Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

resimleri görebilmek için 16ıncı mesaj geri sayımda :) BANA DA HÜSEYİN ALTUNU ÖNERDİLER BURUN ESTETİĞİ İÇİN... BAKALIM GİDİP GÖRÜŞECEĞİM... BİR DE SADULLAH KARUN U ÖNERDİLER... AMA BU İSTEDE SADULLAH KARUN BURUN UCUNU İYİ YAPAMIYOMUS YORUMLARI VAR...

defalarca insanlar bu konu hakkındaki rahatsızlıklarını dile getirdiler forumda mesj doldrmak için açılmış başlık altında mesajlarınızı gönderin sayfaları kirletmeyin diye....................................

bende ve arkadaşım burun esediği olmak istiyoruz aslında bir arkadaş daaha... bilginiz varmı böle 10 kişi toplansak toptan indirim yaparmı bi dr :)?

ilk saçma gele bilir.. ancak ben yinede denemeye deyer derim mesela bir sürü insan araştırıyor. kücleri birleştirelim birlikte araştırıp bullalım sn indirim istiyelim

ilk saçma gele bilir.. ancak ben yinede denemeye deyer derim mesela bir sürü insan araştırıyor. kücleri birleştirelim birlikte araştırıp bullalım sn indirim istiyelim

zaten nakit ödeyince 10% indirim yapiyorlar. denemen lazim :) bende 1 ay sonra baska bir ameliyat olacam. bu o hastenede ikinci ameliyatim oldugu icin yine pazarlik yapmaya calisacagim. ve yazin bir arkadasim daha orda ameliyat olmak istiyor. sormak bedava :) denemek lazim.olmazsada kaybeddecegim birsey yok. zaten ameliyat param hazir biraz daha indirim yaparlarsa benim icin daha iyi.
bunu ama telefonda yapamazsin. hastanenin muhasebe bölümüne sormalisin. ben telefonda sormusdum 10% demislerdi, ama bunu zaten herkeze yapiorlar pesin ödersen, yani bana özel degildi.

Son düzenleme:
kızlar ben ankaradayım istanbul boğaziçi tıp merkezine gidip dr. necdet uçara burun estetiği olmak istiyorum aradım hastaneyi aradım doktor var dedi ama hastane bana 2500 tl dedi burdakiler doktora 3000 3500 tl ye filan ameliyat olmuşlar . yani dr. necdet uçara ameliyat olanlar nerde ve nekadara ameliyat olduğunu yazabilirmi lütfen

iki sene önce oldum 2500tl ödedim.duyduguma göre zam gelmis. 3000tlye cikmis.

Selam arkadaşlar bayrağının yazmıyordum Necdet beye ameliyat olmuştum.tam 11 ay oldu ve burun ucumda yamukluk vardı ilk aydan beri Necdet bey zamanla geçiceğini söyledi her kontrole gittiğimde iğne yaptı bana zma maalesef düzelmedi en son gecen hafta kontrole gittim.senem doluna tekrardan ameliyat yapacağını söyledi yani o çileyi yeniden çekincem çok sinirliyim resmen doktor hatası başka birşey değil birde benim burun ucumu fazla kavisli yapmıştı şimdi bana evet kavisi çok vermiştim onuda düzeltilcem dedi tam bir işkence ya ve gittim Günay hanım a sordum sadece 200 tl anestezi parası alıcaz ilaç için başka bir ücret yok dedi.burda tekrardan olan arkadaşlar bir ücret verdi mi acaba yardımcı olabilirmisiniz ?

Arkadaşlar size tavsiyem olmayın. Paraya kıyın Emre beye yada Muhammed beye olun. 3 kere aynı acıları çektim. Sonuc ne olur bılmıyorum. Ama gerçekten güzel olsun dıyorsanız kesinlikle ismini verdiğim doktorlar. Acıları boşuna çekmeyin. Zaten kötü sonuçta mutlaka suçlu burnumuz. Memnun kalan çok az. Zaten oda ilerde çöküyor

Kızlar tekrardan mrb soruma kimse cvp vermedi kafam çok karışık ltfn yardım edin açıkcası tekrardan necdet beye ameiyat olmak istemiyorum korkuyorum başka bir doktora daha iyi yere gitmek istiyorum ama 10 bin altında kimse rvizyon yapmıyor bu çok pahalı bütçemi çok aşıyor daha önce necdet beye revizyon olan varmı ltfn söyliyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…