- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlarr gittim doktor burnuma ödem iğnesi yaptı nasıll acıdı anlatamamm:18:
aynen benimde gözümden yaşlar aktı canım doktor sildi hatta o nasıl bi acı ben 5.ayımdayım burnumun altında et gibibişe vr sol tarafta onun için vurdu inş işe yararr
Bende yarin tamponlari aldirmaya gidecegim belki orda karsilasiriz .1-3 arasi gel dediler:)
benimde gozlerimde ve gozaltinda morluk var hala ve yuzum sis.ama hizla morluklar geciyor.ben Arnica krem kullaniyorum.sanirim bu nedenle daha hizli geciyor morluklar.amelyat sonrasi rahat gecti sukur.su tamponlar da bi ciksa .sanirim o kismi daha zor
aslinda bende neler yapti tam konusamadim Nejdet Bey le.yarin ben de soracagim.
fotolrına baktım alçılı halı bıle eskısıne göre cok guzel ufacık ve dık olmş,morlukların ne cabuk geçmiş..benımde 2 haftaya hıcbıse kalmamıştı yuzumde ve işe başlamıştım da hatta..eskı burnumuzda benzıyor ama benımkısı senden bayagı buyuktu
tsk yorumun icin .ins hersey yolunda gider:) senin de ilk zamanlar ucunda sislik ve aci var miydi.ben su anda ucuna dokunamiyorum cok aciyor
.
tabıkı acıyodu acımazmıbenım burnum alçı cıktıgı an patates gıbı kocaman şiş ,yamuk yumuk egrıydı ve ucu sarkıktı ,ama ben hıc takmadım şişler ınıcek demıştı doktor,ama sonra ortaya gordugun burnum cıktı hemde bır ıkı haftada
yanliz bende olan bisi degil yani:)) icim rahatladi.Dr ucunda odem var diyince sanki herkeste olmaz gibi algiladim.tsk canim :)
merak etme heryerı acır,hatta sık sık sızlar dokunamzsında,6 aydan sonra rahatsın merak etme..zaten tam duzelme 1 yada 1 bucuk yılı bulucak,sabredıcez işte..benım bayagı oldu ama hala ıcı şiş bazen nefes alamıyorum,bu olabılıyormş necdet bey demştı
Rahat rahat yan yatmaya ne zaman başlamıştın sadelina. 2 aylıkken falan rahat rahat dokunabiliyor muydun canım.
ben 4 gun sonra yan yatmaya basladim.dr a sormadim gerci ama.burnumu yastiga degdirmeden yan yatiyorum.cunku normalde hep yan yatarim sirt ustu yatarken uyyamiyordum
çok çok geçmiş olsun canım.. albümünü inceledim. ve çok beğendim..güle güle kullan :)
Rahat rahat yan yatmaya ne zaman başlamıştın sadelina. 2 aylıkken falan rahat rahat dokunabiliyor muydun canım.
Merhaba pessi çok geçmiş olsun,üzüldüm acı çekmene((
bildiği bişey vardır ama daha iyi olcak inşallah, problem için ne dedi,alt kısmında bir sıkıntı vardı görünen değilmi senin burnunda yanlış hatırlamıyorsam
yaaaa bende de vardı şişkınlık banada mı vurucak imdattttttttttt:18::18::18:
Acam bende sana talep gönderdim. Beni de ekleyebilirsen cok sevinirim. Bir de kızlar ödemeyle ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz?. Sadece kredi kartınamı taksit yapıyorlar, banka ne kadar komisyon alıyor? Sizler ödeme sorununu nasıl çözdünüz?
tabıkı acıyodu acımazmıbenım burnum alçı cıktıgı an patates gıbı kocaman şiş ,yamuk yumuk egrıydı ve ucu sarkıktı ,ama ben hıc takmadım şişler ınıcek demıştı doktor,ama sonra ortaya gordugun burnum cıktı hemde bır ıkı haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?