- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar bana yardımcı olabilir misiniz profilden albüm ekle ye bakındım ama fotoğrafları nasıl ekleyebileceğimi göremedim
albüm nasıl oluşturuyorsunuz, ben beceremedim de, rezalet
adım adım yazyaım dur.
profilim, albümler, albüm ekle, orda başlık, açıklama, albüm tipi çıkar. bi başlık yaz, albüm tipini özel yap (sadece arkadaş listen görebilir), değişiklikleri kaydet yap.sonra açılan sayfada resim yükle yazar. oraya tıklayınca yeni bir sayfa açılır. dosya ekle yazar yukarıda. oradan pc den seç ve yükle.
Canım merhaba , özelden de yazdım....resimlerini ben de görmek isterim .Niçin memnun değilsin üzüldüm .Burundaki tümsek önceden varmıydı ? Ne zaman ortaya çıktı ?Kızlar sonunda yükledim. Zor oldu ama:)
İlk at kuyruklu olan fotoğraf ameliyat öncesi diğerleri sonrasındakiler..
Yalnız özel seçtiğim halde albümüm normalde herkese açık durumda anlamadım sadece yöneticiler ve arkadaşları seçtiğim halde niye böyle oldu ki. onun için silmeyi düşünüyorum
Kızlar sonunda yükledim. Zor oldu ama:)
İlk at kuyruklu olan fotoğraf ameliyat öncesi diğerleri sonrasındakiler..
Yalnız özel seçtiğim halde albümüm normalde herkese açık durumda anlamadım sadece yöneticiler ve arkadaşları seçtiğim halde niye böyle oldu ki. onun için silmeyi düşünüyorum
Canım merhaba , özelden de yazdım....resimlerini ben de görmek isterim .Niçin memnun değilsin üzüldüm .Burundaki tümsek önceden varmıydı ? Ne zaman ortaya çıktı ?
sağol canım çok yardımcı oldun bana:) Bak bakalım ama sadece en son fotoğrafta tümsek belli oluyor .. üzülüyorum ya..
canım ben çok beğendim burun şeklini. evet tümseklik göze batıra batıra fark ettirdin bize:) ama umarım geçer masaja devam devam et sen sıkma canınıda bence. burun ucunu felan güzel toplanmış inan ben çok beğendim necdet beye nasıl burun istediğini nasıl anlattın? bn pazartesi ameliyat olucam ama nasıl necdet beye istediklerimi söylemem için iki kelam lazım
canım, tümsekçik var evet. ama ben hala burnunu çirkin bulmuyorum. inşallah geçer masaj ile. belki şişliktir. burnun yüzünle çok uyumlu. üstelik doğal gözüküyorsun. seni evvelden tanımayanların estetik olduğunu tahmin ettiklerini sanmıyorum.
tabiki madem o eziyeti çektik en güzeli olsun, kusuru olmasın burunlarımızın. sıkılmakta da haklısın. ama diyelim ki geçmedi...burnun çok hoş. yüzünle uyumlu. şu hali için şahsen ben asla 2. bir ameliyat olmazdım.
şu şekliyle güzelsin. inşallah tümsekçik de şişliktir ve geçer çok daha içine siner.
bastırıdğında hala ağrın var ise hala ödemin vardır. ödem olan yer ağrır. acısa da masaja devam et derim.
Canım merhaba :) Resimlerine baktım çok güzel görünüyorsun ayrıca burnun kötü durmuyor , doğal olmuş.Ama..... benim dikkatimi çeken ilk üç haftada hiç tümsek görünmüyor.Sonrasında 3 ay sonra kemer oluşmuş .Bence doktor hatası var .Neden daha önce olmayan bir çıkıntı operasyon sonrası olsun.Demekki önceden ödemden belli olmuyormuş.Şişler indikçe yapılan hata ortaya çıkmış.Aslında ufak bir törpüleme ile halledilecek bir sorun.Bence düzeltsin .Neticede estetik sonrası hepimizin bir beklentisi var.Bu beklenti sade doğal görünmek değil, öncelikle istedğimize en yakın şeklin oluşması .Eğer düzeltilmesi zor bir şey olsa dokunma derdim , ama küçük bir lokalle halledilecek bir şey olduğunu sanıyorum.Sen doktorla bu konuyu görüştün mü ? Bence kendiside düzeltmekten yana olacaktır.Bu arada dudaklarda dolgu var mı merak ettim.Güzel duruyorlar :))özelden cevap dönemiyorum şuan size msj sayım yeterli değil,
Merhaba, teşekkür ederim unuttum ben o dönemi, bende yeni ameliyat olmuştum stresliydim, dr. reklamı falan yapmaya niyetinde değildim, gerçekten hastasıydım , herneyse geçmiş gün unuttuk gitti:) Operasyon sonucumdan genel olarak memnunum aslında ama şu kemerde çıkan minik tümsek biraz üzüyor beni bakalım zaman ne gösterecek. Kabul ediyorum şimdi arkadaşlığınızı. Yorumlarınızı bekliyorum görüşmek üzre:)
Canım merhaba :) Resimlerine baktım çok güzel görünüyorsun ayrıca burnun kötü durmuyor , doğal olmuş.Ama..... benim dikkatimi çeken ilk üç haftada hiç tümsek görünmüyor.Sonrasında 3 ay sonra kemer oluşmuş .Bence doktor hatası var .Neden daha önce olmayan bir çıkıntı operasyon sonrası olsun.Demekki önceden ödemden belli olmuyormuş.Şişler indikçe yapılan hata ortaya çıkmış.Aslında ufak bir törpüleme ile halledilecek bir sorun.Bence düzeltsin .Neticede estetik sonrası hepimizin bir beklentisi var.Bu beklenti sade doğal görünmek değil, öncelikle istedğimize en yakın şeklin oluşması .Eğer düzeltilmesi zor bir şey olsa dokunma derdim , ama küçük bir lokalle halledilecek bir şey olduğunu sanıyorum.Sen doktorla bu konuyu görüştün mü ? Bence kendiside düzeltmekten yana olacaktır.Bu arada dudaklarda dolgu var mı merak ettim.Güzel duruyorlar :))
merhaba, çok teşekkürler sizin güzelliğiniz, evet ödem indikçe ortaya çıktı malesef,aslında ilk kontrollerde de dr.um farketmişti, hergün belirli bir sayıda bastır oraya demişti, düzenli olarak hergün fazlasıyla yaptım (hatta şuanda yine yapıyorum:)ama sonuç değişmedi , bugünlerde kontrole gitmem gerekiyor henüz son durrumunu kendisi de görmedi, evet orada kavis olsun istiyordum bende aslında( bence de düzeltmek ister diye düşünüyorum çünkü yakın çevremde de hep farkedildi bu çıkıntı ...
hayır dudaklarımda dolgu yok.çok kişi soruyor bunu elmacık kemiklerim ve dudaklarım için..
Şu ağız kenar çizgilerim için düşünüyorum ama..birde kaş arasına belki dolgu belki botox
Canım merhaba :) bence de kavis olsun .Kesinlikle dr. hatası var, orada kemik bir şekilde ya yanlış kaynamış ya da kemiği düzeltmeden orada bırakmış.Ne olursa olsun düzeltmesi gerekli.Kavis olsa çok güzel duracaktır.Yakın çevrende farkettiğine göre demek ki önceden olmayan bir şey....Tabi ben kendime göre düşünüp de yazıyorum canım.Ben olsam kesin düzelt derdim.Yoksa burnun gayet güzel görünüyor ama ben bu konularda biraz takıntılıyımdır.Hele burun söz konusu olunca kavisli ve kalkık olsun isterim:)) Çünkü dudakların çok hoş ve kalkık kavisli bir burun çok yakışacaktır.Güzel haberlerini bekliyorum.Sonucu muhakkak yaz.Sevgiler....
kızlaaar burnumun son halini koydum albüme..git gide beğenmemeye başaladıımm inmiyor hiiç..
inicek inicekk
ama önemli olan küçük olması değil şeklinin güzel olması bencee takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?