Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar benim burun bir seneyi buldu,bakalım tekrar bir operasyon olacak,nefesle ilgili. işyerinden izin aldığım ana gideceğim. bu arada yeni resim koydum.

teşekkür ederim cnlarım ama şuan çok şiş bide bantlar çıkınca fotoğraf çekip koyucam :)) inşallah hepimiz çok güzel burunlara sahip oluruz bn boğaziiçi tıpta oldum nefes problemim vardı saolsun ilhan bey benimle çok ilgilendi iki doktor girdi ameliyata çok yardım ettiler :))

ay canım burnun çok güzel gözüküyorr

catilqiz
cidden güzel gözküor darısı başıma ya boğaz içi tıptamı oldn canm bide bni kabl edrmsn fotğrflrnı görmek isterm:)

hadi bakalım inş hayırlısıyla nefes probleminde çözülür necdet bey ne dedi bu durumla ilgili neden alamıyormuşsun nefes

Aslında yavuz bey bakıyor nefes durumuna , sağ tarafım ameliyata girmeden öncede tıkalıydı hala tıkalı bir düzelme olmadı yani bütün nefesi soldan alıyorum. Kapıda bekleyen birindede aynı şikayet vardı. Umarım ikinci operasyonda düzelir. Ameliyata giriş nedenimde tıkanıklıktı zaten. (

Kizlar bugun necdet beyle gorustum yaptigi burunlari gordum ama cogu bana cok kalkik geldi genelde bir ay sonraki resimlerdi sizce sislik inince o kalkiklik da daha dogal duruyormu biraz iniyor mu? Kalkikligindan sikayetci olan var mi?

Ve sizce veli bey mi necdet bey mi

bir sonuca varabldnmii bnde çk kararszm

bence necdet bey, çok daha yeni tekniklerler yapıyor çünkü veli beyde burun ucu düşmesi yaşadı arkadaşım tekrar ameliyat ettiler üstüne üstlük kocaman alçı ile gezmek zorundasın necdet bey sadece atel takıyor. bide şu herkesin çok acıdığını söylediği tamponlarımı ben farketmeden aldı çok şaşırmıştım dedi ki kbb ci çok acıtır canını ben aldım oyuzden :))

Aynen canım tamponları nasıl aldı anlamadım Necdet bey, eli okadar hafifki.

kızlar bu çarşamba sabahı necdet beye amelyat oluyorum çok heyecanlıyım yanıma neler götürmeliyim

siz tavsiye edermisiniz biraz aceleye geldi korkuyorum çünkü özellikle masaj süreci çok bunaltıcı diğer doktorlar muhammed dilber emre ilhan nuri soysal bunlar masaj vermiyor bildiğim kadarıyla kimse uğraşmıyor yani estetik sonrası - her ne kadar ben onların burunlarını yapmacık bulsam da

yanına boğazı geniş pijama götür mümkünse düğmeli olsun rahat giyme açısından. giderkende önden düğmeli gömlek giy.fazlada birşey götürmene gerek yok bir gece kalıyorsun zaten.

kızlar dün amelyat oldum durumum çok iyi hiç ağrım yok sanki doktor burnumu hiç yapmadan bandaj sarmış yollamış gibi morlugum dahi yok

Kızlar az önce aradım 18 Eylüle günay hanım gün verdi, tekrar ameliyat olacağım,heyecandan kalbim küt küt atıyor umarım sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…