Dr. Nazım Çerkeş Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben almanyadan geliyorum ve burun ameliyati nazim cerkezde düsünmüstüm, sonra bi yandan resim yollayip o bana sonra halimi gösterdi.. acikcasi ben pek begemedim ve onda ameliyat olmadim :S

Evet Aynil hanım o kadar doğal burunlar yapıyor ki nazım bey mesela normalde burnunun üstünde kemer olmayan birine kemer oluşturup madur edebiliyor sonra da bu maduriyetini hiçbir şekilde gidermiyor....

Kendisiyle ilgili hatalı işlem yapıldığına dair belgem de var elimde fakat yurtdışında olmam sebebiyle konuyla ilgilenemiyorum.

Nazım Beyin başarıları madur ettiği insanların çok da umrunda olduğunu zannetmiyorum. Zira biz o başarılara güvenerek gittiğimiz ve ortalamanın üstünde ücretler ödediğimiz sayın Nazım Beyin marifetli elleriyle eski burnumuzu arar konuma geldiik.

Eğer bu kadar umrunuzdaysa Nazım Beyin reputationı bence madur edilen bu hastaların maduriyetini gidermek gerekir ve maduriyetini gidermekten kastım Nazım Beyin ellerinde yeniden aynı sonuçla karşılaşmak değil, ya hastanın güveneceği belki başka bir dra yönlendirmek yada en azından ücretini iade etmek.

Size gerçekten söylenebilecek artık söz yok çünkü empati yapmaktan yoksunuz anladığım kadarıyla..

Buradan Nazım Beye küçük burnumu kocaman yapıp üstüne birde kemer koyduğu için teşekkürlerimi sunuyorum tekrar...

Kizlar nazim cerkesin sitesindeki revizyon basarilari harika ama ben revizyonlu burunlar omurluk oluyor mu onu merak ediyorum

Nazim cerlese revizyon mu olmustunuz siz?

Bende Nazim beye burun ameliyati oldum vede gayet memnunum ayrica kendisi hastalarina karsi cok kibardir yazilan yorumlar gercek disi resim isteyen olursa gonderebilirim
Sevgiler

Bende Nazim beye burun ameliyati oldum vede gayet memnunum ayrica kendisi hastalarina karsi cok kibardir yazilan yorumlar gercek disi resim isteyen olursa gonderebilirim
Sevgiler

Kizlar nazim cerkesin sitesindeki revizyon basarilari harika ama ben revizyonlu burunlar omurluk oluyor mu onu merak ediyorum
Ben kendisine nerdeyse sekiz sene once ameliyat oldum vede herhangi bir sikayetim yok cok mutluyum ayrica Nazim bey hastalarina karsi cok kibardir yazilan olumsuz yazilara takilmayin lutfen
Sevgiler

nazım çerkeş e iki ay önce muayene olmuştum saygılı ciddi kibar bir doktor.ayrıca sorduğum sorulara dürüstce cevap veren bır doktor.araştırdım çok başarılı.forumda ismi gecen doktorlardan çok daha başarılı.youtube tan öncesi sonrası ameliyat fotolarına ulaşabilirsiniz.

Eğer estetik operasyon düşünüyorsanız lütfen Nazım Çerkeş ten uzak durun. Hem çok kaba biri hem de ilgisiz. Ayrıca hastanın isteği onun için hiç önemli değil. Kendi kafasındakini uygular siz naparsanız yapın. Operasyon sonrasında da memnuniyetiniz hiç önemli değil. Haa eğer benim adıma o karar versin bana da hiç konuşma Hakkı tanımasın diyorsanız siz nazım beyin yaptığından Mutlu olursunuz ama benim tavsiyem çok daha iyi plastik cerrahlar var

Neden onermiyosunuz tam olarak ? Ben dogal olsun istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…