- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.001
Evet canımm aynı dönemde ameliyat olduk seninle.Ben gayet memnunum nefes problemim de kalmadı gibi birşey,tamamen iyileşti sayılır... :)
Çok teşekkür ederim hayatım,bu sözlerinle şımartıyorsun beni
karatoy selam biz seninle sanırım aynı dönemler ameliyat olmuştu. ekim 14 dü benim.
burnun çok yakışmış. çok değişmişsin diyemem. eskiden de yüzün güzeldi şimdi de güzel sadece burnun da güzel artık. yüzüne orantılı olmuş.
ben senin kaşını gözünü de çok beğeniyorum maşallah.
en önemlisi sen de memnunsun değil mi?
çok sevindim canım. güle güle kullan burnuşunu... ayrıca çok da doğal. etraftan estetik yorumu aldığını zannetmiyorum.
Senin de bebiş hayırlı olsun tatlım...Burnun da muhteşem olmuş,tütütütü MAAŞALLAH
sağol canımm. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. ben de çok memnunum burnumdan. benim de daha estetik mi diyen olmadı. sağolsun Necdet Bey:))
Kızlar ben geldimmmm :) Burnumun yeni halini ekledim fotoğraflarıma...Bakarsanız sevinirim,yorumlarınızı bekliyorum :) :) :)
hosgeldin karataoy
burnun cok guzel.sana da cok yakisiyor,senin ilk fotonda da sanki hic sismemis gibi burnun :) benim odem var hala.
kızlarr sizin tamponlar ne zaman alındı acaba? dün necdet beyi aradım salı gel dedi. çok korkuyorum çok acıyomu tampon çıkartılırken?? en sıkıntılı olan kısım şu ana kadar nefes alamıyor olmak. şişliklerim bile azcık azcık inmeye başladı. makyaj yapıyım dedim annemler izin vermedi:)) bir şey daha burun deliklerinin ordaki kan pıhtılarını temizledinizmi?? kanayanı siliyorumda kuru olanları nasıl temizlicem?? yoksa tamponlar çıkıncamı temizlenicek??
canim benim tamponlar 1 hafta sonra cikmisti.cikarken acimiyor hic korkma.bende korkarak gitmistim.ama necdet bey cok yavasca cekti aci degilde tuhaf birsey hissediyorsun .ben tamponlar cikana kadar okyanus suyu ve krem suruyordum kulak temizleme cubuklari ile tamponun etrafini biraz temizlemistim .yani ulasabildigim yerleri cok zorlamadan .tamponlar ciktiktan sonra da yine cokzorlamadan temizlemistim .
ay iyi bsre aslında yavuz bey ya cuma yada cumartesi gel dedi ama necdet bey söylemişti bana hastaların ameliyettan sonra yavuz beyden kaçtığını:)) bende necdetbeyin çıkarmasını istiyorum. peki sana necdet bey mi dedi temizle die?? bu dikiş yerleri neden kaşınıyor canım bide? peki alçıdan ne zaman kurtulucam? çok soru sordum kusurabakma
kızlarr sizin tamponlar ne zaman alındı acaba? dün necdet beyi aradım salı gel dedi. çok korkuyorum çok acıyomu tampon çıkartılırken?? en sıkıntılı olan kısım şu ana kadar nefes alamıyor olmak. şişliklerim bile azcık azcık inmeye başladı. makyaj yapıyım dedim annemler izin vermedi:)) bir şey daha burun deliklerinin ordaki kan pıhtılarını temizledinizmi?? kanayanı siliyorumda kuru olanları nasıl temizlicem?? yoksa tamponlar çıkıncamı temizlenicek??
canım öncelikle eğer tamponunu yavuz bey koyduysa kocama gazlı bezdir (bana öyle yapmıştı) o biraz rahatsız edior çıakrken. ama necdet bey çok koyduysa yeni nesil tamponlar hiç acımıyor... yavuz bey çok ilgili bilgili bir doktor ama biraz can yakıyor. kaşıntın biraz ise o normal canım iyileştiğini gösteriyor. yok ama dayanamaz derece bir kaşıntı ve akıntı var ise Allah korusun enfeksiyon kapmış olabilirsin. necdet bey anlar zaten. enfeksiyonsa bile krem verir. bir şey olmaz.
alçı bende 1 hafta kaldı. alçıya bakıyor necdet bey ihtiycaın varsa bandaj yapıyor. kimisinde 2 gün anca duruyor.
yavuz bey burun içi kabukları almak isterse "kendi düşsün idare ediyorum" dersin. o temizleme işlemi hoş değil. temizletiğine değimiyor. ince süpürge gibi birşeyi burnuna sokuyo çekiyor.. bende kanama oldu baya, kan genzime kaçtı... bir daha temizletmedim. tavsiye etmem. sonnuçta keniliğinden düşüyor. biraz sabırla beklenebilir.
birde doktorlar merkezinde güven yıldırım diye bi doktoru duydunuz mu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?