- Konu Sahibi EstetikEditor
-
benimde durumum fena sayılmaz şşişlik var masaj yapıyorum tümsek gibi bişiy çıkmaya başlıy gibi bazen 24.günüm bugun. ama en asıl sorunum nefes.. ağzımı kapatınca tıkanyorum burnumdan rahat nefes alamıyorum. büyük sıkıntı benim için ıslık çalışıyo gibi ses çıkıyo burun deliklerimdenhastanede kbb doktoru yavuz beye kaç kere gittim yoktu kendisi rahatsızmış haftaya tekrar konntrole gidicem umarım orda olur. tamam estetik güzel oldu fenaa halde cesaret güven geldi çok güzel bi duygu:) amaa sağlıkta önemli ya
Canım Merhaba...Yeni foto koymamı rica etmişsin :) Ben ameliyattan sonra çok kötü grip oldum,yeni yeni düzeldim,ondan dolayı yazamadım :) Nefes almada çok az sıkıntım var çünkü burun içinin şişleri yavaş yavaş iniyor ve az da olsa var,zaten en az 2 ay gerekiyor tamamen iyileşmeye başlamak için :) Fotoğraf da koydum şimdi bakarsınız diye :) Son hali bu :) Zamanla daha çok şeklini alır :) Memnunum,sıkıntı yok :)
selam gordum fotolarını morlukların hemen gecmiş,burun şeklıde cok hoş ,eskı burnumuzda benzıyormuş,burnun bayagı ufalmış kalkıklıgıda guzel olmuş tebrıkler
burnunuz çok güzel kalkıklığı kavisi tam ideal doktor başarılı bi iş çıkarmış
fotolar yükledim :) bakmayın resmlere aldanmayın şişşşim şişşş bide en büyük sorun nefes.. tren gibi sesler geliyo tıs tısslıyorum fenaa. bide kbb yavuz bey yokmuş hastanede sinirleniyoruz kbb görünemedim sıkınyım obide ALLIK senin tümsek ne alemde necdet beye göründünmü? Karatoy burnun hakkaten çok yakışmışş maşallah:)
Selamlarr. Kızlar kararsızlıktan ne yapıcağımı şaşırdım. Öncelikle memnun olanların fazla oldugunu görüyorum. Ama burnumda et var, Necdet bey ona da müdehale ediyomu ameliyat sırasında? Ve de söylediği ücret haricinde testler icin falan baska ücret ödüyomuyuz?
fotolar yükledim :) bakmayın resmlere aldanmayın şişşşim şişşş bide en büyük sorun nefes.. tren gibi sesler geliyo tıs tısslıyorum fenaa. bide kbb yavuz bey yokmuş hastanede sinirleniyoruz kbb görünemedim sıkınyım obide ALLIK senin tümsek ne alemde necdet beye göründünmü? Karatoy burnun hakkaten çok yakışmışş maşallah:)
benim tümsek aynı yerinde duruyor canım yaaa, Necdet bey i iki hafta önce aramıştım Ankaradaydı, bu ara gidicem de hafta sonları karşıya geçmek için fırsatım olmuyor pek..
Artık Kalamış a da gelmiyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?