Dr. Nazım Çerkeş Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar 2.kez ameliyat olmayi dusunuyorum ve cok dogru karar vermek istiyorum.youtube da Nazim beyin yaptigi burunlar cok dogal ve basariliydi ve eski bir doktor. Ama burda neredeyse hic yorum yok bunu anlayabilmis degilim karar vermekte zorlaniyorum bilgibiz varsa yazarsaniz sevinirim...

Mrb arkadaslar ben viyanadan yaziorum 2 gün ömce bi estetisyenle randevum vardi ve fiyat konusunda anlasamadigmz icin ona ameliyat olmicam FAKAT bana bi dokzor onerebilirmisiniz dedim ve nazim cerkes cok cok iyi ona gitmeni tavsiye ederim dedii.. ama bu sitede kötü yorumlar cok okudum bu doktor hakkinda ve soktayim benim gittigim doktor türk olmamasina ragmen türkiyeden bi doktoru gözü kapali önerdi güveniyo ona suan hayal kirikligi yasiyorum neden böyle oldu yani buarada cok zor bi burnum varr enaz 3 kez ameliyat olmusdum. Siz tavsiye etiormusunuz cerkeş beyi?

muayanesine gittim gayet ılımlı bir doktor ama aldığım elektirik şöyle:
KEsinlikle beğenmemenizi kabul ediceğini düşünmüyorum çünkü herşeyi kuralına göre yapıyor nazım bey ve sizin beklentinizde ki burun bu kurallara aykırıysa uzgünüm ve estetik algısı çok belirgin nazım beyin kavisi burun estetiği hatası olarak görüyor ve kesinlikle düz burun seviyor.Ama kimsenin ameliyatını bile kabul etmeyceği burunları revize ediyor...Kıymetli bir hekim

Ali murat akkuş

Merhaba geçmiş olsun asla bir daha dokunturtma burnuna tavsiyem helede kendi doktoruma iyi olsa zaten ilk ameliyatında basarılı olurdu

Yorumlar çok ilginç. Tabi ki her hekim her hastayı memnun edemeyebilir çok doğal. Ama burda okuduğum yorumlar sanki maksatlı bir şekilde karalama amaçlı. Beni bu kadar memnun eden ve adeta sayesinde tekrar doğdum dediğim Nazım Çerkeş'in bu şekilde karalanmasına tahammül edemedim ve daha önce kendsine teşekkür için attığım mesajı buraya da eklemek isterim;

Nazım hocama her gün dua ediyorum. En umutsuz zamanımda beni öyle bir felaketten kurtardı ki. hala inanamıyorum. 18 yaşındayken arkadaşımın dolduruşuyla burun ameliyatı olmuştum. 90'lı yıllarda çok moda doktorlardan biriydi Bağdat Caddesinde bir muayenehanede 2 saatte yapıldı bitti. Aslında çok fazla bir şikayetim de yoktu biraz burun ucumu kaldırmak ve hafif de kemerini aldırtmak istemiştim .Ama ameliyattan çıktıktan sonra hayatım kabusa döndü. yüzüm simsiyah oldu. tamponlar beni canımdan bezdirdi. ama bu zamanlar bile yine iyiymiş .Çünkü bandajlar tamponlar morluklar bittikten sonra asıl kütü günler başladı. Burun kemerim alınmıştı ama benzetmek gerekirse kayak pisti gibi burnum oldu. Burun ucu ve burun delikleri ise tam bir facia. Konuşurken elimle ağzımı burnumu kapatmak ihtiyacı hissediyordum. burun ucu o kadar çok kaldırılmıştı ki, karşıdan bakıldığında burnumun içi olduğu gibi görünüyordu. Çok kötü günler geçirdim kısacası. Bu arada bir arkadaşım aracılığı ile Nazım Çerkeş'in ismini öğrendim. Daha önce hiç duymamıştım. Web sitesini inceledim. daha önce yaptığı ameliaytlara baktım. İlk kez içime bir ümit ışığı belirdi. RAndevu alıp gittim, bekleme salonunda neredeyse 2 saate yakın bekledim. ameliyat olup kontrole gelenler ve benim gibi umutsuz vakalar ilk kez muayeneye gelenler vardı. Herkes birbirine yaşadıklarını anlatıyordu. Neyse sonunda sevgili doktorumla tanışma şansına kavuştum. Ne kadar konusuna hakim. ne kadar profesyonel, ne kadar mütavazi bir insan. Önce beni dikkatle dinledi. burnuma baktı. sonra tane tane anlatmaya başladı. Benim burnum gibi çok oyulmuş ucu kaldırılmış burunlarda yaptığı ameliyatların sonuçlarını gösterdi. Gerçekten inanılmaz sonuçlardı. Sonra benim fotoğrafımı çekti ve burnumda nasıl bir sonuç olacağını gösteren bir bilgisayar çalışması yaptı. O gün o anda karar verdim ve gün aldım. Arada bir bu kadar harika olabilir mi diye kendi kendime sormadan edemiyordum Ve sonucu görmeden çok ümitlenmeyeyim diyordum. Derken ameliyat günü geldi. Hastaneye giderken ağladığımı hatırlıyorum. Ameliyatım 5 saat sürmüş. Burnum çok oyulduğu için kaburgamdan kıkırdak almış ve burnuma eklemiş. Bu kadar büyük bir ameliyat olmasına rağmen ne ağrım oldu. ne burnumun içinde tampon vardı. İnanırmısınız çok fazla morluğum bile olmadı. 6. gün muayenaneye gittiğimde morluklarım geçmişti. burnumun üzerindeki bandaj açıldığında gözlerime inanamadım. Hatta hala daha aynadaki görüntüme inanamıyorum. Burnum o kadar doğal ve o kadar estetik ki. Keşke çok daha önceden tanısaydım hocamı. hayatımın gençliğimin en güzel yıllarını aynalara küs şekilde geçirdim. Ama neyse 37 yaşında hayalimdeki buruna kavuştum. Nazım Çerkeş'e çok çok çok teşekkür ediyorum.

Özet olarak burun estetiği denince Nazım Çerkeş sadece ülkemizde değil dünyada en iyi hekimlerden biri.
Sevgiler hepinize...

Türkiyede artık bazı seyler ticari olduğu için..herkesin beklentisi farklı kimse durduk yere kimseyi karalayamaz sizde kötü deneyim yaşamışsınız ve aktarmışsınız da olabilir yani..ki helede iş burun olunca çünkü o tecrübeyi yaşayan hastadır.. aynı sonuç alınmayabilir her hastada genetik faktör yada başarısız bir ameliyatr bütün doktorlarda mevcut.. dünya markası olması basarısız olmayacagı anlamına gelmez ki her ameliyatta risk vardır.. beklenti ve sonuç önemli..kimse mükemmel değildir.. sizide çok geçmiş olsun..

Nazım Çerkes ile ben de görüştüm ve nisan ayında da ameliyat oldum kendisine. Hatta o sıralar kendisi burun etetiği eğitimi veriyordu ve benim ameliyatımı da bisürü doktor izlemişti. Adam bu konuda o kadar uzman ki brezilyadan hindistandan bile izlemeye gelmişlerdi. Sonucumdan çok mutluyum henüz 2 ay oldu ama sonuç bence harika Muayeneye gittiğimde de söylemişti başarılı burun ameliyatı doğal olmalı diye. Doğruymuş. İnsanlar ameliyat olduğumu anlamıyorlar ama ne kadar güzelleşmissin diyorlar. Benim de beklediğim buydu

Estetik ama ameliyatlıymış gibi değil.

Bir de arkadaş demiş ki Nazım bey karşıdan resim çekmiyormuş. Nazım bey o kadar çok fotoğraf çeker ki karşıdan resim çekmez diyor yok öyle birşey. ben ilk görüşemeye gitmeden önce mesaj atmıştım bana öncesi sonrası resimleri göndermişlerdi yuotube da var resimler oradan bakabilirsiniz yada siz de mesaj atın isteyin. ameliyat olan kişilerin önden ve yakından çekilmiş resimleri var bir sürü. hata resimlerin başında bile söylüyor karşıdan resilmleri mutlaka görün diye. Çünkü hatalar karşıdan daha çok belli oluyormuş. doğru.

Ayrıca çok paragöz olduğunu söylemişler bence bu da doğru değil. Ben çok araştırdım gitmeden önce sosyal medyası falan.. orada hiç para almadan ameliyat ettiği kişilerin yorumları var

Herkese iyi şanslar diliyorum. Burun ameliyatı zor iyi cerrah bulmak çok önemli. Ben Nazım Çerkeşi kesinle tavsiye ederim.

Evet ben gayet memnunum. Siz de değilsiniz. İkimizde görüşlerimizi özgürce paylaşıyoruz. Zaten burası da bunun için var. Ama siz karalama yapmıyorum derken bir yandan da yok önden resim koymaz yok koysa da photoshoplu gibi mesnetsiz suçlamalarda bulunuyorsunuz ki bu bence karalamanın daniskasıdır ve bildiğim kadarıyla forum kurallarına da aykırı olmalı. Bana da yalancı muamelesi yapmış olmanızı hiç saymıyorum bile...Her neyse ben bu durumunuzu burnunuzun istediğiniz gibi olmamasının verdiği ruh halinize veriyorum. Umarım siz de bir gün benim gibi hayalinizdeki bir buruna sahip olursunuz.
sevgiler saygılar

Nazim beyle gorusmeye gittim. Gercekten Cok iyi ve isinde uzman. Sizin istediginuz tarz brunlar eger yapilirsa ilerde problemler yasarsiniz. 5 yil 10 yil sonrasinida dusunmeniz lazim.
Fotoraf konusuna gelince, onden de yandan da , her acidan cekilmis fotograflarini gordum . Hic biri de Photoshop lu degildi.
Ve gayet basarili guzel burunlardi.

Merhaba rica etsem fotoğraflarınızı görebilir miyim? Ben öncelikle Emre İlhan'ı düşünüyordum ancak büyük bir suratım var ve Emre Bey'in yaptığı tüm burunlar küçücük. Ben estetikliyim diyor bence. Bu sebeple Nazım Bey'i düşünüyorum ama fotoğrafa ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba,
Ben, Prof Dr Nazım Çerkeş'in Asistanıyım. İsmim Aynil Onur Yüksel.
Kliniğimize gelen hastalarımızdan sıkça aldığımız bir soru var:
"Nazım Hoca, başarılı ameliyatları ile uluslararası alanda bile bu denli kabul görüyorken; nasıl oluyor da Kadınlar Kulübünde bu kadar olumsuz yorum yer alabiliyor? "
Buraya yazmaktaki amacım reklam yapmak değil. Bu olumsuz yorumları okuyarak kafası karışan arkadaşlara cevaben yazıyorum.
Öncelikle hocamızın gerçekleştirdiği burun estetiği ameliyatları ile ilgili öncesi sonrası resimleri aşağıdaki linkte görebilirsiniz.
http://www.nazimcerkes.com/burun-estetigi-fotograflari/

Prof Dr Nazım Çerkeş
Uluslararası Estetik Plastik Cerrahlar Birliği (ISAPS) Başkan Yardımcısı'dır
. (Tüm dünya genelinde 3000'in üzerinde üyesi bulunan; merkezi ABD'de olan estetik cerrahi konusundaki en büyük organizasyondur ISAPS)
Avrupa Rinoplasti Derneği Başkanı'dır.

*** Böylesine büyük global organizasyonlarda, gerçekten konusunda çok başarılı olmayan bir cerrah, başkanlık seviyesinde görevlerde bulunabilir mi sizce?

*** Hocamız her yıl 20'nin üzerinde kongreye davet ediliyor. Kimi organizasyonlarda 3000 kadar plastik cerraha yönelik kendi geliştirdiği teknikler konusunda konferanslar veriyor, eğitim amaçlı ameliyatlar gerçekleştiriyor.
Sizce konusunda çok bilgili, deneyimli olmayan bir cerrah, bu organizasyonlarda yer alabilir mi?

*** Kliniğimize yer yıl onlarca yabancı hasta geliyor. Bu kişilerin çoğu daha önce başarısız burun estetiği ameliyatları geçirmiş ve artık tamamen ümitsiz derecede deformiteleri olan kişiler... 6-7 kez burun ameliyatı olmuş kişiler örneğin. Çoğunu yaşadıkları ülkedeki plastik cerrahlar yönlendiriyor. "...Sizin ameliyatınızı biz yapamayız. Türkiye'de bir plastik cerrah var Dr. Cerkes... kendisiyle iletişim kurun. Yaparsa bir tek o yapar sizin ameliyatınızı..." şeklinde, doktorlarının referans mektuplarıyla geliyorlar.
Sizce bu, Dr. Çerkeş'in konusundaki başarının göstergesi değil midir? İnsanlar Kanada'dan, İngiltere'den, ABD'den, Almanya'dan, İtalya'dan, Fransa'dan kalkıp İstanbul'a neden geliyor?

Bu linkte yaptığı ameliyatların da öncesi sonrasını görebilirsiniz.
http://www.nazimcerkes.com/burun-estetigi-fotograflari/

Burada reklam gibi algılanabilecek ifadelerde bulunmak istemiyorum. Zaten Nazım Hocamız da sağlıkta reklam olmaması gerektiğine inanan bir hekimdir. Çok fazla gerçek dışı yorum hatta hakarete varan ifadeler olduğu için söz hakkı doğuyor bu nedenle yazmak istedim.

Sorularınız olursa beni aramaktan çekinmeyin.
Saygılarımızla,

Aynil Onur Yüksel
Halkla İlişkiler Koordinatörü
0532 474 7806
ayuksel@cosmed-clinic.com
www.nazimcerkes.com

Merhaba, ismim pinar yaklaşık 5 ay önce sevgili nazım çerkeş hocama muayene oldum. Burnumda kırıklar vardı bir kaza sonucu. Nazım hocam hem insani olarak hemde işinin ehli bi cerrah olarak bir numaralı bir kişi. Hayatta hâlâ böyle insanlar kalmış mi dedirten bir insan. Benim ameliyatim için üstelik hic bir ucret talep etmeden nisan ayına söz verdi ve yapti. Daha once saglik sorunlari yaşadığımdan dolayı, bana oyle bir hediye verdi ki yeniden öz güveni mi ve yaşama sevincimi geri verdi. Benimle isteyen olursa iletisime gecebilir.

Böyle bir karalamayi nasıl yapabiliyorsunuz ? Ben nazim benim hastasiyim. 3ay önce cok başarılı bir ameliyat geçirdim. Nazim bey tanışıp taniya bileceginiz en iyi cerrahlardan biridir . İspat isteyende varsa benimle iletişime gecsin. Kimsenin başarısını gölgelemeye calismayin.

Nazim beyin ameliyatlari için hiçbir ispata yada fotoshopa ihtiyaci yok. Biraz tv yada nette zaman gecirip bilgi toplamalisiniz. Ben nazim beyin hastasiyim , size yandan , önden, arkadan kapidan bacadan fotolar atabilirim. Birine dil uzatirken iyi düşünmek ve gunahina gitmemek gerekli.

yzralya Selam,
ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Sen oldun mu revizyon ameliyatını? Doktorun kim, tavsiye eder misin?

Merhaba herkese Ben ingiltereden yaziyorum,

Nazim Çerkeşe You Tube daki resimlerden sonra ulaşmaya karar verdim. Bende ameliyat olmuştum ve burnumun sırtı oyulmuştu. Kısacası saf olmanın cezasını çektim.

Nazım Çerkeşe gitmeden önce buradaki Nazım Çerkeş adına açılmış sahte hesapların kurbanı oldum. Burada Nazım Çerkeşe ameliyat olan hesaplar lütfen Facebook hesabı verin ve öncesi sonrası fotoğraflarınızı paylaşın. Ben burda yaşadıklarımı gördüklerimi yazıyorum, hemde kuzenimle birlikte, isterseniz onun numarasını verim siz iki kişiden Nazım Çerkeş ile yaşadığımız tüçrübelerimizi dinleyin.

Nazım Çerkeş ile görüşmeden önce asistanı Aynil hanım burnuma ne yapılacağını anlattı.
Daha sonra Nazım Çerkez’in odasına geçtim, burnumu muane etti ve nefes alıp alamadığımı sordu bende nefes ile ilgili sorunlarımı söyledim. bana şekil ile ilgili hiçbir soru sormadan, aramızda burun şekli ile ilgili hiçbir konuşma geçmeden direk bilgisayardaki resimleri göstermeye başladı.
Yani kısacası randevunun büyük bir kısmı bana resimleri göstermekle geçti hastanın ne istediği önemli değildi, özetle beni ameliyata ikna etme taktiğidir.

Not: Bir doktoru resimleri üzerinden seçmeyin yorumları da çok önemlidir çünkü, 20 yıllık kariyeri boyunla yüzlerce ameliyat yapan bir doktorun 10 tane iyi tutmuş ameliyatı olması doğaldır ve bunları doğal olarak internette yayınlar. 100 ameliyattan 5 tabisinin tutması, o doktorun revizyon başarı şansı yüzde 5 dir.

Daha sonra resimlerim çekildi ve yine bana danışmadan, yandan burun tasarımı yapılırken Burun ucunu çok aşırı bir şekilde kaldırdı, daha sonra ben bu şekilde kalkık istemediğimi söyledim ve burun ucunu daha aşağıda istedim, oda bana bırak dedi. Burunun ön tarafının tasarımını sorduğum zaman, bana burunun ön tarafını bilgisayar proğramı çizmiyor, yani kısacası herşeyi kafasına göre yapacağı izlemini verdi ama ben saflığımdan bunun farkına varmadım. Burnumun ön görünümünde büyük sorunlarım vardı, Burun’un önüne bilgisayarda düzeltmek ve tartışmak belki bir saat sürebilirdi be büyük bir olasılıkla Burun’u önden nasıl istemem onu zorlayabilir ve ameliyat olmama şansım olabilirdi. Nazım Çerkeş için benim ne istediğim önemli değildi o sadece cebine koyacağı parası için çok usta bir şekilde saf bir insanı para uğruna beklentilerini önemsemeden ve yapamayacağı bile bile beni kandırdı. Ayrıca Nazım Çerkeş bana doğal görünen bir burun yapma garantisi verdi.
Bir insanın ikinci revizyon ameliyatının tek şansı olmasını umursamadan ve sorumluluk almadan benimle dalga geçti.
Burun’u yandan tasarımını yapmak çok basittir ve herşeyi toz pembe gösterir.

Burunu açılarını kalkık istememe rağmen Burun açılarını çok aşırı bir şekilde kaldırdı, Burun ucunu kalkık ve çok yüksek yapmak Burunu önden ince ve kısa gösterir. Ben burunu önden geniş istedim ama Nazım Çerkeş tam tersini yaptı be burun yüze göre çok düzensiz orantısız duruyordu. Nazım Çerkeş genelde burunları yandan uzun yüksek yapar çünkü kendisini çok çeşitli Burun yapma konusunda geliştirmemiş gibi görünüyor.

Ameliyat odasında ayna karşısında ilk kez Burun açılarımın alçıdayken bile aşırı kalkık olduğunu görünce depresyona girdim.
Burnumu beğenmedim, Burun derisinin kalınlığı burun sırtından daha kalın idi. Burun’a kıkırdak konularak burun sırtı yapıldı ama bu eskisinden daha yamuk yumuk oldu, iki hafta sonra iki tane 3-4 mm yüksekliğinde kıkırdak dışarıya çıkmaya başladı. Burun delikleri eskisinden daha düzensiz ve yamuk görünüyordu ayrıca nefes ile ilgili sorunlarım vardı o biraz eskisinden daha iyi oldu ama sol tarağı halen kapalı. Başka doktorlarla görüştüm ve bazıları burun deliklerinin iyi bazılarını iyi olmadığını söylendi.

İki yıl aradan sonra tekrar İstanbul’a gittim Nazım Çerkeşle ile görüşmeden önce başka doktorla ile görüştüm. Genelleme yaparsak hepsi Burun sırtının kıkırdak ile yapılacak olan birisiniz Burun’un nasıl isteme gibi bir halkkı olmadığı izlemimi verdi ve hepsi Nazim Çerkeşi övdü, çünkü doktorlar birbirlerini tutar hasta memnuniyeti paradan önemli değil.
Bana hepsi Nazım Çerkeşli övünce, benim psikolojim etkilendi ve tekrar Nazım Çerkeşe ameliyat olmaya karar verdim.

Artık bunda sonra kısa yazayım çünkü çok geç oldu, yılbaşı günü herkes dışarıda eğlenirken ben burda hayatla küsük evde yanlız ve yapılacak bir şeyler arayışındayım.

Nazim Çerkez’le tekrar gittiğim zaman sorunlarımı anlattım, bana çok kaba bir şekilde davrandı, Türkiye’nin en iyi doktoru olduğunu söyledi ve sorunlarımı dinlemekten bıktığı için ameliyattan çalmakla beni tehtit etti. Burun ucumu kalkık istemedim bu bu şahsın bunu indirmesi gerekmez mi? Nazım Çerkeş Burun ucunu indirmeyi kabul etmedi yalnız kısa bir dokunuşla burun ucunu daha aşağıda görünmesini sağlayacağını söyledi. Bana 5 bin Euro kazanmak için garanti veren kişi şimdi benim birinci ameliyatımın kendisinin yapmadığını söyledi.

Ameliyat olup olmamak için çok kararsızdım, hastahane yatağında uzanırken anestezi doktoruna beni uyutmaden önce doktorla görüşmemi istedim ama beni uyuttular.

Üçüncü ameliyatım eskisinden çok daha kötü olmuştur, burnum eskisinden daha kalkık görünüyor, artık burun ucu burun sırtı olmuş, Burun derisi patates kanuğu gibi aynaya bile bakamıyorum. Nazım Çerkeş gitmeden önceki psikolojim daha iyi idi çünkü burun derisi iyi durumda idi ve beni beni mutlu edecek bir burun elde etmem mümkün idi. Artık depresyonda herkes tarafından üzgün biri olarak bilinen, güvenini kaybetmiş dışarı bile gitmek istemiyorum. Bu kişiden uzak durun lütfen.

Nazım Çerkeş televizyonlara büyük paralar verip o şekilde ünlü olan birisidir. Herşey parayla dönüyor. Bende herhangi bir kanala 10 bin euro versem, benim belgeselimi çekerler.

Çok iyi bir doktorsan seni kliniğinde 20 kişi bekler Amerika’da kongrelerde reklam arayışında olmassın.

Amerika’da daha yüksek fiyata ameliyat yapsın.
Nazım Çerkeş Amerika’da olda lisansı elinden alınır.

O kongre dedikleri şeyde her doktorun gidip konuştuğu yaptığı bir toplantıdır. Sanki herkes oraya Nazım Çerkeşli görmeyi gitmiş.

Bu arada bu doktor takvimi denilen site benim 1 yıldızlı yazdığım yorumu yayınlamadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nazım Çerkeş Hakkında ben de yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Nazım Bey bence çok iyi bir cerrah ancak bir özelliği var: Nazım Bey burnu paramparça olmuş birine sıfırdan burun yapabilecek yetenekte bir cerrah. Ancak zaten bir burnu olan ve burnunu max estetik görüntüye ulaştırmak isteyen bir hasta için uygun bir cerrah mı işte bu tartışılır. Mesela Barış Çakırın cesaret edemeyeceği bir burnu Nazım Çerkeş ameliyat edebilir ama Barış Çakırın yaptığı burunlardaki feminen estetik anlayışı Nazım Beyde yok. Nazım Beyin açıkça bir tarzı var o da çok yükseltilmiş ve uzun tutulmuş burun ancak bu ne yazıkki bazılarına hitap etmeyen bir estetik anlayışı. Bunun sebebi herşekilde kıkırdak ekliyor olması ancak eklediği kılırdağa estetik bir şekillendirme vermiyor. Özetle ben Nazım Beyin çok fazla revizyon ameliyatı yapmaktan artık bu açığını göremediğini düşünüyorum. Sanki tek motivasyonu düzeltilmiş bir burun yapmak gibi oysaki bir diğer ana motivasyon kişiye estetik görünecek bir burun yapılması. Bu sebeple tek tip burun tarzından vazgeçmesi ve burun sırtını aşırı yükseltip uzun tutarak uzun görünen burun ucu anlayışından vazgeçmesi gerekiyor. Kendisi istese bunu değiştirebilecek yetenek ve tecrübede bir cerrah ancak hakkında herkesin eleştrisi uzun burun yapıyor olmasına rağmen neden bunda ısrar ediyor anlamıyorum. Bence hande yenerin ya da funda ararında burnu çok uzun yapılmış. Nazım bey lütfen biraz burun sırtında burun ucuna doğru bir gecişkenlik yapın upuzun aynı düzlemde ilerliyor burunlar ve özellikle kadınlarda feminen durmuyor neden artık sabitleşmiş bu eleştriyi dikkate almıyorsunuz anlamıyorum. Umarım bu yorumumu biri size okur. Bununla birlikte iyiki varsınız bir kazada burnum paramparça olsa ve sıfırdan bir burna ihtiyacım olsa direk size gelirdim çünkü o ameliyatı yapmaya cesaret edebilecek tek cerrah sizsiniz ama ben çaresizlikten değil burnumu daha estetik görünmesi için yaptırmak istiyorum biraz daha hastanın estetik anlayışını dikkate alsanız belki de bu sorun çözülecek. Bilmiyorum izah edebildim mi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…