- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.041
3 yıldır çektigimi bir allah biliyor birde ben asla asla kimseye tavsiye etmem.ortak sorun çokme ve nefes problemiNecdet beye 3 kez ameliyat olmus biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. 4. Ameliyatimi baska bir doktora oldum. Burnumun icinde hic birsey birakmamis. 2-3 sene sonra burnun tamamen yapisirdi dedi. Kaburgamdan kikirdak almak zorunda kaldi. Agrili surec. Siz siz olun fiyati onemsemeyin ve yorumlari iyi okuyun. Bunun dokuyla alakasi yok. Adam burun icini bosaltiyor. 4. Ameliyat icin bile burun deliklerindeki kikirdagi alirsak daha iyi nefes alirsin dedi. Toplanip mahkemeye vermek lazim...
bir çözüm bulamıyorlar mı? Anlamadım?3 yıldır çektigimi bir allah biliyor birde ben asla asla kimseye tavsiye etmem.ortak sorun çokme ve nefes problemi
Revizyon dr umu öneririm serkan balta trakya üniversitesi harika bir dr hemde devlet hastanesiAnladığım kadarıyla Necdet Bey'i tavsiye etmiyorsunuz. Ben de araştırıyorum bakalım. Pek sorun çıkmayan ameliyatları gerçekleştiren doktorları burada paylaşırsanız sevinirim. Ben de bilgi edindikçe paylaşmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?