- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.821
kızlar sargılarım çıktı.
burnum güzel ve doğal herkes çok beğendi. ama sargılarım çıktıktan ertesi gün burnumun üst kısmında sağ tarafta mercimek tanesi kadar çıkıntı farkettim.
kıkırdak olduğunu sanmıyorum semmmsert çünkü masajla geçeceğini de düşünmüyorum.
burnum kırılmadı ki benim masajla yerine gelsin. sapasağlam burnun üstü kesildi. o kısım atlanmış diye tahmin ediyorum.
büyük ihtimalle 6 ay oyalayacak doktor beni masajla
sonra da ikinci bi operasyon olucam.
görünürde hafif şişlik var sanki sivilce şişliği gibi şimdilik daha 20 gün oldu çünkü ama genel olarak burnumun şişliği inince o çıkıntı kendini belli edecek bariz bi şekilde.
canım çok sıkkın amelyat olmaya karar verme süreci yeterince zor değilmiş gibi bir de sonrasında uğraşıyoruz.
resmen iltifat ettiklerinde tepki bile veremiyorum burnumun keyfini çıkaramıyorum elim hep o çıkıntıya gidiyo.
iyi düşünün derim kızlar. sonrasında yaşanacakları kaldırabilecekseniz amelyat olun
kızlar bu mesajımı bir ay önce yazmıştım. çıkıntı hızlı bir şekilde gitti ben masajlarımı yapıyordum sonra moralim bozulmasın diye dokunmadım bikaç gün bi sabah bir dokundum gitmiş..
necdet bey iyi bi doktor ona haksızlık etmişim burun fotolarıma albümlerimden bakabilirsiniz
bana anlatmana gerek yok :):) ben necdet beyi taniyorum.
sen beni hatirlamadin galiba :):) seninle 2 sene önce biz yazismisdik senin burnunuda ck begenmisdim. bende sonra karar verdim biletimi alip direkt istanbulda ameliyat oldum. sonra burdan silmisdim kendimi . eski ismim nese62 di :)
Dr. Necdet bey şuan hangi hastanede?
arkadaşlar, necdet uçar 2500 tl'ye ameliyat yapıyomuş, doğru mu bu? yoksa eski bilgiler-eski fiyatlar mı?
Boğaziçi estetikte fiyat 2500 tl eğer Necdet Uçar orda ameliyat yapıyor ise evet fiyat o hatta nakitte % 10 indirim yapıyorlar
enee ne kadar güzel fiyatlarmış
bu sene vizeler finaller derken yapamam da, seneye yazın içi aklımda bulunsun boğaziçi tıp merkezi.
teşekkür ederim :)
Hanimlar, ben bu siteye daha yeni giriyorum. Tecrubeli birisi bana Necdet Ucar ile ilgili tavsiyelerde bulunabilirmi burun ameliyati ile ilgili.
Hanimlar, ben bu siteye daha yeni giriyorum. Tecrubeli birisi bana Necdet Ucar ile ilgili tavsiyelerde bulunabilirmi burun ameliyati ile ilgili.
necdet bey boğaziçi tıp merkezinde mi, nerede çalışıyor? ve ne kadara ameliyat yapıyor bilgi veren olursa sevinirim :)
bogazicinde calisiyor. 2250 tl aliyor.
ben de boğaziçinde çalıştığını biliyodum ama bugun boğaziçi tıp merkezinin sitesine bakınca 'ekibimiz' kısmında kendisinin adını göremedim. dr veli aslan, amirali nevai, ismail bayram var ama necdet uçar'ı göremeyince panik yaptım bi an
Ekledim canım,resimlerim herkese açık görmen lazım aslında. Sanırım sitede yeni olduğun için göremiyorsun.25 mi öyle birşeydi konulara yorum yapman lazım.
şiddetle önerıyorum 2 yıl oldu ufak tefek gorunmeyen hatalar elbette her amelıyatta oluyoır,ama cok ama cok memnunum,koca burnum gıttı bebek gıbı suratım oldu..estetık konusunda kesınlıkle guvenılebılecek bır ınsan,cunku ne gerekıyosa durustçe soyluyor harıka bırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?