Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kendı kendıne dusucek onlar,dıstakı dıkıslerı zaten doktor alıyor bence yıne de dokunmamak lazım

canım dikişler kendiliğinden düşüyor. kimini farkediyorsun kimini farketmiyorsun bile. 3hafta sonunda pıhtı da dikişte kalmaz sanırım.

kızlar aklıma bir şey takıldı benim kızım var 2.5 yaşında ve aramızda yatıyor eşimle..peki onu nekadar uzak tutacağım kendimden bu çok zor olacak sanırım ikimiz içinde. Bir türlü randevu alamadım şu benden uzaklaştırma işini düşünmekten(

ameliyat olanlar beni de ekleyebilir miii hala doktor seçme aşamasındayım:) emre ilhan ve naci çelik fiyatları çok yüksek geldi bana en fazla 4 bin tl ye yapan iyi doktor var mı arkadaşlar?

emre ilhan 5500 alıyomuş necdet bey fiyat olarak baya uygun o zaman:) ameliyat olanların burunlarını gördünüzmü peki memnunlarmı bide bu ücrete herşey dahil mi kan alma,test falan oluyomuş diye duymuştum

bu fiyata he şey dahil. muayene, hastanede 1 gece konaklama, ameliyat sonrası muayeneler... paket fiyat bu.

beşiktaş yıldız teknik üni. karşısında boğaziçi tıp merkezinde Necdet bey.

bir kaç eski sayfayı oku istersen, ameliyat olanlar sonrasını anlattılar. fotolar için de burada yayınlamaz çoğunluk. özel albümlerde var öncesi-sonrası fotolar. merak ettiğin kişileri arkadaş eklersen orada fotolarını görürsün. hepsi bu başlık altında yazıyor, detaylı incele istersen.

kızlaar çok kararsızım tüm yorumları okudum necdet uçarla ilgili. aklımda bikaç tane daha doktor var onlarla ilgili yorumları da okudum. ama necdet uçara ameliyat olan birinin fotolarını görmedim henüz. bikaç kişiyi ekledim acaba kabul edebilir misiniz fotolarınızı merak ediyorum. teşekkürer şimdiden :)

arkadaslar merhaba:)
bugun amelyat olali 2 hafta oldu.gunduz kontrole gittim.Necdet Bey sis oldugu icin masaj verdi.son halini ekledim.aslinda bu hali bile benim hosuma gitti.sizlerin de yorumlarini merak ediyorum:))

arkadaşlar ameliyat olalı 13 .günüm burnum kemerliydi.Şimdi ise kemer kısmım burun ucuna kadar aynıyükeseklikte fakat burun ucu ondan daha yüksek sanki 2 kat var burnumda cok hafifde olsa beli bir de burun içi nde etler var necdet bey burun duvarına yapışır dedi ama hala orda etler duruyor bein gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…