Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarrrr nerdesiniz pessimist fotolarını yüklüycektin bekliyoruz bak haberin olsun:) yekpare sende beni kabul etmemişsin neden bende merak ediyorum fotolarını

Kaiti evet canım necdet bey liposuction yapıyor,benim bir arkadaşım sormuştu önceden

çok sağol cvp verdiğin için profilime baktıysan eğer gıdım var kilolu olmamama rağmen hatta fotodakinden bile daha fazla şu anda burun ameliyatı olurken gıdımıda aldırmak istiyorum oh ikisi birden süper olur

kaiticim haklısın,yüzde onarılacak yerler burun ameliyatıyla birlikte oldu mu çok daha güzel oluyor,güzelliğe güzellik katıyor,zaten necdet bey yaptığı herşeyde çok başarılı,herşey gönlünce olsun foto da isteriz :)

arkadaşlar ameliyat olalı 19. günümdeyim ilk günler burnum şiş olduğu için ucu havadaydı yani çok güzel duruyordu şiş halini bile beğendim ama inince kemer gibi kemik çıktı fazla çıkmadı ama azıcık çıktı kemerdeki kemik çıktı ortaya yani şimdi dümdüz geliyo burnum kemik görünecek şekilde ortada yani sizdede böyle olmuşmuydu ve ben açık ameliyat oldum yani sanırım benim tahminim kemik fazla törpülenmedi ve ben ünlü bir doktora ameliyat oldum şimdi kesin netleşene kadar durumum doktoru söylemiycem kemiğe dokunduğumda üstünde ödem gibi bişiyde yok yani kemik işte düşündüm bunun neresi inecek lütfen beni bilgilendirin olmazsa revizyona gidicem ve ne kadar kötü bi durum bu durumum psikolojim resmen dibe vurdu ((

canım ne kadar çıkıklık tam anlayamadım ama kemik sandığın kıkırdak da olabilir. benim sağ yanda çok hafif bir kemik vardı. 1aylık muayenemde doktoruma sordum, onun oraya yerleştirdiği kıkırdak olduğunu söyledi. oraya bastırmamı söyledi. bastırarak 1 haftaya geçti. sen doktoruna danış. şimdiden revizyon falan düşünme. en az 6 ay beklemelisin bence karar vermek için. zaten 6ay geçmeden kimse yeniden ameliyat etmez. boşuna canını sıkarsın. biraz bekle. doktoruna sor. masaj önerirse uygula. sonra resimlerini de göster belki sana öyle geliyordur. insan ilk zaman yüzüne alışamadığından objektif olamayabiliyor. 19. gün çok erken şeklini anlaman için.

bekliyorum sabırla canım çok kötü beklemek allah kimseye böyle bi durum vermesinnn

canım merhaba bu iş biraz şans işi sanırım, bende de aynı sorun var şaunda 3,5 ay oldu ameliyatım ilk aydan bu yana bastırıyorum ama banamısın demedi benim tümsek..
hiç bir yere gitmem diye diretiyor:)))
Yine de senin için çok erken bence dr. unla görüştüğünde muhtemelen oraya hergün belirli sıklıkla başparmağınla var gücünle:))) bastırmanı isteyecektir.
Umarım kalıcı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…