak algılanacaksa herkesin en az benim kadar mutlu olmasını dilemekten başka birşey söyleyemiyorum...
Naci bey burun estegi ameliyati icin ne kadar bir ücret aliyor? yaptiranlar paylasabilirlerse cook sevinirim, tsk'ler :)
Naci bey burun estegi ameliyati icin ne kadar bir ücret aliyor? yaptiranlar paylasabilirlerse cook sevinirim, tsk'ler :)
copyright merhaba. benim de burun ameliyatımı Naci bey yaptı. bugün 11. günüm. zaman zaman karamsarlığa kapılıyorum tecrübelerini benimle paylaşırsan sevinirim. seni arkadaş olarak ekledim. kabul eder misin?İşte burun ameliyatım
Bakmayın doktorumun burada çok yorumu olmamasına. Başka doktorlar gibi hastalarını aman gidin şu siteye benim hakkımda yazı yazın diye yönlendirmiyor. Gidin operasyon fotolarının olduğu albümü görün.. Benim fotom da var
http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/422309-15-yil-once-rhinoseptoplasty-ameliyati-oldum-by-naci-celik.html
kalem1981, chocochocolate sizlerin de Naci bey'in hastası olduğunu biliyorum. birbirinize nasıl destek olduğunuzu zamanında forumdan takip etmiştim. zaten doktor seçimimde sizin yorumlarınızın çok etkisi oldu. sizlerin de tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. 11. günüm burnum ödemli bazen hoşuma gidiyor bazen de birşeye benzetemiyorum karışık duygular içindeyim. sesimi duyan yokmu????????
cevabın için çok teşekkür ederim canım bu bile moral oldu. tatilde olduğum için fotoğraf ekleyemiyorum. canımı sıkan şeyler bu zamanları geçiren herkesle hemen hemen aynı aslında şişlikler, asimetrik görünümler, kemer görünümü veren ödemler... herkes zamanla geçeceğini söylüyor ama insan bu duygu durum içindeyken buna inandıramıyor kendini bir türlü. kontrolüm 1 hf sonra. Naci beyle yüzyüze görüşünce belki daha iyi hissederim kendimi. kendisi maillerimi de içtenlikle cevaplıyor zaten.Naci bey'e sonsuz güveniyorum. tek tesellim doktorumun çok iyi olması. bugünler de geçer inşallah....canım ben senin yorumunu gördüm ama birşey yazamadım,çünkü ben burun ameliyatı olmadım gögüs ameliyatı oldum,ama burada ve naci beyin kliniğinde gördüğüm fotolarda ilk 1 ay çok şiş,tombik,yandan çok kalkık gözüken burunlar zamanla incelip narinleşmişlerdi.dur bakalım 11 gün daha çok erken değil mi,bence şu an zamana bırak herşeyi ve üzülme öncelikle iyileşmen için moral ve motivasyon çok önemli istersen resimlerini ekle ,resimlerine bakalım,neyi canını sıkıyor,neyini beğenmedin birlikte yorumlayalım.hem naci bey ne diyor bu duruma ,konuşmadın mı?
tatilin keyfini çıkarsana bak senin yerinde olmayı isterdim ... maalesef deli gibi çalışıyorum.. dinlen,moralini yüksek tut ve zaten naci beyle görüştüğünde eminim için daha rahat bir şekilde sürecin tamamlamasını bekleyeceksin.. diyorlar ya burun 1 sene de ancak oturuyor diye..ben gögüs ameliyatı olalı 2 sene oldu,bence gögüs bile 1 sene de oturuyor hatta 1 seneden sonra dahi değişiyor,gögüste bile böylesine değişim oluyorsa kimbilir burun 1 veya 2 sene sonra ne kadar çok değişecektir.. huzurlu huzurlu tatilini kendine zehir etmeden dinlen canım... bir de ödem attırıcı bitki çaylarından bahsediyordu kızlar,onlardan alıp iç istersen,ne çayı maalesef ben bilemiyorumcevabın için çok teşekkür ederim canım bu bile moral oldu. tatilde olduğum için fotoğraf ekleyemiyorum. canımı sıkan şeyler bu zamanları geçiren herkesle hemen hemen aynı aslında şişlikler, asimetrik görünümler, kemer görünümü veren ödemler... herkes zamanla geçeceğini söylüyor ama insan bu duygu durum içindeyken buna inandıramıyor kendini bir türlü. kontrolüm 1 hf sonra. Naci beyle yüzyüze görüşünce belki daha iyi hissederim kendimi. kendisi maillerimi de içtenlikle cevaplıyor zaten.Naci bey'e sonsuz güveniyorum. tek tesellim doktorumun çok iyi olması. bugünler de geçer inşallah....
her ne kadar ameliyat sonrası yaşananları teorik olarak bilsem de ameliyat gününü büyük bir umutla bekledim.çünkü herşeyimi ameliyattan sonraya endekslemiştim sanki hemen büyük bir değişiklik olacakmış gibi. aslında bence herkes yaşanacakları az çok bilse de söz geçiremediği bilinçaltında hep o büyük değişimi bekliyor. hayal kırıklıkları da hep bu yüzden oluyor. desteğin ve önerilerin için çok teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin :)tatilin keyfini çıkarsana bak senin yerinde olmayı isterdim ... maalesef deli gibi çalışıyorum.. dinlen,moralini yüksek tut ve zaten naci beyle görüştüğünde eminim için daha rahat bir şekilde sürecin tamamlamasını bekleyeceksin.. diyorlar ya burun 1 sene de ancak oturuyor diye..ben gögüs ameliyatı olalı 2 sene oldu,bence gögüs bile 1 sene de oturuyor hatta 1 seneden sonra dahi değişiyor,gögüste bile böylesine değişim oluyorsa kimbilir burun 1 veya 2 sene sonra ne kadar çok değişecektir.. huzurlu huzurlu tatilini kendine zehir etmeden dinlen canım... bir de ödem attırıcı bitki çaylarından bahsediyordu kızlar,onlardan alıp iç istersen,ne çayı maalesef ben bilemiyorum
her ne kadar ameliyat sonrası yaşananları teorik olarak bilsem de ameliyat gününü büyük bir umutla bekledim.çünkü herşeyimi ameliyattan sonraya endekslemiştim sanki hemen büyük bir değişiklik olacakmış gibi. aslında bence herkes yaşanacakları az çok bilse de söz geçiremediği bilinçaltında hep o büyük değişimi bekliyor. hayal kırıklıkları da hep bu yüzden oluyor. desteğin ve önerilerin için çok teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?