Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ayy çok teşekkür ederim vallahi öyle kan kusma falan deyince korktum balgam tarzı birşeyse sorun değil yani zaten aç olacağım..inşallah sorunsuz bir şekilde geçer... :)

Ben çok memnunum. Burnum bundan önce septum eğriliğine bağlı profil bozukluğu vardı ( bir profilim düzgün iken öteki profilim gargamel burnu gibi duruyordu. ) çok hafif de kemerim vardı. Ben Necdet Bey'e ilk gittiğimde "kafanıza göre takılın, yüzüme en çok ne yakışırsa onu yapın" demiştim. Ameliyat günü de "aman ha öyle ameliyat ameliyat duran bir burun istemiyorum" dedim. Güldü, "ben zaten yapmam" dedi.. Sonuç gayet başarılı, çok doğal. Ameliyat olduğumu anlayan yok ve bu beni mutlu ediyor :)

Kendini "kusabilirim" ya da "acıyor" a şartlama. İyi düşün, iyi olsun. :)) Tamponlar çıkarılırken benim canım hiç acımadı. Anlamadım bile çıktıklarını :) Sadece dikişleri keserken,1-2 saniye çok ama çok küçük bir acı oldu. Senin bünyen nasıl tepki verir bilmem, ama belirttiğim gibi en güzelini düşün.. :)

Sevindim :)) insallah darasi bizim basimiza :). Peki Resim göre bilirmiyiz senin icin bir sakincasi yoksa tabii :)

Tamponlar çok rahatsız ediyormu arkadaşlar. kaç gün kalması gerkiyor bir arkadaşımdan duymuştum eriyen tampon die birşey acaba hangi doktorlar bunu ullanıyor,bilgisi olan varmı?

ya burdan tüm amelyat olacaklara söylüyorum. burnunuz çok güzel olsun yada çok kötü olsn bunlardan önce çevrenizden gelicek tepkilere hazırlayın kendinizi. etraf gerizekalı kaynıyor ya. kıskançlıklarından mı yapıyolar anlamıyorum ki. işleri güçleri moral bozmak. burnum küçülüyor ve çok sevmeye başladım. çok yakın bi arkadaşım vardı. ilk burnumu gördüğünde bu ne böyle çok iğrenç olmuş eski burnun daha iyiydi dedi. bende 1 ay görmedim kızı, bugün şans eseri karşılaştık bu sefer de burnuma takmış laf söyleyip kusur bulup durdu. ya ben dahil herkes çok beğendi. bi tek o kız beğenmedi saçma sapan yorumlar yapıp duruyor benim moralim bozuluyor.

ben senin yerinde olsam buna sinirlenmek yerine mutlu olurum bu sayede dostunu dğşmanını öğreniyorsun salla gitsin boşver haset insanın içine girmeye görsün yazık valla acıyorum fesat çekimsiz insanlara...

naapiyoruuuz,gülüyoruz geçiyoruuuzz

Evet ben de yasadim aynisini. Necdet bey sagolsun burnumun neredeyse yarisini almis, arkadasim gelmis hic degismemissin diyor. Bende uzuldum basta ama sonra dusununce kimseyi dinlememem gerektigini farkettim.

Sizler icin yukledigim fotograflardan cok farkliyim. Burun ucum cok kuculdu, deliklerim cok tatli ve kucuk. Ust taraf sis biraz ve bir deligimin icinde sislik var. Cok rahat nefes aliyorum veriyorum. Bogazim sistigi icinn iltihap bile atabiliyorum burnumdan. Cook hafif sumkuruyorum ama. Bepanten surmedim hic. Kendi halini biraktim. Iltihapla beraber kabuklar ve kanlarda dokuluyor zaten. Annemler basta burnumun ucun cok yukarida sanip uzulmusler. Simdi cok indi ve cok tatli. Diyorum hic sevinmeyi daha cok inip siscek. Yorumlarinizi kendinize saklayin diyorum :)

Doğru söylüyorsun öyle yapmam lazım.. seninki nasıl iyi mi geçtmişti acaba? :)

Evet kizlar, alcim cikmadi henuz :) persembe gunu resimler ekleyecegim, cunku necdet beyle gorusmem lazim. 26 sinda umarim gelir de gorusurum :)

tavır alan, daha soğuk davranmaya başlayanlar, gıcık bi yüz ifadesiyle "aaa hiç değişmemişsin aynısın işteee" diyenler de var koca burun yaptırmışsın yani nasıl aynı olabilir ki insan Normalde saçını boyatsan bin türlü yorum yapanların eleştirenlerin sesi çıkmıyo insan bi geçmiş olsun falan der yok hiç ses yok yada "sen şimdi iyice havaya girersin" diyenlerde oluyo ilginç neden havaya girelim ki yani tam tersi öyle anlaşılmasın diye alçakgönüllülüğün dibine vurmuş durumdayım resmen:)))))) hiç kimsenin sözüne bakmayın siz memnunsanız sorun yok.

canım necdet bey ameliyat olmadan önce tasarım yapıyor mu yoksa sen mi nasıl istediğini anlattın?

Necdet bey tasarim yapmiyor kizlar, isterseniz gunay hanim yapiyor bildigim kadariyla. Ben kisa ve oz cumlelerle anlattim istedigim burnu, rahatsiz oldugum kisimlarini. Dogal ve kavissiz olmasini istedim. Gerisini de size birakiyorum dedim. Ameliyattan once de gormedim. Tek gorusme yaptik anlayacaginiz.

Kizlar bogaz agrim hala gecmedi, dun dr gittigim halde hala. ilaclar uyusturuyor ama gecmemesi beni sinir ediyor. Su icmekten korkar oldum. Sans ya iste burnumda hic sorun yok, hic sismedi ve kuculuyir git gide. Ama bogazim 5 gundur agriyor. Sanirim bir sekilde aksilikler cikiyor. Eyvallah deyip beraber yuruyebilmek onemli olan, o da zorluyor sagolsun

canım ya çok geçmiş olsun. normalde çok çabuk mu hastalanırsın? bu havada grip olmak zor gibi de çünkü. yavuz beyi aradın mı? kulak burun boğaz sonuçta bağlantılı hepsi birbirine. acaba ameliyattan kaynaklanıyor olabilir mi? sıcak ıhlamur iç istersen ben hergün 2-3 bardak içerdim iyileşirdi 2 günde. bide içine bal katarsan boğazını iyice yumuşatıyor. bir dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…