Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Valla okadar anlatıyoruz o hastanedeki bütün dr problemli halen şans diyenler mi dersin resim isteyenler mi dersin şakagibi bnm burnumu amir ali nevai bboğaziçi tıp mahfetti revizyon olucam

Valla okadar anlatıyoruz o hastanedeki bütün dr problemli halen şans diyenler mi dersin resim isteyenler mi dersin şakagibi bnm burnumu amir ali nevai bboğaziçi tıp mahfetti revizyon olucam

Keske ben ameliyat olmadan bu kadar insan gitme deseydi.. 4 sene önce sadece iyi seyler okumustum..kime revizyon olucaksin?? Bende olmaliyim burnum resmen yamuk

Bende Hacettepede taşkın yücele oldum yamukluk, sinüs büyümesi ne ararsan var şuan . dr arıyorum ama korkuyorumda başka ameliyat şansım yok keşke ilkini hiç olmasaymışım.

Bn revizyon muhammet dilbere olucam inşallah bu ay görüşmeye gidicem önümüzdeki ay olucam ..daha önce boğaziçi ne ucuz diye gittim rezil oldum

merhaba...bende bogazıcınde burun amelıyatı oldum 1 sene once ısmaıl beye..burnum berbat oldu burnumun ucu cok sıvrı ve coktu ayrıca kucuk bı cıkıntısı var ve cok kalkık...revızyon amelıyatları cok pahalı baska bı doktora olamam.necdet beyde bogaz ıcınde calısıyormus..foruma yenı uye oldum ...yaptıgı burun fotograflarını goremıyorum necdet beyın nerden gorebılırım cok mutsuzum

Arkadaslar merhaba, necdet beye ameliyat olmayı düsünüyorum ancak gördüğüm kadarıyla herkesin kücük ya da büyük bir sorunu var, kafam cok karıstı. Deforme olan burunlar yapıyor sanırım kendisi

Arkadaslar merhaba, necdet beye ameliyat olmayı düsünüyorum ancak gördüğüm kadarıyla herkesin kücük ya da büyük bir sorunu var, kafam cok karıstı. Deforme olan burunlar yapıyor sanırım kendisi

Bnce olma tabisen karar ver ama ggeneld yaptgı bburun lar rrevizyon gerekiyor odasınagitsen 5 ddk duramıyorsun fazla ddinlemiyor birde bBogaziçi tıp merkznden uzak dur bBnımve 6 aarkadaşımın durumu Revizyon luk

Bn amir Aliyeıoldum ama nNecde bbeyle de gorustum 2 yıl oldusadece jkendianlattı hiç bana sormadı ıohastaneden uuzak ddur 300 sayfanın ttamamını oku ne Demk iistediğimiaanlarsın bn 2 kişi ggordum problemli oraya gittiğimde forumda da var sarı saclıbi bayan incebellibardak mı neydi nick sana tavsiyemucuza kacma bn ucuz diye gittim mmagdurumıoldumssavcılığa verdim dr ve hastaneyi

Ben oldum buru ucu dustu, nefes problemlerim devam ediyor, çökme mevcut. Memnun değilim. Zaten kendisine ulasmak da mümkün değil. ordan oraya gidip duruyor.
Aynı problem arkadasımda da var. Yani ucuz etin yahnısi yavan olur. (aslında ucuz da değil görece ucuz)

Necdet beye 3 kez ameliyat olmus biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. 4. Ameliyatimi baska bir doktora oldum. Burnumun icinde hic birsey birakmamis. 2-3 sene sonra burnun tamamen yapisirdi dedi. Kaburgamdan kikirdak almak zorunda kaldi. Agrili surec. Siz siz olun fiyati onemsemeyin ve yorumlari iyi okuyun. Bunun dokuyla alakasi yok. Adam burun icini bosaltiyor. 4. Ameliyat icin bile burun deliklerindeki kikirdagi alirsak daha iyi nefes alirsin dedi. Toplanip mahkemeye vermek lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…