Dr. Naci Çelik Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bu site içindeki konulardan istediğim yere ilgili gördüğüm istediğim linki veririm arkadaşım. Dışardan site adı, iletişim bilgisi vs paylaşmıyorum. Bunları yapanlarda oluyor onların yaptığı tuhaftır. Gereksiz yere link paylaştığım bir konu söyle bana. Allah allah..

sen ne ameliyatı oldun canım

Naci bey burun estegi ameliyati icin ne kadar bir ücret aliyor? yaptiranlar paylasabilirlerse cook sevinirim, tsk'ler :)

Dün arkadaşım Naci Bey ile görüştü 6.500-8.000 arası bi fiyat verdi. Ücretsiz muayene içinde kliniğe çağırdı. Eğer bugn doktorumdan ses gelmezse ani bir karar değişikliğiyle kbb doktoru yerine estetik uzmanına ameliyat olacağım.

üfff diger doktorlara nazaran o zmn baya pahali ameliyat ediyormus. Gerci fiyat ön planda olmamasi gerekiyor, ama yinede 2500e yapan iyi doktorlar olunca, insani düsündürttürüyor, öyle degilmi?

öncelikle herkese merhaba ben yeniyim.bende ameliyat olmak dr araştırıyorum ve naci beyin adını çok duydum kararsız kalıyorum..yaptığı burunlar da çok güzel ayrıca..

Arkadaşlar,

Aranızda revizyon ameliyatı olup sitede konusu olanlar varsa lütfen özel mesaj ile bana bildirsin. Yeni ameliyatlarla rezivyonlar başlıklardan belli olmalı düşüncesindeyim

arkadaşlar,
Naci Beyle ilgili bir sürü yorum yapılmış..ben ve erkek arkadaşımda naci beyde burun amelıyatı olduk.. ve şunu gönülden diyebilirimki naci bey bu alanda en iyisidir...Ayrıca amelıyat oncesı ve sonrasında gayet ilgili gözünüz arkada kalmasın:))

copyright merhaba. benim de burun ameliyatımı Naci bey yaptı. bugün 11. günüm. zaman zaman karamsarlığa kapılıyorum tecrübelerini benimle paylaşırsan sevinirim. seni arkadaş olarak ekledim. kabul eder misin?

kalem1981, chocochocolate sizlerin de Naci bey'in hastası olduğunu biliyorum. birbirinize nasıl destek olduğunuzu zamanında forumdan takip etmiştim. zaten doktor seçimimde sizin yorumlarınızın çok etkisi oldu. sizlerin de tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. 11. günüm burnum ödemli bazen hoşuma gidiyor bazen de birşeye benzetemiyorum karışık duygular içindeyim. sesimi duyan yokmu????????

canım ben senin yorumunu gördüm ama birşey yazamadım,çünkü ben burun ameliyatı olmadım gögüs ameliyatı oldum,ama burada ve naci beyin kliniğinde gördüğüm fotolarda ilk 1 ay çok şiş,tombik,yandan çok kalkık gözüken burunlar zamanla incelip narinleşmişlerdi.dur bakalım 11 gün daha çok erken değil mi,bence şu an zamana bırak herşeyi ve üzülme öncelikle iyileşmen için moral ve motivasyon çok önemli istersen resimlerini ekle ,resimlerine bakalım,neyi canını sıkıyor,neyini beğenmedin birlikte yorumlayalım.hem naci bey ne diyor bu duruma ,konuşmadın mı?

cevabın için çok teşekkür ederim canım bu bile moral oldu. tatilde olduğum için fotoğraf ekleyemiyorum. canımı sıkan şeyler bu zamanları geçiren herkesle hemen hemen aynı aslında şişlikler, asimetrik görünümler, kemer görünümü veren ödemler... herkes zamanla geçeceğini söylüyor ama insan bu duygu durum içindeyken buna inandıramıyor kendini bir türlü. kontrolüm 1 hf sonra. Naci beyle yüzyüze görüşünce belki daha iyi hissederim kendimi. kendisi maillerimi de içtenlikle cevaplıyor zaten.Naci bey'e sonsuz güveniyorum. tek tesellim doktorumun çok iyi olması. bugünler de geçer inşallah....

tatilin keyfini çıkarsana bak senin yerinde olmayı isterdim ... maalesef deli gibi çalışıyorum.. dinlen,moralini yüksek tut ve zaten naci beyle görüştüğünde eminim için daha rahat bir şekilde sürecin tamamlamasını bekleyeceksin.. diyorlar ya burun 1 sene de ancak oturuyor diye..ben gögüs ameliyatı olalı 2 sene oldu,bence gögüs bile 1 sene de oturuyor hatta 1 seneden sonra dahi değişiyor,gögüste bile böylesine değişim oluyorsa kimbilir burun 1 veya 2 sene sonra ne kadar çok değişecektir.. huzurlu huzurlu tatilini kendine zehir etmeden dinlen canım... bir de ödem attırıcı bitki çaylarından bahsediyordu kızlar,onlardan alıp iç istersen,ne çayı maalesef ben bilemiyorum

her ne kadar ameliyat sonrası yaşananları teorik olarak bilsem de ameliyat gününü büyük bir umutla bekledim.çünkü herşeyimi ameliyattan sonraya endekslemiştim sanki hemen büyük bir değişiklik olacakmış gibi. aslında bence herkes yaşanacakları az çok bilse de söz geçiremediği bilinçaltında hep o büyük değişimi bekliyor. hayal kırıklıkları da hep bu yüzden oluyor. desteğin ve önerilerin için çok teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin :)

canım inşallah istediğin gibi bir sonuç alır ve mutlu olursun.. burun konusunda tecrübem olmadığı için çok fazla yorum yapamıyorum,ama inşallah içine sinen ve seni mutlu eden bir görünüme en kısa zamanda kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…