Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)


Canım Merhaba...Yeni foto koymamı rica etmişsin :) Ben ameliyattan sonra çok kötü grip oldum,yeni yeni düzeldim,ondan dolayı yazamadım :) Nefes almada çok az sıkıntım var çünkü burun içinin şişleri yavaş yavaş iniyor ve az da olsa var,zaten en az 2 ay gerekiyor tamamen iyileşmeye başlamak için :) Fotoğraf da koydum şimdi bakarsınız diye :) Son hali bu :) Zamanla daha çok şeklini alır :) Memnunum,sıkıntı yok :)
 

selam gordum fotolarını morlukların hemen gecmiş,burun şeklıde cok hoş ,eskı burnumuzda benzıyormuş,burnun bayagı ufalmış kalkıklıgıda guzel olmuş tebrıkler
 
fotolar yükledim :) bakmayın resmlere aldanmayın şişşşim şişşş bide en büyük sorun nefes.. tren gibi sesler geliyo tıs tısslıyorum fenaa. bide kbb yavuz bey yokmuş hastanede sinirleniyoruz kbb görünemedim sıkınyım o bide ALLIK senin tümsek ne alemde necdet beye göründünmü? Karatoy burnun hakkaten çok yakışmışş maşallah:)
 
Selamlarr. Kızlar kararsızlıktan ne yapıcağımı şaşırdım. Öncelikle memnun olanların fazla oldugunu görüyorum. Ama burnumda et var, Necdet bey ona da müdehale ediyomu ameliyat sırasında? Ve de söylediği ücret haricinde testler icin falan baska ücret ödüyomuyuz?
 
şimdi diyceksinizki niye hepsini bi msjda yazmıyosun ama 25 msj olması gerekiyoki resimlerinizi göriyim:) Necdet bey ameliyatı bogazicinde yapıyo değil mi?
 

Sağol canım teşekkür ederimmmm :)
 

necdet bey ameliyatı boğaziçi tıp merkezinde yapıyo sitesine girip bakabilirsin canım burnunda estetik problemin dışında nefes sorunun varsa kbb doktoruyla ameliyata giriyo standart bi ücret var onu ödüyosun testler de ona dahil
 
miagold

Selamlarr. Kızlar kararsızlıktan ne yapıcağımı şaşırdım. Öncelikle memnun olanların fazla oldugunu görüyorum. Ama burnumda et var, Necdet bey ona da müdehale ediyomu ameliyat sırasında? Ve de söylediği ücret haricinde testler icin falan baska ücret ödüyomuyuz?



miagold, seni ekledim. fotolarıma bakabilirsin.

benim burnumda etler (çok sayıda) ve kemik eğriliği deviasyon vardı. necdet bey, kbb uzmanı ile birlikte girelim ameliyata dedim. kbb uzmanı yavuz bey girmiş önce ameliyata peşinden necdet bey. hepsi 3 saat sürmüş. ücrete her şey dahil. ameliyat öncesi ve sonrası muayeneler, ameliyat, kbb doktoru gerekiyorsa o, hastanede 1 gece konaklama... yani arada ek ücret ödemiyorsun. kbb ücreti de ayrı bir ücret istemediklerinden zaten kbb doktoru da gerekliyse direkt necdet bey öneriyor. bana kendisi söyledi "kbb doktorumuza da muayene olun şimdi, o da girer ameliyatınıza" diye.
 

benim tümsek aynı yerinde duruyor canım yaaa, Necdet bey i iki hafta önce aramıştım Ankaradaydı, bu ara gidicem de hafta sonları karşıya geçmek için fırsatım olmuyor pek..
Artık Kalamış a da gelmiyor sanırım..
 
sadeline yeni fotoğraflar koyuyorum bakabilirsin canım, kızlar ve yeni olacak arkadaşlar bakabilirsiniz..
Tümseğimin belli olmadığı fotoğraflarımı koydum
 

canım necdet bey sana bi sorun olursa yeniden müdaalae edebileceğini söledimi benim sol taraf hiç geçicek gibi durmuyo
 
kızlar resimlerinize bakıyorum sizlerinde yorumlarını okuyorum bazılarınızın sağ tarıfında bi kemik çıkıntısı var ondan şikayet etmişsiniz pessimistte sol tarafından burunlarınız güzel ama bu şikayetler olunca ameliyat olursam acaba benim burnumda da böyle sorunlar olurmu diye insan kuşkulanmaya başlıyo yaz sonu param birikmiş olcak ve bunları gördükçe necdet beyde kararsızlık yaşamaya başladım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…