Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

burun ucu ile dudakta arası herkesde aynı oluyor ilk zamanlar..ben de korkmuştum ama forumları okuyunca anlamıştım..şiş oldugu için havada duruyor benimde çok havadaydı baya indi düzeliyor yani merak etme:)

dedğin giibi necdet beye danışmak lazım o uygun görürse alçı tampon zamanını bilir. domuzcuk gibi olup kalkıklığın inmesine çok sevindim bnmde şu an kalkık duruyor insin kendine gelsin diye bakıorum. Bepanten kremi kurumuş kanların üzerine sürüyorum kendiliğinen dökülüyo kanlar. gece ağız açık uyumak çok zor dilim fena kuruyo. inanırmsıın şu anda suratımda yabancı geliyo suratım yusyuvarlak yanaklar şiş görünüyo çok değişik görünüyorum:)

suratının değişik gelmesini kaç gün yaşadım ben ohooo:) bakma burda sana akıl verdiğime, burun eğri, yüz şiş, nefes alamıyorum, ikinci tampon sonucu inanılmaz bir ağrı iğne bile kesmiyor... ama geçti bitti. meğer bir süreçmiş. seninki de geçecek. şimdi sana o zamanlar uzun geliyor. 1 ay sonra "aa ne çabuk geçti" diyeceksin. ki zaten 15. günden sonra herşey hızla düzelecek. geçti bitti. en zoru atlattın.

evet en zorunu sen atlatmışsın kanama olayı çok fena. inşallah o günleri görürüm çok tşkler bilgilerin için ya :) yarın tamponları aldırmaya gidicem necdet beye. alçım kalsın dicem

teşekkür ederim emosmos bence çok güzel olmuş ama şiş burun ucu geç iyileşir o şişlikler düzelcek ve daha küçük olcak bence çok güzel yamışlar kısa zamanda şeklini görebilmen bile çok iyi inşallah sonradan sorun çıkmadan bir ömür kullanırsın ben çok beğendim saçlarında güzel ayrıca

slm canım seni ekledim kabul edersin inşallah bide şey diycektm senin resimlerin varmı onu merak ettm...

çok teşekkür ederim canım..evet burun ucum çok şiş ama 1 aylık haline göre şekilli duruyor çok şükür sorun çıkmadı.
saçlarımı yeni boyattım ben de beğendim teşekkürler:)

teşekkür ederim turamit ama beni çok güldürdün burnunu okadar samimi anlatmşısnki kahkaha attım neyse yüzüne yakışan bir burun olmuş sorunsuz ve zamanla küçülecek inşallah daha incelecek inceliyo zamanla yani onu bırakta sen ben kaşına gözüne bitiim...

canım sağol yaa. küçülür inşallah tamam doğal istedim ama biraz patates gibi ama iner diye tahmin ediyorum, umuyorum. teşekkür ederim canım utandırdın beni sağol:)

günaydın arkadaşlarrr. bugun 9.günüm dün tamponlar alçı çıktı. ama sanki hala tampon varmış gibi nefes alamıyorum burnumdan. sol tarafımın için bayaa şiş. şmdilik tıkanıklık var kan pıhtıları felan umarım geçici bişiydir.çünkü çok korkmaya başladım rahat nefes alamamaktan.yarın kbb kontrole gidicem kontrole bakalım ne dicek. umarım inşallah geçicidir. Sizler nasıl rahat nefes alabiliyomusunuz ?
şekline gelince bantlar felan var ama tatlı küçük bir burun duruyo. ucu kalkık umarım biraz iner yüzüme oturur. böyle çok yapma duruyo yüzüme bnm yüzüm uzun çünkü. Resimlerii yüklicemm ama pek boş kalamadım bu akşam yüklicem sizi bilgilendiricem:)

yekpare, canım 9. gün için çok iyi ilerliyorsun. inecektir ve nefes alman da zamanla oturacaktır.

evet iyiyim gayet normal hayatıma döndüm işlerimi yaapbiliyorum morluklarım belirgin değil hafif yanaklarım şiş zamanla iner ama umarım nefes alma şeklimde normale döner diyorumm. tampon varmış gibi burnumda nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…