Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Durumunuz ne merak ettim birde kurumla konusabildinizmi

Ameliyattan sonra nefes problemi yasiyormusunuz

Ben 2011 yilinda Necdet Beye ameliyat oldum ilk zamanlarda burnum güzeldi Ama zamanla cökmeler Oldu burun sirtimda..onlari doldurmaya gitdikten Sonra burnunun ucu bu sefer yamuldu..burun deliklerim asimetrik burnumun ucu sağa doğru eğri..doktor hastalarıyla ilgilenmıyor kaçıyor gibi..pişmanım

Revizyon yapmasını istemedinizmi

amelyat olmayın necdet uçara.başta bende memnundum hatta konu açmıştım ama 4. ay kemik sertliğinde ödem çıktı, o masajla geçti sonra sivilce gibi kıkırdak ucu geçti,başta sivilce sandım hatta ama 6 aydır orda duruyor.ayrıca burun ucum hala çok şiş ödemler inmedi.şimdide iğne yapalım indirelim diyor da güvenemiyorum artık.

ama ben kaşındım bu tür yorumlar çok okudum şans meselesi dedim gittim amelyat oldum benimde başıma geldi

Aynen bende de sorunlar 3-4 sene Sonra cikmaya basladi.. Bi yeri düzeltiyo baska taraf da sorun cikiyo.. Benim burnumun ucun da da 4 sene Sonra sivilce gibi bisey cikti Ama kikirdak ucu iste.. Gel düzeltim diyo.. Ya bi insan on kere gitmek mi zorunda.. Baska doktorlar bi ameliyat yapiyo yetio..igneleri meshur benim burumda cökme Oldu sucu Bana atdi kemiklerim cok sertmis o yüzden ne alaka anliyamadim.. En az 10-15 kere igne vurdu Degisen bisey yok..

Ben böyle yorumlar okusaydim keske önceden .. Ben ameliyat oldugumda fazla taninmis degildi sadece iki üc Iyi yorum okudum

arkadaşım fotoğraf fotoğraf diye 3 sayfa mesaj atmışsın. bu kadar olumsuz yorumdan sonra ne fotoğrafı bekliyorsun.. olmaaa olmaa olmaaa ameliyat olmaa !!

nefes problemi

yamuk kemik

burun derisinde inanılmaz çökmeler

geniş burun delikleri

domuzcuk burun

bir burun ameliyatında yaşanabilecek ne kadar sorun varsa bu adam bu sorunların hepsini doğuruyor. eskiden vallahide daha rahat nefes alabilirken şimdi alamıyorum. çok pişmanım

kesinlikle olma !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…