- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.001
Durumunuz ne merak ettim birde kurumla konusabildinizmiarkadaşlar selam tamam necdet bey özünde iyi biri olabilir ama maalesef ki yaptığı burunlar iyi değil çöküyor yamukluk oluyor ve kemer kısmı resmen duruuyor ben şuan 3 ameliyatım için doktır araştırıyorum ama maalesef ki bu 10-15 bin arası değişiyor hem maddi hem manevi zarar kurumla konuşucam yasal yollara başvurarak o verdiğim parayı geri alıcam ben acı çekmek için vermedim sonuçta o parayı o yüzden olucak arakadşlar gene en iyisini kendiniz bilirsiniz ama 1-2 bin daha fazla vererek daha iyi bir kurum ve doktora ameliyat olun
Ameliyattan sonra nefes problemi yasiyormusunuzbenım 4 ay oldu burnumdan cok memnunum resmen kendıme guvenım geldı.tek sorunum burun içi şişliklerım bıraz nefes almamı zorlaştırıyor..en son necdet beye hazıran sonu muayene oldum durumun ıyı gayet dedı..bı daha 4 ay sonra gıdıcem..necdet beye amelıyat oldugum için çok şanslı oldugumu dusunuyorum
Ben 2011 yilinda Necdet Beye ameliyat oldum ilk zamanlarda burnum güzeldi Ama zamanla cökmeler Oldu burun sirtimda..onlari doldurmaya gitdikten Sonra burnunun ucu bu sefer yamuldu..burun deliklerim asimetrik burnumun ucu sağa doğru eğri..doktor hastalarıyla ilgilenmıyor kaçıyor gibi..pişmanım
Revizyon yapmasını istemedinizmiBen 2011 yilinda Necdet Beye ameliyat oldum ilk zamanlarda burnum güzeldi Ama zamanla cökmeler Oldu burun sirtimda..onlari doldurmaya gitdikten Sonra burnunun ucu bu sefer yamuldu..burun deliklerim asimetrik burnumun ucu sağa doğru eğri..doktor hastalarıyla ilgilenmıyor kaçıyor gibi..pişmanım
Bosverin hic başınızı belaya sokmayin ucuz etin yanisifotoğraf görmek istiyorummmmm
amelyat olmayın necdet uçara.başta bende memnundum hatta konu açmıştım ama 4. ay kemik sertliğinde ödem çıktı, o masajla geçti sonra sivilce gibi kıkırdak ucu geçti,başta sivilce sandım hatta ama 6 aydır orda duruyor.ayrıca burun ucum hala çok şiş ödemler inmedi.şimdide iğne yapalım indirelim diyor da güvenemiyorum artık.
ama ben kaşındım bu tür yorumlar çok okudum şans meselesi dedim gittim amelyat oldum benimde başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?