- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Herkes farklı bir şey söylüyor arkadaşlar, internette de araştırdım. Necdet Bey'e güveniyorum, sanırım ben de ona gideceğim.
ben ve arkadaşım bıcok yere yorum yazdık zaten daha yazmasakmemnun oldugumu soylemıştım..zence ayrıca ulaşabıldınmı,kendısı suan antalyada kongredeymş pazartesı hastanede olucakmış sanırım,arkadaşım ona dudak dolgusu yaptırıcaktı
çok saol cnm darısı başına artıkkk
fotoğraflarını görmem mümkün mü?
kabul ettim cnm seni bakabilirsin necdet bey boğaziçi tıp merkezindee
evet gördüm çok güzel olmuş çok ykaışmış..içim rahatladı necdet beye güvenim arttı:)
psimist benide eklermisin canım bende bugün gittim görüştüm necdet beyle . boğaziçinde. 10 dakika falan sürdü kısa konuştu sen karar ver yaparız dedi başka bir açıklama yapmadı. bende çok korkuyorum tabiii. bilgisayar resmide göstermedi. sadece burnuma baktı. hallederiz dedi. bende kararsız kaldım tabiii. sizde çok memnun sunuz. mesaj sayım az olduğu için resimlerinizede bakamıyorum benide eklerseniz karar vermek istiyorum. benim görüşmem havada kaldı anlayacağınız.
evet necdet bey karar verdiğinde tekrar görüşürüz demişti. resmimi çekti asistanı mail atacaklarmış. sonra tekrar görüşmeye gidiyoruz değilmi... pesimist sana neden iğne yaparız dedi anlamadım . ameliyattan sonra çook ağrın oluyormu . yada çok morluk oldumu sizde ..... 10 gün izin alsam işten yeterlimi acaba . düzelirmiyim birazcık sonrasında neler yaşadınız. zaten bugün gribim. burnum akıyor. biraz geçsinde birde çektikleri resmi mail atsınlar ona göre bir daha gidecem necdet beye .... orada birde veli bey var birliktelermiş.
ev tasıdımda henuz net baglantım yok ondan cevap yazamadım arkadaşlara..benımde arada bı şişiyor daha çok içte şişlıkler var e tabı sabır gerekıyor,artık masajda yapmıyorum necdet bey bırak demıştı..burnum gıttıkçe guzelleştı ufaldı ve ınceldı,çok memnunum umarım hep böyle kalır
evet necdet bey karar verdiğinde tekrar görüşürüz demişti. resmimi çekti asistanı mail atacaklarmış. sonra tekrar görüşmeye gidiyoruz değilmi... pesimist sana neden iğne yaparız dedi anlamadım . ameliyattan sonra çook ağrın oluyormu . yada çok morluk oldumu sizde ..... 10 gün izin alsam işten yeterlimi acaba . düzelirmiyim birazcık sonrasında neler yaşadınız. zaten bugün gribim. burnum akıyor. biraz geçsinde birde çektikleri resmi mail atsınlar ona göre bir daha gidecem necdet beye .... orada birde veli bey var birliktelermiş.
bende yarın gidicem..gönderidklerinde,sana yaptıkları tasarımı görebilir miyim
tasarım yapmadı tam olarak aslındaa biraz oynadı kavis yakışır dedi yok yani bende resim gittinmi senn
gittim canım..yarım saate yakın anlattım,sordum,örnekler gösterdim vs..25 ekime gün aldım ama ben hala kararsızım..burnum güzel aslında hatta önden cok güzel sadece yandan kavis istiyorum biraz ama ya kötü olursa diye korkuyorum gelen gideni aratırmış ya o hesap :)
anladım canım sırf kavis için olmana değmez bence o kadar şeye tabi yine sen bilirsin nasıl mutlu olcaksannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?