Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Morbalik Canim peki Necdet beye olmasaydin kime olurdun.. baska dr larla gorusmeye gittinmi? bende ameliyat olmayi dusunuyorum ve 3 dr arasinda kaldim.. sizlerin yazdiklarini devamli takip ediyorum ve cok kafam karisiyo.. bi istanbula gelsem 3 uylede gorusucem ama yurt disindayim ve gelmeden birazda fikir edinmek istiyorum aslinda.. cevabin icin simdiden tesekkurler...insallah istedigin gibi bir burnun olur..

canım ne yalan söyliyim benim doktora verebilceğim bütçem belliydi. bende o para doğrultusunda doktor seçmek zorundaydım. bu yüzden necdet beyi seçtim. eğer param olsaydı kesinlikle muhammet dilbere yaptırırdım.
doktorlarla görüşmeye gitmedim ama aylarca internetten araştırdım. bence yüzyüze görüşünce pek birşey değişmiyor. sen bir yere araştırarak gittiğin için farkında olmasan da daha doktorla görüşmeden kararını vermiş oluyorsun yada nasıl desem o elektriği almış oluyorsun. bu yüzden senin o aklında 3 doktordan birisi sana daha sıcak geliyordur sende zaten görüşmeye gittiğinde ona yaptırırsın burnunu.

ek olarak;
bence doktorla yüzyüze görüşerek karar vermekten çok böyle araştırarak karar vermek daha mantıklı. sonuçta insan olarak ondan hoşlanabilir yada o güveni alabilirsiniz ama mesleğinde o kadar başarılı olup olmadığını bilemezsiniz.
bu yüzden araştırıp hastalarının yorumlarını, şikayetlerini dinleyip karar vermek daha sağlıklı bir düşünce olur.

Son düzenleme:

Bende aslinda 5-6 aydir arastiriyorum ve yilbasinda istanbula gelicem.. bir turlu karar veremiyorum en son artik hepsiyle gorusim dedim:)) kendimi kandiriyorum yani:)) benimde dusunduklerim aslinda muhammet bey, emre bey ve necdet bey.. muhammet beyin yaptigi burunlar biraz bana sivri ve uzun geliyo..simdiki burnumda sivri zaten..emre bey icin cok estetik oldugu belli oluyo diyorlarki evet bazilari cok belli bazilari daha iyi.. necdet beyin yaptigi burun tiplerini seviyorum aslinda ama onunda her hastasinda sanki sorun var;((( belki zamanla geciyo ama diger dr larda hic problem yasayan yok nerdeyse...yani cok karistim ve zaman yaklastikcada panic oluyorum((

onu bende farkettim bak. diğer topiklere bakıyorum da necdet beyin hastalarının şikayetleri kadar yok o topiklerde. Birde Necdet beyin ilk sayfalardan beri olan sorunlar ortak;
Ya yamuk
Ya kemerli
Ya burun delikleri, kanatları sorunlu
Ya da çıkıntı var.
Ama bu yukardakilerden biri kesinlikle var.

Ortak düşünce ve beğeni ise sadece burun uçları...

benim aralıkta 6 ayım doluyor. gelmene yakın yani... o zaman da bilgi veririm burnum hakkında sorunların geçip geçmediğine dair...

Cok tesekkur ederim morbalik. cok sagol.. mutlaka haber almak isterim senden cunku gercekten uzuluyorum insanlarin memnun olmadigini duyunca.. insallah ben gelene kadar seninde cok guzel bir burnun olur

Kızlar yeni resim ekledim, herkesi açık olduğu için kaldırabilirim her an :) Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin, bugün benim doğum gnüm :)

Kızlar yeni resim ekledim, herkesi açık olduğu için kaldırabilirim her an :) Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin, bugün benim doğum gnüm :)

Happy birthdaaaay... ben seni devamli takip ediyorum canim.. resimlerine baktim o dedigin cikintiyi gordum.. bu resimlerde daha cok belli oluyo sanki.. masajlar ise yariyormu diye sormak istiyorum...

Happy birthdaaaay... ben seni devamli takip ediyorum canim.. resimlerine baktim o dedigin cikintiyi gordum.. bu resimlerde daha cok belli oluyo sanki.. masajlar ise yariyormu diye sormak istiyorum...

Thank youu :) Valla canım resimleri gördüysen çok farklı hepsi birbrinden, bazısında dümdüz burnum :) Yani şu anlık hiç yok mesela. Ama sabah şişiyor baya, masaj yapınca iniyor.

23 agustos gun almistim necdet beyden ameliyat icin
Ama muayene olmadim muayene gunu ameliyatimi istedim git gel olmasin diye. Esim diyor bence once muayene ol sonra baska gunu icin rahat ederse gun alirsin. Birde korkmaya basladim necdet beydende sikayetler hep ayni

Zor bir karar gerçekten, umarım hayırlısı olur hakkında. Ben de önceden ayrı bir muayene olman taraftarıyım.

kızlar tecrübeli ameliyat olmuş arkadaşlardan cevap bekliyorum, beklemekten sıkıldım. herkes zamanla oturcak falan diyor ve 6 aylık gibi bir süreden bahsediyor. aşırı büyük bir burnum var delirmek üzereyim. dürüst olun lütfen.

1- burun sırtım çok kötü bir arkadaşın dediği gibi bildiğiniz at gibi önden. çok kötü. o burun sırtı iner mi? kaş aram yada burun sırtımdan bir yer...

2- burun ucum hep böyle mi kalıcak? şekli değil yani onunda küçülme olasılığı var mı? şiş olduğu için mi bu kadar büyük?

3- burun kanatlarım da hiçbir değişiklik olmaz mı?

4- yanlardan incelme olur mu?

Elimden geldiği kadar hepinize yardımcı olmaya çalıştım. Lütfen bilgisi olanlar sizce benim bu mesajımı göz ardı etmesin...

necdet beye ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar da şunu okusunlar;

necdet bey hakkını yiyemem gerçekten iyi bir doktor. fakat şöyle bir sorun var, kendisi çok yoğun. ilk muayanemden şu zamana kadar gördüm ki kendisine aşırı çok hasta geliyor. bunun ilk muayanesi, ameliyatı, ameliyat sonrası hastası, tampon çıkarmaya gelen, aylık kontrole gelen hastaları var ve haliyle çok yoğun. böyle bir yoğunluğa doktor değil de hangi İNSAN dayanabilir yada gereken özeni gösterebilir?

Açık konuşucam ameliyattan uyandığım ilk andan beri necdet beyin gereken özeni göstermediğini düşünüyordum. normal ameliyatın 2 saat olması gerekirken benim ameliyatım neden 50 dakika sürdü?
o günkü son ameliyat benimdi ve benden önce 3 ameliyat yaptı, 4. ve son hasta bendim. benim ameliyatımdan çıkıp odasında kontrole gitmiş. ameliyatıma girmeden öncede görüşmedeydi zaten....
ne zaman kontrole falan gitsem ya ameliyatta oluyor yada ameliyata girmek üzere oluyor.

Belki size bu anlattığım çok ufak bi sebep olarak gelebilir ama ameliyat olursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Farkettiyseniz doktor olarak değil de insan olarak değerlendiriyorum kendisini ve bir insanın böyle bir tempoda işinin hakkını tam anlamıyla verebilmesi yada gerçekten özenmesi ne kadar mümkündür?

Şunları da eklemek istiyorum,
Necdet Beye ameliyat olduğun için pişman mısın? diye sorarsanız
Evet pişmanım.
Bunu Necdet Bey kötü bir doktor olduğu için söylemiyorum. Sadece yanlış zamanlama diyorum. Öyle bir tempoda ameliyat olduğum için gereken özeni alamadım diyorum.
şöyle düşünün;
Peşpeşe 4 ameliyata giren ameliyattan çıktıktan sonra diğer hastalarıyla ilgilenen, kısacası çok yoğun çalışan bir doktor mu daha iyi özenerek, başından sağma olmadan bir burun yapabilir? yoksa boş zamanı fazla olan bir doktor mu özenir? Karar Sizin.

Şuan 38 günlük burnum, birçoğunuz daha çok erken diyebilirsiniz ama birçok arkadaşın farklı doktorların yaptığı 20 günlük burunlarını gördüm o halleri bile güzeldi. Benim şuan ki burnumdan kat kat güzeldi.

Necdet Beye ameliyat olmayın demiyorum, sadece zamanlamanıza dikkat edin. Onun boş olduğu zamanlarda ameliyat olmaya dikkat edin ki gereken özeni alasınız yoksa benim gibi daha ilk aydan revizyon için doktor bakmaya başlarsınız. Onca acıyı, çileyi, parayı ve çektiklerinizi çöpe atarsınız....

Son düzenleme:
morBalik inşallah zamanla burnun oturur daha çok yeni,bence hiç keşke başka doktora olsaydım diye pişmanlık duyup kendini suçlama,bu estetik işi biraz şans galiba benim ablam osman oymak'a yaptırdı o da ünlülerin baya rağbet ettiği bir isim.ablamın ki çok güzel oldu kimse anlamıyor estetik olduğunu,ama ablamdan görüp aynı doktora yaptıran arkadaşının o kadar da güzel olmadı malesef.

Canım çncelikle çok geçmişolsun benimde bir ayım doluyo yarın ve gerçekten benmde burnum bana çok büyük geliyo. benimde kaşımın arasında bi şişlik var sert kemik gibi umarım böyle kalmayız bencede yoğunluk önemli. doğru zamanı bulmak önemli. sende moral bozma umarım zamanla oturur

toist bu arada tek kelimeyle burnun çok güzel olmuş :) ben estetik olduğunu hayatta anlamazdım o kadar doğal ki...

Teşekkürler prue bunları duymak çok hoş, ayrıca en çok istediğim şey doğal olmasıydı, çok sevindim yorumuna.
Söylediğine de katılıyorum, bu burun işi gerçekten şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…