- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.121
bugun 3. günüm gözlerm hep şiş burnum alcılı güzl duryor morluklar ne zaman geçiyor bilgisi olan varmı
bence aklında bir şey kalmaması için şimdi eline bir kağıt kalem al ve sormak istediklerini yazmaya başla.çünkü insan muayenede her şeyi unutuyor.:)) ve necdet bey gerçekten çok iyi bir doktor insanı çok rahatlatıp güven veriyor hayırlısı olsun canım.
Bazı doktorlar burun ucunu kaldırıyor, kemiği alıyor ama burun kanatlarına dokunmuyor. Senin söylemen gerekiyormuş. Benim yönlendirmem saçma gelmişti.
Umarım böyle bir durumla karşılaşmam. Orantısı çok önemli. Yoksa manaasız
canım geçmişolsun benım bu gün 15. günüm ve hala çok az morluklarım var. iyice silikleşti. cilt yapısı ile alakalı tabii bu.
kişiye göre dğeişir. benim 5-6 günde geçti. 15günde geçen de var. çok morsan biraz daha gecikir.
bana sordu doktorum ne yapılmasını istiyorsun die. bende söyledim mesela benim kanatlar küçültüldü burun ucu inceltildi (genişti burnum) söylemen gerekiyor tabii nasıl istediğini.
inşallah müdahelesin geçer canım.
sag gözmde ck az sol gözmde vr bırz onun dısında yok şişlik var biraz
masajın da etkisi büyük. ödemler indikçe geçecek.
arkadaşım cok araştırdı ama,onun burnunu da begenmıştım ben ondan 2 hafta sonra oldum..zaten onu gorunce cesaretlendım..arkadaşım cok tanınmş kişilere de gıttı..necdet beyın samımı ve guven veren havası var ondan cok ısındım ona oldum dedı..yoksa mesele ucret de degıl,amelıyat bu cok daha fazlasınıda verırdım..arkadaşımdan dolayı cesaret aldım ve doktorum cok şeker
ben nefes alma sorunum var diye ameliyat oldum ama şimdi öncekinden daha az nefes alıyorum bu düzelicek değilmi? bilen söylesinnn..
benin ameliyt oldu 1 hafta geçti yarın tanponları alacaklar. gayet iidi ameliyatım 1 saat sürmüş. nejdet beyle çok konuşaadım ameliyattan sonra. yarın kouşucm neler yapmuş diye. ama şu an kenime aşmaya çalışıorum.şişlik var yüzümde burnumda . umarım böyle kalmaz. yani 2 ay sonra nasıl bir değişim olcak merakla bekliorum. umarımsenin ameliyatında ii geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?