Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

3 yıldır çektigimi bir allah biliyor birde ben asla asla kimseye tavsiye etmem.ortak sorun çokme ve nefes problemi

Anladığım kadarıyla Necdet Bey'i tavsiye etmiyorsunuz. Ben de araştırıyorum bakalım. Pek sorun çıkmayan ameliyatları gerçekleştiren doktorları burada paylaşırsanız sevinirim. Ben de bilgi edindikçe paylaşmaya çalışırım.

Revizyon dr umu öneririm serkan balta trakya üniversitesi harika bir dr hemde devlet hastanesi

Ben ahmet k. ameliyat oldum . sargim daha cikmadi. Cikinca sonucu gorecegim. Ama necdet beyi kesinlikle onermiyorum. 11 gundur evde yatiyorum. Adam gibi is cikarsaydi ne boyle bir ameliyata girerdim ne de ekstra para harcardim. Hakkim helal degil.

Necdet bey de ameliyat olmayi nasil hala düsünebiliyorlar anlamadim.. Hepimiz sikayetciyiz.. O Bogazici hastaneside zaten kapatilmis.. O kadar insan demekki sikayetci olmus ki hastaneyi bile kapatmislar.. Benim iki arkadasim bu sene daha ameliyat oldular narkozdan zor uyandilar.. O kadar ucuz narkoz kullaniyolarki orda calisanlar bile sikayetci milletin ellerinde ölmesinden korkuyolar... Tabi günay hanima sorsaniz hastane tadilat yüzünden bi sene boyunca kapali kalicakmis... Doktor da Bana hastanenin temelli kapatildigini söyledi.. O yüzden ameliyatlari da baska hastaneler de yapiyolar.. Gitmeyin!!! Hastane degil mafya!!! Para biriktirin düzgün bi yere gidin herkes pisman..

Bende necdet beye hem gogus hem karin gerdirme ameliyati yaptirdim.. sonuc facia 5 sene oldu. Ne istedigimi dinlemedi bile.. ben yinede o dinlemesede anlatmaya calistim.. ben 20 yıldır fitnes antrenoruyum dolayisiyla vucudumda yağ yok, fakat göğüs de yag dokusu oldugu icin onlarda küçülüp ici bosaliyor.. karnimdada yag yoktu fakat catlak izlerim vardi bu yuzden iki ameliyati ayni anda yaptirdim.. buyuk gogus istemedigimi defalarca soylememe ragmen su anda alt bedenim 36 ust beden bazen 40 bazen 42 almak zorunda kaliyorum..goruntu fenaaa ameliat sonrasi sikayetimi belirttigimde sislik var duzelicek dedi ama 5 senedir hala şiş sanirim karnima gelince dikisim eğri, bi taraf diger taraftan 5 cm yukarda.. ve kalp grafiği gibi zigzag.. gobek deligim ameliyattan sonra kapandi tamamen 1 ay sonra duzeltmek icin tekrar kucuk bi operasyon gecirdim fakat bu seferde kapkara bir göbek deligim var şu an.. yani hicbirsey istedigim gibi olmadi.. sonuç facia... zaten su andada hastane kapali subatta acilcak diyolar ama bilemiyorum..

bende 2012 de burun estetiğimi Necdet Uçara oldum. Çok memnun olduğumu söyleyemem. Burun deliklerim eşit değil ve burun kemerimde daha önce olmayan bir şişlik oluştu. Enteresan bir şekilde masaj yaptıkça gidiyor. ama tabii tekrar çıkıyor. Bunun için Necdet beye gittiğimde aman 2 dakikada alırız dedi ama yapmadı resmen başından savdı. Ama Allahtan şu anlık revizyona gerek yok. İlerde ne olur bilemem. Revizyon düşünen arkadaşlara TEOMAN DOĞAN'I araştırmalarını öneririm. Biraz pahalı ama çok iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…