- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.921
Sofican benim de carsamba tamponum ve kalıplar cikacak:) senin tamponlar duruyormu? Benim tek taraf kanla tamamen tıkalı
evet tamponlar duruyo. bi sprey verdiler onu sıkıp temizlemek gerekiyomuş. yapıyorum ama benim de kuruyan kanlarla tıkalı çok oynamak da istemiyorum. senin kaçıncı günün?
canım ben senin fotonu gördüm gerçekten muhteşem bir değişim olmuş açık tekniklemi oldu senin ameliyatin ?
Tamamen tikali mi.bir taraf benim tamamen tikali.hoc bosluk yok.ama diger taraf acik.ordan nefes alabiliyorum.oynamak istemedim ben de.carsamba oldum 19unda.5ci gunum benimde.peki sekli belli degil dmi pek.ben zaten cpk degismesini istememistim.ole de duruo
bi kanatlar kücülmus onu hissettim.
Benim tamamen tıkali nasil acicak bilmiyorum;tamamen tıkalı değil az da olsa nefes alabiliyorum. aynı gün olmuşuz. alçıdan pek belli olmuyo ben de uç kısmın küçüldüğünü farkedebildim sadece. inşallah istediğimiz gibi olmuştur ikimizin de :) tamponu alıcak ama alçıyı da alır dimi bu kontrolde
alicak ikisini de.bant takicak.yani bana oylr yapıcak. Sen saat kacta oldun??tamamen tıkalı değil az da olsa nefes alabiliyorum. aynı gün olmuşuz. alçıdan pek belli olmuyo ben de uç kısmın küçüldüğünü farkedebildim sadece. inşallah istediğimiz gibi olmuştur ikimizin de :) tamponu alıcak ama alçıyı da alır dimi bu kontrolde
alicak ikisini de.bant takicak.yani bana oylr yapıcak. Sen saat kacta oldun??
Deviasyon olunca komple mi degisioo? Bende de deviasyon vardi. Hapsurmadim ben cok şükür. Ama arasira.oksuruyorum hrmen su içiyorum. Bisey olmaz ağzını acik hapsurmaya calis.valla tampondan korkmuodum silikon diye ama kanlar kurudu.tamamen tıkandı benim.hoc bosluk yok.cekecek yer bile yok.nasil yapicak bilmiyorumm.:/evet o krem şey alçı diye biliyorum ben. benimkini tamamen değiştirdi ya bi de deviasyon da vardı bende komple kırdı yani :) ben 10 buçukta oldum. tamponları alırken acı vericek mi acaba baya korkuyorum ben. bi de senin de hapşurman geliyo mu çok? ben arka arkaya beş kez falan hapşuruyorum ya
Deviasyon olunca komple mi degisioo? Bende de deviasyon vardi. Hapsurmadim ben cok şükür. Ama arasira.oksuruyorum hrmen su içiyorum. Bisey olmaz ağzını acik hapsurmaya calis.valla tampondan korkmuodum silikon diye ama kanlar kurudu.tamamen tıkandı benim.hoc bosluk yok.cekecek yer bile yok.nasil yapicak bilmiyorumm.:/
bende boğaziçi tıptaameliyat olmk istiyorum ismail bayram mı necdet ucar mı karar veremedımmNecdet beye ameliyat olmak isteyenler fotoğraf ekledim albüme bakabilirler
bugün 8. günüm. dün kalıplar ve tamponlarım alındı. tampon alımından çok korkuyodum ama hiç acı vermedi :) burnumun genel şeklini beğendim ama ucu şuan kalkık duruyor o biraz rahatsız etti ama doktorum o kalkıklığın ineceğini söyledi neyseki. ben ameliyat olanlara bir soru sormak istiyorum. çünkü kontrole gidince doktora soracağım şeylerin hepsi siliniyo aklımdan :)
kalıplar alındıktan sonra banyo yapabiliyo muyuz yoksa su değmesi bi süre daha yasak mı?
geçmiş olsun dün bende tamponla alçımı aldırdım evet düşübdüğüm kadar acılı bir işlem değilmiş ama ben genede biraaz acıdım yani
banyo olayını sordum doktora burnuna bant yapıştırdığı için yapma dedi bantı çıkardığın gün yapabilirsin
merhabaaa. bugün bantlarımı çıkardım. ve sonuçtan pek memnun değilimmyani yandan burnumu sevdim ama önden gözlerimin ve burnumun şişliği inmediği için hoş gözükmedi gözüme. sanki yüzüm yanmış da yüz nakli olmuşum gibi hissediyorum bi acayip. bi de yüzüm soyuluyo. merak ettiğim bişey var. bantlar çıkarıldıktan sonra yüzüne maske yapan var mı acaba ya da bakım için ne kullandınız?
merhaba yine ben =) bende yandan sevmedim burnumu önden sevdim. iki kaş arasındaki şişlik yüzünden ben kendimi avatar gibi hissediyorum. tahminimce seninde yaşadığın hissiyat benimkinden.. şu an burun çok şiş oturmadı biraz zaman gerekli biraz sabredicez
ben banyo yaparken çok yavaş bir şekilde peeling yaptım tanecikli scrub ile benimde yüzüm çok kurumuş ve soyuluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?