Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kemikse bencede problem var ama bıraz daha bekle her gecen gun degısıme ugruyacak burnun acele karar verme derim ben zaten revizyon ıstesende bu kadar kısa zamanda yapmazlar herhalukarda bekleyeceksin stres etme kendını bence

merhaba herkese :)
buradaki yorumlari okuduktan sonra Necdet Bey le gorusmeye gittim ve amelyat tarihi aldim.Ocak ta ins bende yeni ve kucuk ve guzel bir buruna sahip olucam.simdiden heycanlaniyorum:)

merhaba herkese :)
buradaki yorumlari okuduktan sonra Necdet Bey le gorusmeye gittim ve amelyat tarihi aldim.Ocak ta ins bende yeni ve kucuk ve guzel bir buruna sahip olucam.simdiden heycanlaniyorum:)

en doğru kararı vermişsin acam,hayırlı olsun diyelim,albümüm vardı sonra kaldırdım fotoları,şu anda gayet memnunum ,necdet bey gibisi yooooook

ya ben çok kararsız kaldım bu yorumlardan sonra. ben veli beyle görüştüm. ama yorumlara bakıyorumda necdet beyle görüşsem daha iyiymiş diyorum. napcam şimdi kafam çok karıştı. benim burnumda devüasyon sorunu var. sağa doğru hafifbir eğimi var. aynı zamana burnumun sağ tarafından nefes alamıyorum. birde çok az bir kemerim var onu düzelttircem. yani ben şimdi kime ameliyat olayım. veli yemi necdete mi?:

en doğru kararı vermişsin acam,hayırlı olsun diyelim,albümüm vardı sonra kaldırdım fotoları,şu anda gayet memnunum ,necdet bey gibisi yooooook

Tsk harikaevre,senin fotolarina bakmak istemistim ama dedigin gibi kaldirdigin icin goremedim.ins ben de senin gibi memnun olurum.heysecanla amelyat gununun gelmesini bekliyorum su anda:)

canım veli beyle görüşmedim. boğaziçi tıp merkezinde "veli bey ve necdet bey ortak çalışıyor, ikisi de iyi" gibi konuşmalar geçiyor. karar senin tabi. benim de deviasyon vardı sağda. solda da etler. çift taraftan da nefes alamıyordum.kbb doktoru yavuz bey de girdi ameliyatıma. fiyat değişimi de olmadı çift doktor olunca. sana kbb de gerekliyse yönlendirirler zaten. bana necdet bey kendi söyledi kbb doktoru da girecek diye. burun biraz da şans işi. en iyi doktora da gitsen memnun kalmayabilirsin, adını duymadığın doktordan çok iyi bir burun çıkabilir. elbet veli beyden de çok memnun insan vardır. necdet beyden sorun yaşayan da olabilir. ama içine sinmiyorsa necdet beye ol istersen. fiyat farkı yok.

aslında evet haklısın banada veli bey kbb doktoruda girecek ameliyata dedi. neticede her doktordan herkeste memnun olamaz. gerçekten birazda şans işi. ama karar vermişken yaptırmak kurtulmak istiyorum kötü bir sonuç çıkmamasını diliyorum. doktorla görüştüğümde iyi bir elektirik aldım. bilmiyorum genede. neyse artık bende olunca koyarım resimlerimi. eskisi ve yenisi:)

veli bey bilmem ama diyeceğim baya şikayet okudum ve ben oyuzden hiç görüşmedim bile necdet beyden 2ay once amelıyat oldum ve memnunum ama on karar senın tabı veli bey adına acılan forumu bı oku ıstersen ılk gunler olumlu olan yorumlar zaman ılerledıkce sıkayetlerle dolmus

okudum yorumları o yüzden zaten tedirginim. seninde dediğin gibi il zamnlar ii olan yorumlar sonradan kötüleşio. bilmiyorum ona yeni ameliyat olanlarla iyice konuşmama gerekiyor sanırım. yada direk ben doktorumu necdet bey olarak değişeyim. yle bir hakkım vardır heralde? birde aslında boğaziçi nin çalışanlarıyla ilgili sıkıntı duydum ben. çok alakadar olmadılar açıkçası bilmiyorum yani belkide bana öle gelmiştir. böyle bir sıkıntı yaşayanınız oldumu acaba?

boğaziçi çalışanları, satıştakiler, sekreterler falan pek ilgili değil. sana kasti değil yani. 1aylık olmuş burnum muayeneye gidiyorum necdet beyi soruyorum "ilk muayene mi" diyor. onlar satış odaklı. ameliyat sonrası selam sabah falan yok. boşver zaten gerek de yok. hemşireler ilgili. ayşe miydi adı bir hemşire var kısa saçlı, çok ilgili sağolsun. senin için önemli olan doktorun ve ameliyat çıkışı 1 gece senle ilgilenecek olan hemşireler. onlar iyi. bu kadar tereddütlüysen direkt günay hanımı ara. ameliyat çizelgelerini o yapıyor. ben 12 ekimde görüşmeye gittim 13 ekimi istedim yer yok falan dedi bi ayarlama yaptı hemen 13ekimde oldum. ben necdet beye olmak istiyorum de. veli bey daha yoğun zaten yer bulursun. günde 50kişiye bakıyorlar hatırlamaz bile belki veli bey seni. olabilecek en kötü şey necdet beye ameliyat olduktan sonra muayenelerinde veli beyle karşılaşabilirsin. onu da boşver bence içine sinmesi önemli. sizin tarihler doluydu öne almak istedim vb. dersin.

kızı veli beyden koparıp necdet beye ameliyat ettirmek gibi bişy olmuş valla veli beyle hiç muhatap olmadım sesini bile duymadım hatta necdet bey iyidir yani doktorumdur cana yakındır. bazen baştan salma gibi cvplar versede herkes aynı soruları sorup sıkıldığındandır bilemeyizz. çalışanlardan bnm şikayetim yok ya işlerini yapıyolar sonuçta önemli olan hemşirelerr

öyle gibi oldu :) ya boğaziçinde yalnız herkes veli bey ile necdet beyi bir tutuyor. yani burdaki necdet bey daha iyidir ayrımı orada yok. benim kbb cim yavuz bey mesela, karıştırıyor arada "burnun çok güzel oldu, veli bey çok iyi burunlar yapıyor zaten" diyor. yani ordaki birine necdet beyi veli bey mi desen ikisi de çok iyi derler. hemşire "burnun çok iyi olmuş veli bey mi" demişti mesela. şu da var insanlar bu tip forumlarda memnuniyetizliklerini daha çok dile getirir. veli bey de daha çok ameliyat yapmış. sanırım daha eski boğaziçinde. çok hastası varsa bunların yüzde 10 u memnuniyetsiz bile olsa burda daha çok konu açılmış olur. illa ki memnun olanlar da vardır.

ya aslında haklısınız dediğinizde ama benim en büyük korkum kafasına göre bişiy yapması benim isteğimin dışında bişey yapmasını istemiyorum. çünki benim burnumun kalkıklığı genişliği büyüklüğü falan çok ii sadece kıkırdak burnumun deliğinden görünüo bide hafif bir eğim var sağa doğru bunların giderilmesini istiyorum çok fazla estetik işlem yapılıp burnumun tamamen değişmesini istemiyorum. bu yüzden bu doktor olayı önemli. adam kafasına göre sabit burunlarmı yapıo yoksa hastasının ne kadar neyi istediğini önemsiyomu benim için en önemlisi bu aslında. birde önceden uygulama yapıp gösterio bazı yerler veli bey yapmadı bana mesela. işte sıkıntılarım bunlar

canım tasarım konusunda yoğunlar açıkçası kendileri teklif etmez. sen isteyeceksin. necdet bey de bana teklif etmedi ben rica ettim ve yaptı. tasarım dediği fotoşopun basit bir hali ile değişiklik yapıyor. yani kim yaparsa yapsın tasarımını birebir aynı olmama ihtimali var. benim burnum da gayet doğal artık öyle eskisi gibi tanyeli burnu yapan yok pek. veli bey için bir şey diyemeyeceğim muayene olmadım ona. necdet bey içinse ben şöyle olsun bu insan gibi olsun... vb demedim. kemerim gitsin, yüzüme yakışan doğal bir burun olsun dedim. size bırakıyorum dedim. sonuçta estetikçilerin gözü bizden ileridir. yeniden git görüş veli beyle ya da necdet beyle. içine sinsin. aklına takılan herşeyi son. doktoruna güvenene kadar sor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…