Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

lesyacım önemli olan içine sinmesi,bence necdet beyle de bir görüş ,kararını öyle ver,doktorunu kendin seçmek senin en doğal hakkın zaten.zaten ilk gittiğinde sormuşlardır belli bir doktor istiyor musunuz diye,isim vermiyorsan o anda uygun olana yönlendiriyorlar.necdet beyi de bir gör derim mutlaka

merhaba arkadaslar
necdet bey den 14ocak a gun aldim :) ama sıze danısmak ıstedıgım bır konu var.aranızda cocugu olanlar kendı tecrubelerını paylasırsa sevınırım.5 yasında oglum var ve amelyat sonrası benı bandajlı bır halde gorunce korkmasını ıstemıyorum,ona bunu nasıl acıklamalıyım.sızler ne yaptınız bu donemde
tsk sımdıden

canım sorunu gördüm ama çocuğum olmadığı için cevap yazmadım. ben çok morarmamıştım. ama morarma ihtimalin var. 10-15 gün çocuğun nasıl tepki verir bilemedim. ben yalnız kaldım gündüzleri ama senin duruun farklı. çok eğilip kalkamayacaksın, darbe almaman da gerek biri sizinle kalsın evinizde derim. şimdiden söylersen korkabilir. ameliyata 1-2 gün kala açıkla istersen, "doktora gideceğim yüzümü saracaklar korkma" gibi...

Cevap icin tsk ler Turamit.iyi bir hikaye bulmam lazim durumumu aciklayacak:)

selam arkadaşlar nasıl gıdıyor benımde bayagı oldu amelıyat olalı burnumun şeklınde bı degısme yok memnunum sadece ıclerı şiş,bu hafta necdet beye kontrolum var..iyikıde olmuşum dıyorum hala,gerçekten hayatım değiştı,doktorum hayatın değiştımı dıye soruyodu hep haklıymış necdet bey cok tatlı ya bebiş gibi

benimde durumum fena sayılmaz şşişlik var masaj yapıyorum tümsek gibi bişiy çıkmaya başlıy gibi bazen 24.günüm bugun. ama en asıl sorunum nefes.. ağzımı kapatınca tıkanyorum burnumdan rahat nefes alamıyorum. büyük sıkıntı benim için ıslık çalışıyo gibi ses çıkıyo burun deliklerimden hastanede kbb doktoru yavuz beye kaç kere gittim yoktu kendisi rahatsızmış haftaya tekrar konntrole gidicem umarım orda olur. tamam estetik güzel oldu fenaa halde cesaret güven geldi çok güzel bi duygu:) amaa sağlıkta önemli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…