- Konu Sahibi EstetikEditor
-
arkadaşlar ameliyat olalı 19. günümdeyim ilk günler burnum şiş olduğu için ucu havadaydı yani çok güzel duruyordu şiş halini bile beğendim ama inince kemer gibi kemik çıktı fazla çıkmadı ama azıcık çıktı kemerdeki kemik çıktı ortaya yani şimdi dümdüz geliyo burnum kemik görünecek şekilde ortada yani sizdede böyle olmuşmuydu ve ben açık ameliyat oldum yani sanırım benim tahminim kemik fazla törpülenmedi ve ben ünlü bir doktora ameliyat oldum şimdi kesin netleşene kadar durumum doktoru söylemiycem kemiğe dokunduğumda üstünde ödem gibi bişiyde yok yani kemik işte düşündüm bunun neresi inecek lütfen beni bilgilendirin olmazsa revizyona gidicem ve ne kadar kötü bi durum bu durumum psikolojim resmen dibe vurdu((
merhaba herkese :)
buradaki yorumlari okuduktan sonra Necdet Bey le gorusmeye gittim ve amelyat tarihi aldim.Ocak ta ins bende yeni ve kucuk ve guzel bir buruna sahip olucam.simdiden heycanlaniyorum:)
kızlar ocakta ameliyat olucam şuanda bi ilaç kullansam zararı olur mu?
en doğru kararı vermişsin acam,hayırlı olsun diyelim,albümüm vardı sonra kaldırdım fotoları,şu anda gayet memnunum ,necdet bey gibisi yooooook
zannetmem bende ne zamandır takip ediyorum ocak ayında benimde ameliyatım var sen kaçında olucaksın[/QU
ocak ayi bi hayli dolu galiba:)ben de 14 ocak ta olacagim.sizinki kacinda
Arkadaşlar Necdet Bey Hangi Hastanede ve Ameliyat Ücreti Ne Kadar ?
ya ben çok kararsız kaldım bu yorumlardan sonra. ben veli beyle görüştüm. ama yorumlara bakıyorumda necdet beyle görüşsem daha iyiymiş diyorum. napcam şimdi kafam çok karıştı. benim burnumda devüasyon sorunu var. sağa doğru hafifbir eğimi var. aynı zamana burnumun sağ tarafından nefes alamıyorum. birde çok az bir kemerim var onu düzelttircem. yani ben şimdi kime ameliyat olayım. veli yemi necdete mi?:
ya ben çok kararsız kaldım bu yorumlardan sonra. ben veli beyle görüştüm. ama yorumlara bakıyorumda necdet beyle görüşsem daha iyiymiş diyorum. napcam şimdi kafam çok karıştı. benim burnumda devüasyon sorunu var. sağa doğru hafifbir eğimi var. aynı zamana burnumun sağ tarafından nefes alamıyorum. birde çok az bir kemerim var onu düzelttircem. yani ben şimdi kime ameliyat olayım. veli yemi necdete mi?:
okudum yorumları o yüzden zaten tedirginim. seninde dediğin gibi il zamnlar ii olan yorumlar sonradan kötüleşio. bilmiyorum ona yeni ameliyat olanlarla iyice konuşmama gerekiyor sanırım. yada direk ben doktorumu necdet bey olarak değişeyim. yle bir hakkım vardır heralde? birde aslında boğaziçi nin çalışanlarıyla ilgili sıkıntı duydum ben. çok alakadar olmadılar açıkçası bilmiyorum yani belkide bana öle gelmiştir. böyle bir sıkıntı yaşayanınız oldumu acaba?
kızı veli beyden koparıp necdet beye ameliyat ettirmek gibi bişy olmuş valla veli beyle hiç muhatap olmadım sesini bile duymadım hatta necdet bey iyidir yani doktorumdur cana yakındır. bazen baştan salma gibi cvplar versede herkes aynı soruları sorup sıkıldığındandır bilemeyizz. çalışanlardan bnm şikayetim yok ya işlerini yapıyolar sonuçta önemli olan hemşirelerr
ya aslında haklısınız dediğinizde ama benim en büyük korkum kafasına göre bişiy yapması benim isteğimin dışında bişey yapmasını istemiyorum. çünki benim burnumun kalkıklığı genişliği büyüklüğü falan çok ii sadece kıkırdak burnumun deliğinden görünüo bide hafif bir eğim var sağa doğru bunların giderilmesini istiyorum çok fazla estetik işlem yapılıp burnumun tamamen değişmesini istemiyorum. bu yüzden bu doktor olayı önemli. adam kafasına göre sabit burunlarmı yapıo yoksa hastasının ne kadar neyi istediğini önemsiyomu benim için en önemlisi bu aslında. birde önceden uygulama yapıp gösterio bazı yerler veli bey yapmadı bana mesela. işte sıkıntılarım bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?