Dr. Naci Çelik Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım bu güzel dileklerin beni çok mutlu etti. bence arkadaşların çok şanslı. onlar için çok iyi bir dost olduğundan eminim. Allah yolunu daima açık etsin...

canım bu güzel dileklerin beni çok mutlu etti. bence arkadaşların çok şanslı. onlar için çok iyi bir dost olduğundan eminim. Allah yolunu daima açık etsin...

canım çok incesin,teşekkür ederim.. ayyy utandım:78:kontrole gidince anlat bakalım naci bey ne diyor? şekli beklentinin dışında mı olmuş, daha çok erken bunları söylemek için ama naci beyin yorumu çok önemli tabii ki

kontrolüm pazartesi günü. dönünce hemen yazarım. inşallah herşey yolundadır...

Duydum sesini Benim ameliyatımın üzerinden neredeyse 2 sene geçti canım. Şu anki görüntünü hiiiç kafaya takma. Ben ilk 6 ay neredeyse her sabah başka bir burunla uyanıyordum. 11 gün ne ki. Sen eğer masaj verdiyse düzenli olarak yap yeter. Bu arada masajlar ödemin daha çabuk inmesini sağlamak için. Burada bazı doktorların masaj yapmamışsın burnun ondan çökmüş, yok kıkırdak çıkmış vs gibi yazılarını okuyorum da gülüyorum. Masajla burundan kıkırdak mı çıkarmış yahu Bu dönemde tek dikkat edeceğin şey burnuna şiddetli darbe almamak. Bir de gözlük takma yaz döneminde zor ama katlanacaksın maalesef:82:

Naci bey'e burun ameliyatından sonra sevgili bulabilir miyim acaba demiştim. Bulursun dedi. Ama daha doğru dürüst birşey yok. Beni kandırdı acaba mahkemeye versem mi? Gerçi bulamadıysa o senin beceriksizliğin deyip duruyo ama

copyright merhaba! sesimi duyduğuna çok sevindim. sana soracağım çok şey var eğer seni sıkmazsam. darbe açısından ben de dikkatli olmaya çalışıyorum ama 3 gün önce oğluşumun eli burnumun ucuna çarptı. şiddetli değildi canımı da acıtmadı ama sanki çıt diye bir ses hissettim kıkırdak sesi gibi.şu an için şeklinde bir değişiklik olmadı ama sonradan bir problem çıkarır mı acaba?Naci bey'e sordum kontrolde bakarım dedi. Canım senin de başına benzer birşey gelmişti ya sen darbeyi nereye almıştın?birşey olmadı değil mi?

kesinlikle katılıyorum...naci beyi tanımıyorum ama fotoğraflarımı göndermiştim kendisine,iki ameliyat olduğumu söylemiştim bana üçüncüsüne gerek yok demişti :)

canım dün Naci beyle görüştüm. herşeyin yolunda olduğunu ve ödemleri kafama takmamamı söyledi. eski fotoğraflarımla karşılaştırma yaptık, değişimin asıl o zaman farkına vardım. burnum hala şiş ama artık gözüme daha güzel gözüküyor. şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Naci beyin ellerine sağlık...

Canım merhaba,

Çok sık giremiyorum siteye hep seyahatlerdeyim. O yüzden biri birşey sorunca geç cevap veriyorum kusura bakma Ameliyat olduktan sonra insan kendini eski resimleriyle karşılaştırmayınca acaba olmadı mı kötü mü diye düşünüyor di mi.? Eski halimizi çabuk unutuyoruz. Ben hala eski bi resmimi görünce yok canım bu kadar da değildi diyorum neyime güveniyosam Halbuki basbayağı 2 tane tümsek vardı burnumda.. Benim burnum 6 ayda belki de daha fazla sürede tam olarak oturdu. O dönemde bana göre bazen çok güzel bazen kötü göründüğüde oldu ama bunu sadece insanın kendisi anlıyor heralde. Anneme falan bak bugün yamuk diye gösterdiğimde bana deli muamelesi yapıyolardı O yüzden bu dönemdeki değişiklikleri hiç kafana takma. Bu aşamada genel olarak burnundan memnunsan eminim daha da güzelleşecek..

copyright ne güzel özetlemişsin. aynen tariflediğin ruh hali içindeyim. keşke biri beni uyutsa da 6 ay sonra uyandırsa...

bende Naci Celik'e ameliyat olmayi dusunuyorum,ama inanilmaz derecede kafam karisti...acikcasi insanlarin negatif ve pozitif yorumlarinin ikisinede supheyle bakar oldum...yanlis anlamayin kimseyi yalancilikla yada yanlis bilgi yazmakla tabiki suclamiyorum..ama birisi cikiyor cok iyi diyor birisi cikiyor standart diyor..kafamin karismasi normal sanirim:) eger Naci Beye burun ameliyati olan arkadaslar daha cok tecrubelerini paylasirsa cok yardimci olacaklar bana...

canım merhaba. öncelikle bence doktor seçimini buradaki yorumlara göre yapmamalısın. ben de forumları takip ettim hem de uzunca bir süre ama kesin kararımı naci beyle görüştükten sonra verdim. bugün 26. günüm. herhangi bir problemim yok. normal süreçte yaşanacak sıkıntıları yaşıyorum o kadar. sen de belirlediğn isim ya da isimlerle görüşmeden karar verme bol şans...

Merhaba ben yeni üye oldum uzun süredir takip ediyordum Naci beyde karar kıldım gibi. Kendisine mail attım cevap bekliyorum. Umarım ameliyat olanların resimlerini görebilirim.

Resim gormem icin mesaj sayim yetmiyormus. Mailime cevap verdiler. Daha once ameliyat olmayanlar ve cok eksta islem gereken bir burnu olmayanlar icin 1 ekime kadar ameliyat olunursa 5000 tl imis. Carsamba gunune randevu aldim. 3 boyutlu calisma da yapilacak. Aslinda bu fiyat beni biraz asiyor ama mutlaka istiyorum kendisiyle.

insallah istedigin gibi olur canim..bende kararimi neredeyse vermek uzereyim ama iki sorun var bir zaman,isten ve okuldan izin ikincisi tabikide para ben aralik gibi olmak zorundayim hem okudugum hem calistigim icin baska izin alma secenegim yok,insallah o zamana kadar cok fazla artmaz...carsambadan sonra guzel haberlerini bekliyoruz:)

canim cok tesekkur ederim bu tatli cevabin icin...Naci Cligin cok iyi bir doktor oldugu su goturmez bir gercek,kesinlikle kendisiyle gorusecegim...umarim zaman acisindan bana en uygun sekilde ayarlayabiliriz...bu arada sana cok gecmis olsun,resimlerini yukledin mi?

teşekkür ederim canım. henüz resmim yok ama yüklemeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…