Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

nejdet bey şuan hangi hastahane de çalışıyor

son 2 sayfa full arka arkaya yazdıklarında dolu ...

neyse bildiğim herşeyi aktarıyorum. necdet beyin hastasıyım. 26 haziranda ameliyat oldum.
beşiktaş boğaziçi tıp merkezinde çalışıyor. - istanbulda yani.
fiyatları nakit 2000-2250 kredi kartına taksit 2500 tl.
gayet tecrübeli doktor günde 3 ameliyata giriyor ve gerçekten çok yoğun.
realist yaklaşırsak eğer yaptığı hiçbir burun "kusursuz" olmadı. ne önceki hastalarında ne de yeni hastalarında. hepsinde ufakta olsa bi kusur çıktı. çıkıntı,yamukluk vs. gibi. burunlara çirkin demiyorum ama %100 kusursuz yada çok çok çok güzel birşey beklemeyin.
eğer paranız varsa muhammet dilbere olun derim ben. gördüğüm kadarıyla yaptığı burunlar "bana göre" kusursuz. tam istediğim türden burunlar yapıyor. maddi durum yüzünden gidemedim ben. sizin varsa böyle bir imkanınız değerlendirin derim ben.

Merhaba simdi bakdim resimlerine senin burnun bayaa güzel olmus gercekden cok begendim yaa.. Peki senin varmiydi ilk baslarda problemlerin?

mesajını şimdi okudum canım..ben de problem sadece sağ tarafımda oldu..hafif bir çıkıntı var ama dışarıdan belli olmuyor dokununca hissediyorum bazen hiç belli olmuyor

kızlar burnum sağ taraftan çok güzel tam istediğim gibi ama sol taraftan berbat. sizce neden? sol tarafta burun ucum düşük ve kemerli. ama son taraftan kalkık ve kemersiz. yani o kemer dediğim şeyde sadece sol taraftan belli oluyor. size niye? ve o kaşla burunun olduğu yer yani burun sırtının zamanla inme olasılığı var mı?

Insallah belki oteki tarafta sisler inmedi henuz, fakat anlatigin problem bende ilk ameliyatimdan beri var uzerinde belki 7 sene gecti halen ayni. Sag tarafim kavisli ve ucu birazcik kalkik. Sol taraf dumduz ve ucu uzun sivri
Insallah benimki gibi degildir

Merhaba kızlar 20. gün bitti bugün. 2 gündür oruç tutuyorum. Boğaz ağrılarım tamamen geçti. Bol bol iltihap akıyor bende. Kimselerde okumamaıştım böyle bir sorun. Ve ben burnumdan sümkürmek zorunda kalıyorum. Burnum geceleri güzel sabahları yamuk ve şiş. Ben bile şaşırıyorum düşünün.

Uzun zamandır giremedim, arkadaşlarımı sevgilimi gördüm bol bol. HErkesten çok olumlu yorumlar aldım. Eski yüzüme göre çok yakıştığını ve değiştiğimi söylüyorlar. Burun ucumdaki et şişliği canımı acıttığı için yavuz beyi aradım bugün. Sürekli akıntım olduğunu söyler söylemez, neden temizletmeye gelmiyorsun. Yazın çok önemli bu, gelmezsen kokar dedi. Bende evet kötü bir koku var burnumda , onun için aradım sizi aslında dedim. Yarın 9 a randevu verdi sağolsun. İnşallah kokum geçer.

Bir diğer konu, burnumun bitimi, kaşlarımın başlangıcındaki şişlik önceden kemer gibiydi. Şimdi aşağı kadar şişti. Çok küçük bir yerinde iniklik kaldı. Oranın çökük kalma ihtimalinden ötürü. Dedim nasıl olsa Yavuz Bey'e muayene olacağım. Bunu da sormalıyım Necdet beye. Hem sözlüm de sormak istediği şeyleri biriktirmiş, ailem ve kendisi adına. Yatın yoracak doktorları baya :) Yarın necdet beye de randevu aldım yani.

Size sorum kızlar, sizde de koku oldu mu? Ve de iltihap akıntısı 10 günden fazla olan var mı? Belirtmek isterim, önceden kısıtlı nefes alabilen ve hergün neredeyse nargile içen biriydim :)) Kendi kbb doktorum, düzgün nefes almaya başladığında iltihap atımın artacaktır demişti. Onunla mı ilgilidir acaba? Yarın soracağım bunu da Yavuz Bey'e.

Son olarak yeni fotografları ekliyorum, yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen. İyi kötü farketmez, faydalı olsun yeter :))

canım o sabah ki olay bende de var ya. bide yatağımın karşısında ayna var. tam yataktan kalktığımda aynada kendimi görüyorum ister istemez. bıktım vallahi ya. her sabah büyük burunla uyanıyorum deliriyorum resmen moral sıfır. daha sonra küçülüyor.

Kesinlikle katılıyorum, işte baktım bol bol forumlara. Burada sinir olduğum gibi-hiç okumadan tonla soru soranlardan- olmamak adına araştrdım forumu baya.Ama çok rastalamadım açıkcaıs, yani kimseler yazmamış. şu gün şu oldu bu oldu diye.

yaa bence aynayı kaldır sabah pozitif uyan şuan burnun tam oturmadı değişiklik normaldir sıkma canını o yüzden

allah yardımcın olsun :)

Yaa benim gittikce gozum korkmaya basliyo -.- nedense necdet beyin hastalarinin hep ayni sikayetleri var estetik sonrasi.. Ya kemer cikio ya cikinti yada bilmemne.. Napsam bilemedimm 2 gun sonra istanbuldayim :/

Yaa benim gittikce gozum korkmaya basliyo -.- nedense necdet beyin hastalarinin hep ayni sikayetleri var estetik sonrasi.. Ya kemer cikio ya cikinti yada bilmemne.. Napsam bilemedimm 2 gun sonra istanbuldayim :/

ya canim seni anlayabiliyorum. bende bazen yorumlari okudugum zaman bi tedirgin oluyorum, ama bence necdet bey burun uclarini güzel yapiyor ve buda benim icin bi kriter. ben derim madem istanbula gidiyosun bi görüs necdet beyle. bildigim kadariyla aklinda baska doktor da yok. ben 26 sinda istanbuldayim. 29 agustosada ameliyat randevusu aldim. bakalim artik ...

necdet beye burnunu yaptıran arkadaşlarda geniş burun ve burun ucu problemi olan var mı acaba?

Bende aynı bu problem vardı. Burun ucumdan cok memnunum şuanda. Genişliği de çok inceldi.

KIzlarrrrr bugün gittim ve mucize oldu. Şişlik yani kemer masajla yok denecek kadar aazaldı. Nasıl bukadar değişti bir günde anlamadım

cevabın için çok teşekkürler öncelikle bu beni biraz rahatlattı :) fotoğraflarını göremiyorum ama en büyük korkum buydu.çünkü bana kemerli burunları yapmak daha kolay gibi geliyor.büyük burun biraz daha zor gibi...

Rica ederim Prue, benimki hem geniş kanatlı, hem büyük burun ucu hem de kemerliydi. Duble zor sanırım. Şimdi tam yüzüme yakışan bir burnum oldu. Bugün biraz mutluyum da. Dün forumda birsürü konu okudukça canım çok sıkıldı. Allah'tan bugün masaja başladım ve korkularımın yersiz olduğunu gördüm.

Herkes yapma tek stil burun istiyor. İsteklere saygı duyuyorum ama bana göre her yüze aynı tip burun yakışmaz. Ve ben Necdet beyin bunu başardığına inanıyorum. Yine de herkesin fikrine saygı duyuyorum :)

Burun uçlarını gerçekten çok güzel yapıyor necdet bey ve çok iyi bir buruna sahip olacaksın inşallah Derinn. Şimdi bütün zorluklarımı atlattım ve bugün kocaman bir iyi ki çektim. Darısı fazlasıyla senin başına inşallah :)) Bu arada bir aydan az kalmış.

Smurfin naptı acaba? Tarihi bu aralar gibiydi sanki?

Son düzenleme:

cnm nasılsın bugün hastanede karşılaştık hatırlarsan ben de muayneye gelmiştim sana bazı sorular sordum.çok sevindim burnundaki problemn bi anda gitmesine inş dahada güzel olur zamanla.bu arada seni ekliyorum kabul edersen sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…