Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarr gittim doktor burnuma ödem iğnesi yaptı nasıll acıdı anlatamamm:18:

Merhaba pessi çok geçmiş olsun,üzüldüm acı çekmene ((

bildiği bişey vardır ama daha iyi olcak inşallah, problem için ne dedi,alt kısmında bir sıkıntı vardı görünen değilmi senin burnunda yanlış hatırlamıyorsam

fotolrına baktım alçılı halı bıle eskısıne göre cok guzel ufacık ve dık olmş,morlukların ne cabuk geçmiş..benımde 2 haftaya hıcbıse kalmamıştı yuzumde ve işe başlamıştım da hatta..eskı burnumuzda benzıyor ama benımkısı senden bayagı buyuktu

tsk yorumun icin .ins hersey yolunda gider:) senin de ilk zamanlar ucunda sislik ve aci var miydi.ben su anda ucuna dokunamiyorum cok aciyor
.

tsk yorumun icin .ins hersey yolunda gider:) senin de ilk zamanlar ucunda sislik ve aci var miydi.ben su anda ucuna dokunamiyorum cok aciyor
.

tabıkı acıyodu acımazmı benım burnum alçı cıktıgı an patates gıbı kocaman şiş ,yamuk yumuk egrıydı ve ucu sarkıktı ,ama ben hıc takmadım şişler ınıcek demıştı doktor,ama sonra ortaya gordugun burnum cıktı hemde bır ıkı haftada

yanliz bende olan bisi degil yani:)) icim rahatladi.Dr ucunda odem var diyince sanki herkeste olmaz gibi algiladim.tsk canim :)

yanliz bende olan bisi degil yani:)) icim rahatladi.Dr ucunda odem var diyince sanki herkeste olmaz gibi algiladim.tsk canim :)

merak etme heryerı acır,hatta sık sık sızlar dokunamzsında,6 aydan sonra rahatsın merak etme..zaten tam duzelme 1 yada 1 bucuk yılı bulucak,sabredıcez işte..benım bayagı oldu ama hala ıcı şiş bazen nefes alamıyorum,bu olabılıyormş necdet bey demştı

Rahat rahat yan yatmaya ne zaman başlamıştın sadelina. 2 aylıkken falan rahat rahat dokunabiliyor muydun canım.

ben 4 gun sonra yan yatmaya basladim.dr a sormadim gerci ama.burnumu yastiga degdirmeden yan yatiyorum.cunku normalde hep yan yatarim sirt ustu yatarken uyyamiyordum

Rahat rahat yan yatmaya ne zaman başlamıştın sadelina. 2 aylıkken falan rahat rahat dokunabiliyor muydun canım.

ben cok sordum araştırdım vs..uzun sure belkıde aylarca duz yattım ve yuksek yastıkla,daha faydası varmış sanırım ıyıleşmeye ve ödeme..sonrada alışmıştım zaten..normalde de hıc duz yatamam ama bence duz yatılmalı

saol canım evet alt kısmında bşe vardı direk iğne yaptı bişey demedi 1 ay sonra gel dedi etkisini gstercek dedi artık bekleyip görcez

yaaaa bende de vardı şişkınlık banada mı vurucak imdattttttttttt:18::18::18:

çok şiş değilse vurmaz bence

Acam bende sana talep gönderdim. Beni de ekleyebilirsen cok sevinirim. Bir de kızlar ödemeyle ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz?. Sadece kredi kartınamı taksit yapıyorlar, banka ne kadar komisyon alıyor? Sizler ödeme sorununu nasıl çözdünüz?

ekledim canim.
benim bildigim sadece kredi kartina taksit yapiyorlar.nakit 2250TL keredi karti 12 taksit 2500TL

merhaba sadelina

bende resimlerini görebilirmiyim arkadaşlık talebi gönderdim...

Acam peki ameliyat olduktan kac gün sonra burnundaki alcı alındı? yani ben 1 hafta izin alıcam gözaltlarım mor sekilde işe dönememki

merhaba kızlar,

ne zamandır giremiyordum foruma, benden sonra yeni arkadaşlar da ameliyat olmuş. hepinize geçmiş olsun. biraz sabır her şey düzeliyor.

benim 3.5 ay oldu ameliyat olalı ama 1.5 aydır kontrole gitmiyorum necdet beye. gidemeyeceğim de sanırım. şükür burnumdan memnunum. hala ara ara mercimek kadar şişlikler çıkıyor bastırıyorum geçiyor. ama 1 senede anca oturuyor tabi burun. darbe almamaya çalışıyorum o kadar. ufak çarpmalarım oluyor ama 5dk da geçiyor acısı.

sorusu olan varsa yanıtlarım.

arkadaşlar necdet bey ankarada da ameliyat yapıyor mu acaba? resimleri olanlar beni ekleyebilirler mi rica etsem, doktor araştırıorum cok zormuş

arkadaslar merhaba,
az once burnumdaki bantlari cikartttim ve ucundaki pihtilari temizlerken burun deliginden asagi dikis ipi sarkti.uzun oldugu icin ucundan biraz kesip kisalttim.cekmeye korktum.ama yine de burun deligimden disari sarkan bir ip var su anda :)) bu dikisler alinacak mi .yoksa kendi mi eriyecek bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…