- Konu Sahibi EstetikEditor
-
necdet beye ameliyat olan arkadaşlar nasılsınız:) nefes problemleriniz nasıl hallerinizden memnumusunuz ? necdet beyle tasarım yaptınızmı ameliyattan önce yada necdet beyin yaptığı burunları görmek istedinizmi yoksa sadece brda okuduklarımızlamı ameliyata karar verdiniz. biraz bilgi verirseniz sevinirim:)
Sadelinaa nerelerdesin ayrıca seni çok merak ediyorum
sen yarın amelıyata gırıyorsun dımı hayırlısı olur umarım ben halımden memnunum
allah bozmasın daha çook memnun olursun inşallah darısı başımızaayarın olcaktım ama necdet bey yurtdışına çıkıyomuş ertelendi pazartesi günü olucam aksilik olmazsa:)
ya kızlar benim burnum kalkıktı git gide düşüyor kavisi azaldı..alnımın ortasıyla göz arası çok şişti beğenmemeye başladım
şekil güzel ama yüzüme kalkık hali daha çok yakışmıştı havalı duruyordu..bu çok çok doğal oldu..burun ucumu değiştirmediğime pişman oldum keşke ucunu değiştirmeyin demeseydim
12. günümdeyim canım evet sızı oldu sanki burnuma kan hücüm etti sandım .ya burnumun ucu düşer filan diye korktum :)
ya canım ya senınde mı burnun yamuk gozukuyor, ben sıkıntıdan uyuyamıyorum, deliklerim birbirinden farklı, ve yukarıdan bakıldığında burnum sağa doğru gidiyor, uzaktan bakanlar anlamıyor ama ben soyleyınce anlıyorlar, benım bugun 24 gun oldu ve duzelmıycek dıye cok korkuyorum.
galiba turamit arkadaşında ilk başta boyle yamuk olmuş ama sonra 1 haftada duzelmış. benımkı nıye duzelmıyor
acaba sızdekı eğrilikler nasıldı benımkı gıbı bıratafa doğrumuydu benım yukardan bakınca barız belli oluyo. lütfen bı cevap verin benım gıbı olanların bilgilerine ihtiyacım var.
kızlarr ameliyat olalı bikaç gün sonra 3 ay olcak ama hala geçmedi benim sorunum çook canımı sıkıyo sol yanındaki bozuklukk
gerçekten geçmedimi ? hatırlıyorum sol tarafını neden acabaa yaa. nefes problemin nasıl şeklinden memnunmusn ? pazartesi ameliyat olucam evhamlanmaya başladım yaa of çok zorrşu boğaziçi çok muallakta bırakıyo insanı ya
kızlar sanırım oldu xxxxxxx
kızlar sanırım oldu xxxxx
evet ortada bi çıkıntı var gibi pek belli deil ama necdet bey gördüümüü
bu şekilde ekleyebildim, görebiliyor musunuz bilmiyorum, şu çıkan tümsek ile ilgili yorumlarınız için..
Sanırım hatalı yükledim albüm gibi bişey olmadı ya direkt açılıyor ufffffffffffff
yakından gayet belli, keşke olmasaydı:44:
ilk kontrolünde farketmişti, 2 aydır bastırıyorum oraya , ama değişmedi malesef, buara tekrar kontrolüm olacak..
hafif bir tümsekçik var evet. ne kadardı canım senin ameliyatın olalı? hala şiş olabilir.
en kötü diyelim ki burnun böyle kaldı, masajla falan geçmedi. şu haliyle dahi kötü durmuyor hatta bazılarınız bana kızabilir ama bir iki ufak kusur bence doğallığı artırıyor.
hafif bir tümsekçik var evet. ne kadardı canım senin ameliyatın olalı? hala şiş olabilir.
en kötü diyelim ki burnun böyle kaldı, masajla falan geçmedi. şu haliyle dahi kötü durmuyor hatta bazılarınız bana kızabilir ama bir iki ufak kusur bence doğallığı artırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?