Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ooo ameliyat tarihi almışın bilee. bu ne hızzz :))))

gratella canım hepimize geçmişolsun şimdiden.. valla bukadar çabuk ameliyat günü alacağımı sanmıyordum ama baya yakın tarih.. umarım herşey istediğimiz gibi olur..

turamit çok teşeküürederim bende. aslında benim korkum narkoz falan değil benim bünye alışkın narkoz almaya doğum vs den:) ama işte nasıl olacak istediğim gibi olacakmı diye çok düşünüyorum sanırım. ve dün gece bile uyuyamadım düşünmekten. eşim gülüyor bana. saolsun sevgili kuznimde bu burnundan kötü olmayacak emin ol dedi acayip moral verdi yani:)) hayırlısı inşallah..vee burnun harika bu arada..

simdiden gecmis olsun diyeyim sana.ins cok iyi gecer ve sonuc istedigin gibi olur

senin de amelyatin ins cok iyi gecer .sonuc mutlu eder seni /gecmis olsun simdiden

Merhaba Turamit,

seni arkadas olarak ekledim bende doktor arastiriyorum. Eger haa burun resimlerin varsa bakmak isterim fikir edinmek icin. Beni eklersen sevinirim. Simdiden tesekkurler

teşekkür ederim canım.. hayırlısıyla inşallah dualarınızla.. son 3 gün :)

hayırlı olsun canım şimdiden gün sayanlar coğaldı inş herkesin allah yanında olur ve dualarımız hep sizinlee kızlar süperrr burunlarla aramıza dönersiniz inşş

çoook heycanlıyım kızlarr yarın saat 10' da hastanede olucam. ameliyatım yarın lütfen yarın yanımda ne götürmem gerekiyor söylermisiniz? sizin ''ah bunuda alsaymışım''dediğiniz bişey varmı??

Son düzenleme:
çoook heycanlıyım kızlarr yarın saat 10' da hastanede olucam. ameliyatım yarın lütfen yarın yanımda ne götürmem gerekiyor söylermisiniz? sizin ''ah bunuda alsaymışım''dediğiniz bişey varmı??

bende perşembe günü oluyorum :) ama ben bilgi aldım ameliyatta neler bulundurmamız gerektiğine dair canım.. önce yanımızda uykuyu sevmeyen gece boyunca buz tutacak bir refakatçi :) ikincisi hırka çorap vesayra.. narkoun etkisiyle üşüyecekmişiz... dudak nemlendiricisi şart.. işte bu üçü olmazsa olmazlardan

aa süpersinn çok iyi oldu hemen çantama koyıyım bare hırka ve nemlendiriciyi çorap gene 2 çift koydum:)) acaba çetikmi alsam

aa süpersinn çok iyi oldu hemen çantama koyıyım bare hırka ve nemlendiriciyi çorap gene 2 çift koydum:)) acaba çetikmi alsam

çetikte olabilir aslında:) ama refekatçinin gece boyunca başında olması uyumamasına dikkat et :))) mosmor olursun yoksa buz uygulaması olmazsa..elişmeleri yaz ay bende çok heyecanlıyım.. düşündükçe karnıma kramp giriyo.. dua etcem senin için canım.. gelişmeleri yaz olurmu ? bende yazarım sana

çook saol canım benim allah razıolsun bu gün bir kızla konuştum hastanede odası sıcakmış ve bu yüzden yüzü baya bi şişmiş buna dikkat edin dedi bana. Yanımda 2 arkadaşım kalacak biri uyusa dieri uyanık olur die 2 kişi alıyorum yanıma:)))

kızlar, benim yanımda eşim kalmıştı. uyuduk da. ben dondum. o yüzden 15dk uyguladım sadece buzu. yattık uyuduk valla. azcık morardım 1 hafta sonra da sarı gibiydi morluklarım. morluklar tamamen yapınızla alakalı. sabaha kaar buz da tutsanız morarabilirsiniz. takmayın morlukları kafaya. eninde sonunda geçiyor. aman ameliyat öncesi bişey yemeyim içmeyin sigara da dahil. çok tehlikeli. beni sabah 8de çağırdılar akşam 8e aldılar. önceki gün de akşam 7e yemiştim. amalieyattan 11de çıktım gece. serum falan derken 1.5 gün aç kalmış oldum. ama dayandım. sizin de olur da geç alırlarsa ameliyata birşey yemeyin sakın.

şimdiden hepinize geçmiş olsun. iki refakatçili arkadaşım refakatçi için tek koltuk var zor olabilir. sen bilirsin ama tek refakatçi yeter. hemşilereler de sık ilgileniyor zaten. öyle bakımlık durumunuz olmuyor. ameliayyatn 1 saat sonra lavaboya kalktım. tek başıma gidip gelebiliyordum.

aaa neden oda okadar sıcakmışkı? burun için hiç iyi değil.. ama bi bakıma narkozun etkisiyle üşüycez bu sebeple oda sıcaklığı iyi.. sen çift refakatçi alacaksın yanına ölemiiii... süpersin işini garantiye alman güzel :) benim yanımda anacım olacak.. o pek uyumaz.bu sebeple benim açımdanda sıkıntı yok gibi. oyhhhh düşündükçeee yusuf yusufffff :))

ohhh nw güzel karı koca uyumuşsunuz :) ne bilim öle dediler hep.. ne kadar buz tutarsan okadar şişmez ve morarmazmış.. demekki yinede şişiyomuş.. bende sabaeh en geç 7e kadar yiyebilicem. aynı gün saat 3 gibide ameliyat olucamam..ya bişe sorcam doktor bana ameliyat öncesi aspirin alma dedi.. ama ben vermiden aldım adet sancısı geçsin diye.. umarım kanım sulanmamıştır

evet aslında dediğin gibi morluklar geçicek sonuçta pek önemli.. şişlik rahatsız ediyormuş baya sanırım ama tabii buda kişiden kişiye değişir. saolsun benim sevgili eşim yanıma gelmek istemedi beni öyle göremezmiş annem ise kızıma bakacak aslında bu durumda canımı sıkıyor ama sonuçta istediğim birşey için ameliyat olacağım için birde bunu düşünmek istemiyorum. ben yarın saat : sabah 10 da hastanede olucam ama program belli değilmiş o yüzden kaçta alınacağımı bilmiyorum. saol ayrıca uyarın için canım. bu gün necdet beye sordum ben bu gün sigara içmiyim değilmi diye sen iç bu gün yarından sonra izin vermiyeceğim dedi. o zaman ben arkadaşlarımdan birine gelme diyim:))

kızlar oda sıcak oluyor doğru. ama iyi inan öyle böyle donmuyon çıkınca. ama maksimum 1 saat ya... nolacak.

pardon açıkça diyecem me kadar çok çişe gidersen o kadar çok narkoz atarsın. bolca çişe gidin. öyle kafanıza göre kalkmayın tabi. ben ameliyattan çıktım. biraz zaman geçti. serum takılı o sıra çişe gitmem gerek, ördek falan istemem. dedim tansiyona bakın. baktılar tansiyon iyi gittim. sonra saatte 3-4 kere sabaha kadar ha babam gittim... ama ayıldım o sayede. gece yarısı yemek buz olmuş tabi.. neyse yemek çok düşnmüyonuz.

sigara ben de içtim son güne kadar. ameliyattan 10gün sonra da başladım sigaraya. ama sigara geç iyileştiriyor. 10günden sonra gene az içiyordum. 10gün hiç içmedim.

refaktçi 1 kişi yeter. vermidon kan sulandırmaz sanırım öyle olsa adet zamanı vermezlerdi. emin değilim tabi tahmin.

yanıma çok şey almadım. gömlek ile gittim zaten rahat giyilmesi için. pijama diş fırçası o kadar. terlik vardı orada. gömlek ihmal etmeyin ama. sargılardan sonra öyle dar yaka zor geçer o burundan...

bu araa ben aç aç odada beklerken eşime 2 kere yemek geldi... bir de kokuyor... refaktçileri iyi besliyorlar. ağrınız olmaz iğne yapıyorlar. üşüyeceksiniz o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…