- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ooo ameliyat tarihi almışın bilee. bu ne hızzz :))))
yeni ameliyat olacak arkadaşlar, şimdiden geçmiş olsun. ameliyatta korkacak bir şey yok. endişe etmeyin. sonrası biraz sıkıntılı ama dayanılmayacak gibi değil. anestezi atılırken, üşüme oluyor. 1saat bir sıkıntı o... herkesde de olmayabiliyor.
ilk 15 gün yüzünüze yabancı olabiliyorsunuz, burnunuza kulp takıyorsunuz... tamamen psikolojik... burnunuz tıkalı oluyor...hepimizin başından geçti. hiç sıkmayın kendinizi, pozitif düşünün. 2 hafta sıkıntı, ömür boyu güzel bir burun için değer....
gratella canım hepimize geçmişolsun şimdiden.. valla bukadar çabuk ameliyat günü alacağımı sanmıyordum ama baya yakın tarih.. umarım herşey istediğimiz gibi olur..
turamit çok teşeküürederim bende. aslında benim korkum narkoz falan değil benim bünye alışkın narkoz almaya doğum vs den:) ama işte nasıl olacak istediğim gibi olacakmı diye çok düşünüyorum sanırım. ve dün gece bile uyuyamadım düşünmekten. eşim gülüyor bana. saolsun sevgili kuznimde bu burnundan kötü olmayacak emin ol dedi acayip moral verdi yani:)) hayırlısı inşallah..vee burnun harika bu arada..
dileğin için teşekkür ederim canım.. ben necdet beye olmuycam başka bi doktora oluyorum ameliyatımı.. bu forumuda epeydir takip ediyorum.. ameliyat sonrası çekilen sıkıntıları alışma dönemini falan.. ama ameliyat sıkıntı değilde sonrası biraz sıkıntı yapıyo okuduklarım kadarıyla.. sabır ise en iyi ilaçmış
resim yükleyemeyi bilmiyorum.
şişliktendir diye umut ediyorum. 11.gün sonuçta. ben ameliyat öncesi sigara da kulanıyordum. acele ameliyat olduğum için bırakma gibi durumu olmadı. ameliyattan önceki gün sigara içmiştim. belki ondan geç iyileşiyordur. şu da var ki benim burnumun için acayip dolu. yara mı pıhtı mı sertleşmiş bilemiyorum ama çok çok dolu taş gibi. belki onlar ittiriyordur.
sizlere yazarım ileride durumunu. şu an için sabırla beklmeketen başka yapacak birşeyim yok. şu suratımla sokağa çıkamıyorum canım sıkılıyor bir başıma.
ben bu kadar zor bi ameliyat olduğunu bilmiyordum. pat diye gittim yarın gelin diye tel geldi gittim ameliyat oldum deli işi benimkisi. belki bilsem cesaret edemezdim.
hayırlısı olsun.
ama benim yaşadığımın doktorumla alakalı olduğunu da sanmıyorum. necdet bey ii bir hekim. yavuz bey de öyle. bilmiyorum belki şanssızım. belki de evham yapıyorum 10güne geçecek hepsi.
Merhaba Turamit,
seni arkadas olarak ekledim bende doktor arastiriyorum. Eger haa burun resimlerin varsa bakmak isterim fikir edinmek icin. Beni eklersen sevinirim. Simdiden tesekkurler
ayy nereden buldun :) ilk mesajım sanırım... bak nereden nereye... kabul ettim. resimlerim var. bakabilirsin.
ayy nereden buldun :) ilk mesajım sanırım... bak nereden nereye... kabul ettim. resimlerim var. bakabilirsin.
senin de amelyatin ins cok iyi gecer .sonuc mutlu eder seni /gecmis olsun simdiden
teşekkür ederim canım.. hayırlısıyla inşallah dualarınızla.. son 3 gün :)
çoook heycanlıyım kızlarr yarın saat 10' da hastanede olucam. ameliyatım yarın lütfen yarın yanımda ne götürmem gerekiyor söylermisiniz? sizin ''ah bunuda alsaymışım''dediğiniz bişey varmı??
bende perşembe günü oluyorum :) ama ben bilgi aldım ameliyatta neler bulundurmamız gerektiğine dair canım.. önce yanımızda uykuyu sevmeyen gece boyunca buz tutacak bir refakatçi :) ikincisi hırka çorap vesayra.. narkoun etkisiyle üşüyecekmişiz... dudak nemlendiricisi şart.. işte bu üçü olmazsa olmazlardan
aa süpersinn çok iyi oldu hemen çantama koyıyım bare hırka ve nemlendiriciyi çorap gene 2 çift koydum:)) acaba çetikmi alsam
çook saol canım benim allah razıolsun bu gün bir kızla konuştum hastanede odası sıcakmış ve bu yüzden yüzü baya bi şişmiş buna dikkat edin dedi bana. Yanımda 2 arkadaşım kalacak biri uyusa dieri uyanık olur die 2 kişi alıyorum yanıma:)))
kızlar, benim yanımda eşim kalmıştı. uyuduk da. ben dondum. o yüzden 15dk uyguladım sadece buzu. yattık uyuduk valla. azcık morardım 1 hafta sonra da sarı gibiydi morluklarım. morluklar tamamen yapınızla alakalı. sabaha kaar buz da tutsanız morarabilirsiniz. takmayın morlukları kafaya. eninde sonunda geçiyor. aman ameliyat öncesi bişey yemeyim içmeyin sigara da dahil. çok tehlikeli. beni sabah 8de çağırdılar akşam 8e aldılar. önceki gün de akşam 7e yemiştim. amalieyattan 11de çıktım gece. serum falan derken 1.5 gün aç kalmış oldum. ama dayandım. sizin de olur da geç alırlarsa ameliyata birşey yemeyin sakın.
şimdiden hepinize geçmiş olsun. iki refakatçili arkadaşım refakatçi için tek koltuk var zor olabilir. sen bilirsin ama tek refakatçi yeter. hemşilereler de sık ilgileniyor zaten. öyle bakımlık durumunuz olmuyor. ameliayyatn 1 saat sonra lavaboya kalktım. tek başıma gidip gelebiliyordum.
kızlar, benim yanımda eşim kalmıştı. uyuduk da. ben dondum. o yüzden 15dk uyguladım sadece buzu. yattık uyuduk valla. azcık morardım 1 hafta sonra da sarı gibiydi morluklarım. morluklar tamamen yapınızla alakalı. sabaha kaar buz da tutsanız morarabilirsiniz. takmayın morlukları kafaya. eninde sonunda geçiyor. aman ameliyat öncesi bişey yemeyim içmeyin sigara da dahil. çok tehlikeli. beni sabah 8de çağırdılar akşam 8e aldılar. önceki gün de akşam 7e yemiştim. amalieyattan 11de çıktım gece. serum falan derken 1.5 gün aç kalmış oldum. ama dayandım. sizin de olur da geç alırlarsa ameliyata birşey yemeyin sakın.
şimdiden hepinize geçmiş olsun. iki refakatçili arkadaşım refakatçi için tek koltuk var zor olabilir. sen bilirsin ama tek refakatçi yeter. hemşilereler de sık ilgileniyor zaten. öyle bakımlık durumunuz olmuyor. ameliayyatn 1 saat sonra lavaboya kalktım. tek başıma gidip gelebiliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?