- Konu Sahibi EstetikEditor
-
evet necdet uçara ameliyat olan çok fazla kişinin paylaşımını ve yorumunu duyamadık.. burda yardımcı olursanız iyi olur kızlar..
necdet beye ameliyat olan arkadaşlar nasılsınız:) nefes problemleriniz nasıl hallerinizden memnumusunuz ? necdet beyle tasarım yaptınızmı ameliyattan önce yada necdet beyin yaptığı burunları görmek istedinizmi yoksa sadece brda okuduklarımızlamı ameliyata karar verdiniz. biraz bilgi verirseniz sevinirim:)
Sadelinaa nerelerdesin ayrıca seni çok merak ediyorum
evet ben de biliyorum ama sabırsızım işte:) şeklinde bir sorun yok çok şükür sadece keşke kavis biraz daha belirgin olsun deseymişim
geçmiş olsun canıımm bak sende kurtuldun ilk gün gerçekten çok zor oluyoo bende hiç uyumamıştımmsonundaa bitti geçti ameliyatt. evdeyim şimdi. ameliyattan sonrası feci bi üşüme kan kusma geçirdmm midem çok hasssas benim. bu arada odama gelen emosmossaa tşk ederim o narkozun etlisiyle ne dediğimi hatırlamıyorum ama seni görmek beni mutlu ettiüşümek çook kötüydü ameliyattan sonra zangır zangır ama serum bitince normale döndü herşey. burnum bilmiyorum ya şmdilikk ufak bişiy görünüyo ama şeklini fela geçtim nefes almak istiyorumm. inanın burda anlatılanları 40 kere okumuşumdur ama yaşamak apayrı çok sancılı. ilk gece hiç uyumadım diyebilirim. keşke ameliyat olmasaydım diye defalarca söylendim şmdi hala söylüyorum inanın çok zor. Necdet beye gelince çok şeker güven veren biri ona inanıyor güveniyorum bir an önce tamponların alınmasını istiyorum sadece.
Sizin tamponlarınız ne zaman alındı ya bana pazartesi dediler ama cumartesi gidip alldırsam mı dayanması çok zorsabahleyin Veli beye ameliyat olan bi kızla karşılaştım yan odadaydı. inanamadım yaa kızın yüzündeki her yeri sargılıydı şişti gözü görünmüyodu neden öyle olduki ona bide kalkmış muğladan gelmiş inşallah iyileşir oda. bnm şişliğim bugun başladı hafiften. allahım hepimizin yardımcısı olsun bu günler çabuk geççsin
geçmiş olsun canıımm bak sende kurtuldun ilk gün gerçekten çok zor oluyoo bende hiç uyumamıştımm
çok sağoll bgn 3.günümdeyim yüzüm balon gibi çok şiş ya. sen ne zaman aldırdın tamponları. tampnlardan sonrası nasıl rahat nefes alabilcekmiyizz
sonundaa bitti geçti ameliyatt. evdeyim şimdi. ameliyattan sonrası feci bi üşüme kan kusma geçirdmm midem çok hasssas benim. bu arada odama gelen emosmossaa tşk ederim o narkozun etlisiyle ne dediğimi hatırlamıyorum ama seni görmek beni mutlu ettiüşümek çook kötüydü ameliyattan sonra zangır zangır ama serum bitince normale döndü herşey. burnum bilmiyorum ya şmdilikk ufak bişiy görünüyo ama şeklini fela geçtim nefes almak istiyorumm. inanın burda anlatılanları 40 kere okumuşumdur ama yaşamak apayrı çok sancılı. ilk gece hiç uyumadım diyebilirim. keşke ameliyat olmasaydım diye defalarca söylendim şmdi hala söylüyorum inanın çok zor. Necdet beye gelince çok şeker güven veren biri ona inanıyor güveniyorum bir an önce tamponların alınmasını istiyorum sadece.
Sizin tamponlarınız ne zaman alındı ya bana pazartesi dediler ama cumartesi gidip alldırsam mı dayanması çok zorsabahleyin Veli beye ameliyat olan bi kızla karşılaştım yan odadaydı. inanamadım yaa kızın yüzündeki her yeri sargılıydı şişti gözü görünmüyodu neden öyle olduki ona bide kalkmış muğladan gelmiş inşallah iyileşir oda. bnm şişliğim bugun başladı hafiften. allahım hepimizin yardımcısı olsun bu günler çabuk geççsin
çok sağoll bgn 3.günümdeyim yüzüm balon gibi çok şiş ya. sen ne zaman aldırdın tamponları. tampnlardan sonrası nasıl rahat nefes alabilcekmiyizz
sonundaa bitti geçti ameliyatt. evdeyim şimdi. ameliyattan sonrası feci bi üşüme kan kusma geçirdmm midem çok hasssas benim. bu arada odama gelen emosmossaa tşk ederim o narkozun etlisiyle ne dediğimi hatırlamıyorum ama seni görmek beni mutlu ettiüşümek çook kötüydü ameliyattan sonra zangır zangır ama serum bitince normale döndü herşey. burnum bilmiyorum ya şmdilikk ufak bişiy görünüyo ama şeklini fela geçtim nefes almak istiyorumm. inanın burda anlatılanları 40 kere okumuşumdur ama yaşamak apayrı çok sancılı. ilk gece hiç uyumadım diyebilirim. keşke ameliyat olmasaydım diye defalarca söylendim şmdi hala söylüyorum inanın çok zor. Necdet beye gelince çok şeker güven veren biri ona inanıyor güveniyorum bir an önce tamponların alınmasını istiyorum sadece.
rica ederim canım benim..ben de seni gördüğüme mutlu oldum..sen titrerken kendimi gördüm resmen garip birşeydi:) ben rahat geçirmiştim ilk geceyi ama senin bulantın ve kusman etkilemiş belli ki..
ben de ilk 4 gün keşke olmasaydım demiştim ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum eminim sende öyle söyleyeceksin:) tamponlar öyle hissettiriyor ne olursa olsun çıkarsınlar istiyorsun ama 4-5 gün sonra onada alışıosun:) ben 11 gün dayandım sağlamlık açısından tuttum kendimi o kadar alışmıştım ki 1 ay da kalabilirdi:))))
veli bey sanırım eski alçıdan kullanıyor bize taktıkları plastik alçıdan değil bende çok hasta gördüm yüzünün ortası bantalarla kaplı..
aldırma taponlarını dayan sık dişini geçicek inşallah..
yekpare geçmiş olsun. canım tamponlar çıktıktan bir müddet sonra içerideki pıhtı... vb. şeyler kuruyor kabuk oluyor. nefes alman biraz zorlaşıyor. panik olma sakın. biraz sabırlı olmak gerek. beni necdet bey haricinde yavuz bey de görüyor. yavuz bey 20küsür günümde içerideki yara kabuklarını almıştı. çok kanama olmuştu. kanlar genzime kaçtı. kabukları siz almazsanız ne olur diye soruduğumda ise "sadece hafif koku yapabilir, nefes problemi olabilir ama almazsak da kendiliğinden düşer" demişti. yani doktoruna danışman şartıyla ben sabırlı olup kabukların kendi düşmesini beklemeni öneririm madem ki miden hassas.
daha önce defalarca yazdım ama tekrar edeceğim ki aman yeni ameliyat olanlar panik olmasınlar diye. canım benim alçım açıldığında burnum eğriydi. sola doğruydu. 1 haftada kendiliğinden geçti. alçı çıktığında ne görürsen gör panik olma. biraz zaman ve sabır istiyor bu ameliyat.
tekrar geçmiş olsun.
senin nefes problemin nasıl rahatmısın burnundaki hassaslık geçtimi ? alçıdan çıkınca hatırlıyorum seni paniktin eğri diye aklımdasınız hep dedikleriniz çok tşk ederim. tamponlardan sonra burun ucundaki kalkıklık iniyormu ? kanama sızma devam ediyomu. gerçekten sabır isteyen zaman gerektiren bi iş. çok tşk ederim
kan kustum hep midem hassasmış ondan ilk gece kötüydü. ya inşallah bende iyiki oldum diyebilirim inşallah sanki sargılar çıkınca kendmi boş hisssedicem gibi geliyo. yüzümde boşluk olcakmış gibi geliyo. sen 11 gün nasıl dayandın inanılmaz ya. ben cumartesi gidip aldırım diye düşünüyorum 6 gün yetmezmisıkıyorum dişimi valla destetiğin için çok tşk ederim hakkını helal et yengemde arkadaşlarımda diyo o kız seni düşünmüş gelmiş sağolsun diyorum bendee
bugun 4.gün şişlerim iniyo sızıntı var burnmda onun dışında rabbim utandırmasın bizi acil şifalar versin arkadaşlar. rahat nefes almak nasip oolsun bize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?