- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar oda sıcak oluyor doğru. ama iyi inan öyle böyle donmuyon çıkınca. ama maksimum 1 saat ya... nolacak.
pardon açıkça diyecem me kadar çok çişe gidersen o kadar çok narkoz atarsın. bolca çişe gidin. öyle kafanıza göre kalkmayın tabi. ben ameliyattan çıktım. biraz zaman geçti. serum takılı o sıra çişe gitmem gerek, ördek falan istemem. dedim tansiyona bakın. baktılar tansiyon iyi gittim. sonra saatte 3-4 kere sabaha kadar ha babam gittim... ama ayıldım o sayede. gece yarısı yemek buz olmuş tabi.. neyse yemek çok düşnmüyonuz.
sigara ben de içtim son güne kadar. ameliyattan 10gün sonra da başladım sigaraya. ama sigara geç iyileştiriyor. 10günden sonra gene az içiyordum. 10gün hiç içmedim.
refaktçi 1 kişi yeter. vermidon kan sulandırmaz sanırım öyle olsa adet zamanı vermezlerdi. emin değilim tabi tahmin.
yanıma çok şey almadım. gömlek ile gittim zaten rahat giyilmesi için. pijama diş fırçası o kadar. terlik vardı orada. gömlek ihmal etmeyin ama. sargılardan sonra öyle dar yaka zor geçer o burundan...
bu araa ben aç aç odada beklerken eşime 2 kere yemek geldi... bir de kokuyor... refaktçileri iyi besliyorlar. ağrınız olmaz iğne yapıyorlar. üşüyeceksiniz o kadar.
okADAR ayrıntılı ve inceayrıntısına kadar anlattınkii canım.. aklımızdan ne geçiyosa sormadan cevaplayıverdinmaşşallah canım :) ama iinan yazdıkların yorumların deneyimlerin hepsi beni müthiş cesaretlendiriyor.. korkumu asgarii seviyeye indiriyor.. ya bide ben cesaret iğnesi vurdurmayı düşünmüyorum.. annem tutturuş vurdur kızım tansiyonun yükselir korkudan diye başımın etini yemeye başladı şimdiden :) oda korkuyo :)
canım ne cesaret iğnesi :) ya inan ameliyatta hiç bir şey yok. olanı diyorum 1 saat üşüme. benim gibi darbe alırsan ağrı. almazsan bişey yok. 15gün "bu surat ne" piskolojisi... bu kadar.
ayrıca bak ben ameliyathaneyi hatırlmıyorum. korkmuyordum ben açıkçası. evvelden sağlıkla ilgili bir ameliyat olduğumdan nakoz almak nsıl biliyordum. şimdi hastanede geliyolar. iğne yapıyolar. sonra sedyeye alıyorlar. ama öyle soyunuk değilsin. altın duruyo sütyenini çıkarıyon önlük giyiyon. bi yerin açık değil. bu soyunmayı da tek başına odanda yapıyosun. sonra iğneyi vurup sedyeye alıyolar. asansöre yüklüyorlar. ameliyathaneye gidiyon. bende asonsör son sahne. ya iğneden kendimden geçtim ya da hatırlamıyorum. sen de belki ben gibi ameliyathaneye girişini bile hatırlamyacan.
diyelim ki girdin. önceli ameliyatımda 10 yaşımda çocuktum ben bir de onu diyim sana, ameliyathanye aldılar beni. beklettiler biraz.doktorla bişler dedi say dedi 9da gittim sanırım. ayıldığımda odamdaydım.
bu burun ameliyatımda da ayıldığımda odamdaydım.
korkma diyorsam korkma. açıkça söylüyorum bak sonraki 15 gün işin zor kısmı ameliyat hiç.
canım ben amaliyat olucam devlette burnuma bir bakarmısın albümden..
aaa neden oda okadar sıcakmışkı? burun için hiç iyi değil.. ama bi bakıma narkozun etkisiyle üşüycez bu sebeple oda sıcaklığı iyi.. sen çift refakatçi alacaksın yanına ölemiiii... süpersin işini garantiye alman güzel :) benim yanımda anacım olacak.. o pek uyumaz.bu sebeple benim açımdanda sıkıntı yok gibi. oyhhhh düşündükçeee yusuf yusufffff :))
canim ozel mesaj hakkim olmadigi icin burdan yazayim
odemden dolayi onden bakinca burnumun sag ucu biraz yukarda gibi ama masajlar ise yariyorsanki.cts Necdet bey e gidecegim 1 ay olacak.bakalim ne diyecek.senin de az gunun kaldi.ins cok iyi gecer canim .
merhaba bende necdet beye amelıyat olacgm bu ay benı bilglendirirmsnız
kızlar ameliyatımı oldumm... allaha çok şükür ki ağrım olmadı gerçi sabaha karşı sızlama oldu ama iğne yaptılar.sonra yine uyudum. şimdi bir yandan da burnuma peçete tutuyorum kanar falan die. ve dudağım halaa uyuşuk diorum ben silikon istememiştim dudağıma şişmiş :)) yarın ameliyat olacak arkadaşım şimdiden çooook geçmişolsun. buzu muhakkak koydurt morarma ve şişte acayip işe yarıyor
canım geçmiş olsun. uyuşuk normal. ben 1.aya kadar üst dudağımı tam oynatamadım. şimdi eskisi gibi... şimdi çok morarmadınsa daha da morarmazsın. darbe alma ağrın da olmaz.
hayde geçmiş olsunnn bundan sonrası sabırla beklemek. panik yok. burnun da şişse, az kanama da olsa panik yok...
TSK CANIM.seninki de cok guzel olur ins:)
kızlar ameliyatımı oldumm... allaha çok şükür ki ağrım olmadı gerçi sabaha karşı sızlama oldu ama iğne yaptılar.sonra yine uyudum. şimdi bir yandan da burnuma peçete tutuyorum kanar falan die. ve dudağım halaa uyuşuk diorum ben silikon istememiştim dudağıma şişmiş :)) yarın ameliyat olacak arkadaşım şimdiden çooook geçmişolsun. buzu muhakkak koydurt morarma ve şişte acayip işe yarıyor
veeeee son saatlerim kızlarr.. :) az kaldııı.. dua edin benim için öpüyorum nanaklarınızdannn..
arkadaşlar başka isimlere bakmayın bile,necdet beyin adının çok geçmeme sebebi fazla hareketli olmasından kaynaklıbirkaç aydır boğaziçinde o da haftada bikaç gün,yani kendine ait bir odası bile yoktu son gittiğimde veli beyin fakülteden arkadaşı olduğu için onun odasını kullanıyordu,boğaziçi çok iş yapan bi estetik merkezi olduğu için sanırım veli bey rica etti ondan geçici olarak çalışmasını ve insanlar memnun kalıp ismen necdet beyi isteyince de adam geri çeviremedi ,umarım hep kalır o hastanede,o kadar mutluyum ki iyi ki bana o gün o denk geldi diye ))zaten onunla konuşunca hemen ertesi gün ameliyatımı oldum,o kadar içime sindi yani doktorum :)
insanlar zannediyor ki çok para verince daha güzel burun yapılacak,alakası yok.adı bolca geçen doktorların yaptığı burunların çoğu abartılı ve ben estetikliyim diye bas bas bağırıyor,aynı tipte yapıp geçiyor doktor,ya da doğal olacak diye kaba yapıyor,uzun ya da büyük bırakıyor.oysa başarılı bir burun estetiğinin en önemli faktörü doğal durması ve yüz ile olan uyumu.eğer hem burnum güzel olsun,hem rahat nefes alayım,hem de ameliyat geçirdiğim belli bile olmasın diyosanız necdet beeeeeey :)
Kızlar ben geldimmmm :) Burnumun yeni halini ekledim fotoğraflarıma...Bakarsanız sevinirim,yorumlarınızı bekliyorum :) :) :)
karatoy selam biz seninle sanırım aynı dönemler ameliyat olmuştu. ekim 14 dü benim.
burnun çok yakışmış. çok değişmişsin diyemem. eskiden de yüzün güzeldi şimdi de güzel sadece burnun da güzel artık. yüzüne orantılı olmuş.
ben senin kaşını gözünü de çok beğeniyorum maşallah.
en önemlisi sen de memnunsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?