- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlarrrr nerdesiniz pessimist fotolarını yüklüycektin bekliyoruz bak haberin olsun:) yekpare sende beni kabul etmemişsin neden bende merak ediyorum fotolarını
albüm yaptım kızlar yorumlarınızı bekliyorumm
ben neden açamıyorum senin albümünü
özel albüm canım arkaşım değilsen göremezsin
merhaba arkadaslar
necdet bey den 14ocak a gun aldim :) ama sıze danısmak ıstedıgım bır konu var.aranızda cocugu olanlar kendı tecrubelerını paylasırsa sevınırım.5 yasında oglum var ve amelyat sonrası benı bandajlı bır halde gorunce korkmasını ıstemıyorum,ona bunu nasıl acıklamalıyım.sızler ne yaptınız bu donemde
tsk sımdıden
arkadaşın olayım mı ? o zaman
canım sorunu gördüm ama çocuğum olmadığı için cevap yazmadım. ben çok morarmamıştım. ama morarma ihtimalin var. 10-15 gün çocuğun nasıl tepki verir bilemedim. ben yalnız kaldım gündüzleri ama senin duruun farklı. çok eğilip kalkamayacaksın, darbe almaman da gerek biri sizinle kalsın evinizde derim. şimdiden söylersen korkabilir. ameliyata 1-2 gün kala açıkla istersen, "doktora gideceğim yüzümü saracaklar korkma" gibi...
peki canım ekliyorum seni kabul edip bakabilirsin:)
çok beğendiğimi söyleyebilirim güle güle kullan bende ocakta olucam inş. merak ettim açıkmı kapalımı amliyat oldun
selam arkadaşlar nasıl gıdıyor benımde bayagı oldu amelıyat olalı burnumun şeklınde bı degısme yok memnunum sadece ıclerı şiş,bu hafta necdet beye kontrolum var..iyikıde olmuşum dıyorum hala,gerçekten hayatım değiştı,doktorum hayatın değiştımı dıye soruyodu hep haklıymışnecdet bey cok tatlı ya bebiş gibi
benimde durumum fena sayılmaz şşişlik var masaj yapıyorum tümsek gibi bişiy çıkmaya başlıy gibi bazen 24.günüm bugun. ama en asıl sorunum nefes.. ağzımı kapatınca tıkanyorum burnumdan rahat nefes alamıyorum. büyük sıkıntı benim için ıslık çalışıyo gibi ses çıkıyo burun deliklerimdenhastanede kbb doktoru yavuz beye kaç kere gittim yoktu kendisi rahatsızmış haftaya tekrar konntrole gidicem umarım orda olur. tamam estetik güzel oldu fenaa halde cesaret güven geldi çok güzel bi duygu:) amaa sağlıkta önemli ya [/
daha çok yeni canım düzelir heralde nefes problemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?