Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar bu mesajımı bir ay önce yazmıştım. çıkıntı hızlı bir şekilde gitti ben masajlarımı yapıyordum sonra moralim bozulmasın diye dokunmadım bikaç gün bi sabah bir dokundum gitmiş..

necdet bey iyi bi doktor ona haksızlık etmişim burun fotolarıma albümlerimden bakabilirsiniz

burun ameliyatinda sabir cok önemli. bunu basdan beri söyliyorum. burun 1 senede tam oturuyor. burun ucu ise 2 sene sürebiliyor.
bende burnumu basda pek sevmemisdim ama simdi yaklasik 2 sene olacak.ve gerckeden cok memnunum. ne ameliyatda ne ameliyatdan sonra bir sorun yasadim. ben risk alip almanyadan cikip kendi basima gelip orda necdet beye güvendim ve hicde pisman olmadim. tabi terside olabilirdi. ameliyatdan sonra pismanda olabilirdim. ama iyiki öyle birsey olmadi. necdet bey gercekden isini cok iyi yapiyor. güvenilir biri.

uzun zamandır gırmıyordum kulube unutmusum :) burnundan memnun kalmana sevındım,benımde 2 yılı gectı şeklınden memnunum

enee ne kadar güzel fiyatlarmış

bu sene vizeler finaller derken yapamam da, seneye yazın içi aklımda bulunsun boğaziçi tıp merkezi.

teşekkür ederim :)

rica ederim bende doktor araştırıyorum ama karar veremiyorum Muhammet Dilber'in yaptığı burunları çok beğeniyorum ben bana göre çok güzel ve doğal burunlar yapıyor ama fiyatı çok yüksek Necdet Uçar'ı araştırıyorum bakalım kısmet

Hanimlar, ben bu siteye daha yeni giriyorum. Tecrubeli birisi bana Necdet Ucar ile ilgili tavsiyelerde bulunabilirmi burun ameliyati ile ilgili.

ben amirali beye ameliyat oldum boğaziçinde

şuan 11.inci günüm alçı 2 gün sonra çıkıyor şuan görünüşü tam istediğim gibi doğal gözüküyor alçılar çıkınca tekrar yazarım

şimdilik memnunum umarım böyle devam eder....

aynen bende görmemisdim. aradim sordum eve halen burda dediler.

canım ben senin fotonu gördüm gerçekten muhteşem bir değişim olmuş açık tekniklemi oldu senin ameliyatin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…