Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

necdat bey hala bogazici tip merkezinde mi. onlarla konustum necdet beyin ismini soylemedi hic. yoksa ordan ayrildi mi? yakin tarihte ona ameliyat olan var mi. ben martta ameliyat olmayi dusunuyoirum. lutfen yardim arkadaslar !!!

ben de necdet beye ameliyat olmayi dusunuyorum. sen oldun mu ameliyat? memnun musun?
su anda yurtdisindayim acaba randevuyu nasil aliniyor. su anda nerde calistigini biliyor musun ? hala bogazici tip merkezinde midir?

ben de necdet beye ameliyat olmayi dusunuyorum. sen oldun mu ameliyat? memnun musun?
su anda yurtdisindayim acaba randevuyu nasil aliniyor. su anda nerde calistigini biliyor musun ? hala bogazici tip merkezinde midir?

canim ben necdet beyle gorustum ama ona olmadim. ailemin icine sinmedi doktor ve hastanenin tavri. fiyati uygun diye de kendimi riske atmak istemedim. fotograflarim var albumumde bakabilirsin. muhammet dilbere oldum bi ay oldu.

canim ben necdet beyle gorustum ama ona olmadim. ailemin icine sinmedi doktor ve hastanenin tavri. fiyati uygun diye de kendimi riske atmak istemedim. fotograflarim var albumumde bakabilirsin. muhammet dilbere oldum bi ay oldu.

cnm mesaj yazdigin icin cok saol. muhammed bey ile emre beyi ben de istiyorum ama o kadar para maalesef veremiyorum iste. doktorla once bir goruseyim icime sinmezse olmam zaten.
Randevuyu nasil aldin bogazici tip merkezinden? yoksa muayene olmak icin randevuyu ihtiyac duyulmuyor mu ?

internetten sitesine girip numarasina bak canim. sonra arayip burun estetigi icin randevu istedigini soyle. zaten ucretsiz.sonra hangi doktoru istersiniz diyor necdet bey dersin. sonra saati ve gunu bildirmek icin seni daha sonra tekrar ariyorlar.

cnm ameliyat oldun mu necdet beye, memnun musun? ve necdet bey hala bogazicide midir?

slm :) evet oldum :) necdet bey herzamanki gibi cok güzel bir is cikardi.ameliyat olali 3 hafta oldu. sonuc ile cok memnunum :) bu benim son ameliyatim oldu ve iyiki yine necdet beyde olmusum.
necdet bey halen bogazicinde.

slm :) evet oldum :) necdet bey herzamanki gibi cok güzel bir is cikardi.ameliyat olali 3 hafta oldu. sonuc ile cok memnunum :) bu benim son ameliyatim oldu ve iyiki yine necdet beyde olmusum.
necdet bey halen bogazicinde.

cnm cok saol ya. randevuyu kac gun sonra veriyorlar genelde? ben almanyadan gelip ameliyat olucagim icin zamanim cok kisitli. Doktorla yuz yuze gorustukten sonra mi randevuyu alsam yada simdiden arayip randevuyu ayarlamam mi lzm. Ne dusunuyorsun?

haa bu arada ben de istanbulda 20gun kalacagim. Halin simdi nasil, morluk sislik var mi? anliyorlar mi ameliyat oldugunu ?
tesekkurler :)

internetten sitesine girip numarasina bak canim. sonra arayip burun estetigi icin randevu istedigini soyle. zaten ucretsiz.sonra hangi doktoru istersiniz diyor necdet bey dersin. sonra saati ve gunu bildirmek icin seni daha sonra tekrar ariyorlar.

tesekkurler,
resimlerine baktim cok guzel cok dogal olmus. gule gule kullan.

bin auch aus deutschland :) bende almanyadan gitdim. simdi bu ameliyatim kulak ameliyatidi. ben 2 sene önce burun estetigi olmusdum necdet beyde :) burunda tabi belli oluyor cünkü alci var(gips) sonradan da yani 4-5 gün sonra alci cikiyor bant bagliyor burnuna. ben almanyaya geri ucdugumda bana bir kagit verdiler uca bilir diye. cünkü hava alaninda burnumu gördüler hemen doktordan bir kagit istediler. iyiki bana önceden vermislerdi. benim burun ameliyatim cok iyi gecdi. 1 gün sonra ayaga kalkip istanbulu gezmeye basladim. morluk fazla olusmadi bence. burun tam 1 sene sonra oturdu. burun ucu ise 2 sene sonra oturdu :9 su an burnumdanda kulagimdanda(kulak ameliyaim 3 hafta oldu) COK MUTLUYUM.

ve randevu simdiden almalisin. ben carsamba gunu istanbuldaydim persembe gunu hemen sabah doktorlan görüsdüm ve ameliyat oldum. ondan önce hep mail atdim sorularimi fln. istanbula gitmeden önce doktoruma güvenim sonsuz oldugu icin hic korkmadan hareket etdim. cok ilgileniyorlar hic merak etme. baska sorun olursa yazabilirsin.
wünsche dir jetzt schonmal alles alles gute.

cok tesekkur ederim cnm. insallah ben de dogru secim yapmisimdir. cok arastirdim necdet beye karar verdim. :)

merhaba yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyorum. necdet beye muayene oldum. 19unda ameliyat olacağım. umarım he şey güzel olur :)

Necdet ucara ameliyat olanlar sislikleriniz nezaman indi? Burnunuz nezaman oturdu? Ben 4gun once oldum.henuz tamponlar bile duruyor.ama burnum sanki cok yukarı bakio.bu nezaman gecer? 10gun??

merhaba, necdet beye ameliyat oldum. bugün 5. günüm. ilk 3 gün gerçekten çok kötüydüm. suratım mosmor ve şişliklerle doluydu. moralim baya bozuktu ama dünden beri şişliklerim inmeye başladı. burun şeklim de alçıdan gördüğüm kadarıyla güzel gözüküyor. ayrıca çok korktuğum şey başıma geldi. ard arda hapşurmaya başladım. herhangi bir acı vermiyor ama burnum elime düşücek diye korkuyorum açıkçası ağzım açık hapşurmaya çalışıyorum. çarşamba günü kontrole gideceğim. artık gelişmeleri yazarım :)

Sofican benim de carsamba tamponum ve kalıplar cikacak:) senin tamponlar duruyormu? Benim tek taraf kanla tamamen tıkalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…