- Konu Sahibi EstetikEditor
-
TURAMİTT çok sağol bilgiler için yavuz bey taburcu olcağım gün benimde bi aletle kan pıhtılarını temizlicem dedi aynen genzime kaçtıydı kanlar dediğin gibi yumuşatıp kendileri dökülsünler yavuz beye pek güvenmiyorum ya. herşeyin şişliğine alışmak gerekir sanırım zaman herşey 3 saat ameliyata kalmışız kesip biçtiler olcak o kadar:) senin yamukluğunun sebebi bencede o olabilir. o gazlı bezler dolarmı burna ya zaten çok hassas haldesin. çok zor atlatmışsn sende ama şmdi memnn olman çok mutlu etti beni. tamponlarla alçı aynı anda alınmıyormu ? 6.günde ben tamponumu aldırmak istiyorum çünkü ofisede geri dönmem gerek malzeme konusu olmuşum yeteri kadar herkesebugun 4gün şişliğim var gibi ama morarma yok şükür. necdet bey çok güven veriyo hallederiz geçicek diyor biz fazla pimpirikiyiz
emosmoss ileticem selamlarını sizi ameliyathanede dövmüş göndermişler resmen diyolarbenim ucum fazla kısalmış sanırım yada inicek kalkıklığı umarım öyle olur dudak mesafem açılmış baya çünkü. beni açık ameliyat etti sanırım anlamıyormki aynen böyle güzel duruyor ama sanki alçılar tamponlar alınınca kendimi tuhaf hissedicem gibi. bakalım ama sende gerçekten bi kaç yaş küçülmüş ifade vermiş burnun maşallah.
şişliklerimiz en kısa zamanda iner inşallahhhhh aminn.
canım benim tamponum başka gün alçım başka gün alındı ama bak dediğim gibi benim 2 doktorum var :) yavuz bey tamponumu aldı. alçımı ise necdet bey aldı. yavuz bey kendi istedi tamponlarımı almayı. zaten ben ameliyattan çıktığımda burnum inanılmaz kalkıktı. necdet bey "yavuz bey benden önce girdi ameliyatına, eski tamponlardan doldurmuş burnuna domuzcuk gibi duruor moralin bozulur" dedi suratıma:) hakikaten de domuzcuk gibiydim. bende de morarma çok az oldu. tamponlar alınınca kanama.. yeniden tampon... neyse geçti bitti. sen de canım işe döneceksin evet ama bak alçını ne zaman almaları uygunsa o zaman alsınlar. alçı çok şekil veriyor burnuna. necdete beye danış. zaten emin ol bizim gibi pimpirikli değil o. bi tehlike yoksa direkt kendi diyecektir sana "işe döneceksin alçını da alalım" diye. bu arada yavuz bey çok iyi bir doktor. ama estetikçi değil nefes problemim onun için daha öncelikli. sanırım o sebeple tampon olayını yaşadım :)
bu arada alçıdan sonra bandaj yaptı bana necdet bey. bir kaç gün de badajlı gezdim. bandajlarım çıkınca burnum eğri olduğu yetmez gibi bandajın izleri vardı burnumda. derin kesikler gibi duruyordu. ama kendiliğiden geçti. bak ben burun içime bepanten harici krem falan kullanmadım hiç. doktor vermedi bana okyanus suyu, krem... falan. 4gün antibiyotik aldım o kadar. hepsi kendiliğinden düzeldi.
darbe almamaya özen göster. çok eğik kalma. gece çift yastık yat burnun bi yere değmesin yeter. rahat ol. işyerindekileri de boşver ya. artık millet alçı ile avm de geziyor. sonuç güzel olacak ona bak. hee bir de umarım sen yaşamazsın ama eğiklikten mi ne bilmiyorum ilk 15gün suratım bana çok yabancıydı. moralim bozuluyordu. kendimi çirkin görüyordum.ama geçti zamanla. moralini yüksek tut canım.
suratının değişik gelmesini kaç gün yaşadım ben ohooo:) bakma burda sana akıl verdiğime, burun eğri, yüz şiş, nefes alamıyorum, ikinci tampon sonucu inanılmaz bir ağrı iğne bile kesmiyor... ama geçti bitti. meğer bir süreçmiş. seninki de geçecek. şimdi sana o zamanlar uzun geliyor. 1 ay sonra "aa ne çabuk geçti" diyeceksin. ki zaten 15. günden sonra herşey hızla düzelecek. geçti bitti. en zoru atlattın.
kızlar yeni fotoğraf koydum bakabilirsiniz. Bandajlar çıkınca şok oldum burnum patates gibi acaip şiş biraz çirkin gözüküyorum
kızlar yeni fotoğraf koydum bakabilirsiniz. Bandajlar çıkınca şok oldum burnum patates gibi acaip şiş biraz çirkin gözüküyorum
suratının değişik gelmesini kaç gün yaşadım ben ohooo:) bakma burda sana akıl verdiğime, burun eğri, yüz şiş, nefes alamıyorum, ikinci tampon sonucu inanılmaz bir ağrı iğne bile kesmiyor... ama geçti bitti. meğer bir süreçmiş. seninki de geçecek. şimdi sana o zamanlar uzun geliyor. 1 ay sonra "aa ne çabuk geçti" diyeceksin. ki zaten 15. günden sonra herşey hızla düzelecek. geçti bitti. en zoru atlattın.
slm canım seni ekledim kabul edersin inşallah bide şey diycektm senin resimlerin varmı onu merak ettm...
teşekkür ederim emosmos bence çok güzel olmuş ama şiş burun ucu geç iyileşir o şişlikler düzelcek ve daha küçük olcak bence çok güzel yamışlar kısa zamanda şeklini görebilmen bile çok iyi inşallah sonradan sorun çıkmadan bir ömür kullanırsın ben çok beğendim saçlarında güzel ayrıca
turamit yeni fotolar yok muuu?
teşekkür ederim turamit ama beni çok güldürdün burnunu okadar samimi anlatmşısnki kahkaha attım neyse yüzüne yakışan bir burun olmuş sorunsuz ve zamanla küçülecek inşallah daha incelecek inceliyo zamanla yani onu bırakta sen ben kaşına gözüne bitiim...
canım sağol yaa. küçülür inşallah tamam doğal istedim ama biraz patates gibi ama iner diye tahmin ediyorum, umuyorum. teşekkür ederim canım utandırdın beni sağol:)
benide eklermisin rresımlerını merak ettım canımcanım sağol yaa. küçülür inşallah tamam doğal istedim ama biraz patates gibi ama iner diye tahmin ediyorum, umuyorum. teşekkür ederim canım utandırdın beni sağol:)
yekpare, canım 9. gün için çok iyi ilerliyorsun. inecektir ve nefes alman da zamanla oturacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?