Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Herkes farklı bir şey söylüyor arkadaşlar, internette de araştırdım. Necdet Bey'e güveniyorum, sanırım ben de ona gideceğim.

Herkes farklı bir şey söylüyor arkadaşlar, internette de araştırdım. Necdet Bey'e güveniyorum, sanırım ben de ona gideceğim.

benim sadece sol tarafında bi sorunum var oda geçince süper olucak necdet bey hakkında kötü bi yorum duymadım ben kendisi hem doktor olarak hem insan olarak çok iyi biri bence

fotoğraflarını görmem mümkün mü?

psimist benide eklermisin canım bende bugün gittim görüştüm necdet beyle . boğaziçinde. 10 dakika falan sürdü kısa konuştu sen karar ver yaparız dedi başka bir açıklama yapmadı. bende çok korkuyorum tabiii. bilgisayar resmide göstermedi. sadece burnuma baktı. hallederiz dedi. bende kararsız kaldım tabiii. sizde çok memnun sunuz. mesaj sayım az olduğu için resimlerinizede bakamıyorum benide eklerseniz karar vermek istiyorum. benim görüşmem havada kaldı anlayacağınız.

kabul ettim cnm seni mesaj sayını doldurursan fotolara bakabilirsinn bence sen doktora bırak gerisini düşünme ama kalkık kavisli vs istiyosanda söle bende gittiğimde pek konuşamamıştıkk ama benim resmimi çekmişti bilgisayarda biraz tasarım yapmıştı ama sen bana bırak dedi bide ameliyat günü aklına takılan bişe varmı falan diye sormuştuu gün almadınmı senn

ev tasıdımda henuz net baglantım yok ondan cevap yazamadım arkadaşlara..benımde arada bı şişiyor daha çok içte şişlıkler var e tabı sabır gerekıyor,artık masajda yapmıyorum necdet bey bırak demıştı..burnum gıttıkçe guzelleştı ufaldı ve ınceldı,çok memnunum umarım hep böyle kalır

evet necdet bey karar verdiğinde tekrar görüşürüz demişti. resmimi çekti asistanı mail atacaklarmış. sonra tekrar görüşmeye gidiyoruz değilmi... pesimist sana neden iğne yaparız dedi anlamadım . ameliyattan sonra çook ağrın oluyormu . yada çok morluk oldumu sizde ..... 10 gün izin alsam işten yeterlimi acaba . düzelirmiyim birazcık sonrasında neler yaşadınız. zaten bugün gribim. burnum akıyor. biraz geçsinde birde çektikleri resmi mail atsınlar ona göre bir daha gidecem necdet beye .... orada birde veli bey var birliktelermiş.

şiş olduğu için iğne yaparız dedi ameliyattan sonra ilk bikaç gün zor oluyo tamponlarla nefes almak falan ağrın olursa ağrı kesici içersin çok ağır bişe değil yani ama ben yemek yemekte falan çok zorlanmıştım morlukda oluyo tabi çok değil ama 1 haftada normal hayatına dönersin cnm

banada masajı bırak kendi haline kalsın dedi zaten sadece 2 hafta yapmıştım bu zamana kadar öleyse daha değişmez bence senin burnunn

bende yarın gidicem..gönderidklerinde,sana yaptıkları tasarımı görebilir miyim

tasarım yapmadı tam olarak aslındaa biraz oynadı kavis yakışır dedi yok yani bende resim gittinmi senn

gittim canım..yarım saate yakın anlattım,sordum,örnekler gösterdim vs..25 ekime gün aldım ama ben hala kararsızım..burnum güzel aslında hatta önden cok güzel sadece yandan kavis istiyorum biraz ama ya kötü olursa diye korkuyorum gelen gideni aratırmış ya o hesap :)

Son düzenleme:

anladım canım sırf kavis için olmana değmez bence o kadar şeye tabi yine sen bilirsin nasıl mutlu olcaksannn

anladım canım sırf kavis için olmana değmez bence o kadar şeye tabi yine sen bilirsin nasıl mutlu olcaksannn

yok sırf o yüzden olmayacağım zaten..her şekilde olucam içte kemik ve geniz eti var, nefes alamıyorum sağ taraftan..hazır olmuşken azıcıkta kavis olsun diyorum:)

bu arada ameliyat sonrası acı vs oluyor mu? özellikle tamponlar çıkarken..ona göre kendimi acıya hazırlıcam:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…