Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bence aklında bir şey kalmaması için şimdi eline bir kağıt kalem al ve sormak istediklerini yazmaya başla.çünkü insan muayenede her şeyi unutuyor.:)) ve necdet bey gerçekten çok iyi bir doktor insanı çok rahatlatıp güven veriyor hayırlısı olsun canım.

Bazı doktorlar burun ucunu kaldırıyor, kemiği alıyor ama burun kanatlarına dokunmuyor. Senin söylemen gerekiyormuş. Benim yönlendirmem saçma gelmişti.
Umarım böyle bir durumla karşılaşmam. Orantısı çok önemli. Yoksa manaasız

bana sordu doktorum ne yapılmasını istiyorsun die. bende söyledim mesela benim kanatlar küçültüldü burun ucu inceltildi (genişti burnum) söylemen gerekiyor tabii nasıl istediğini.

bana sordu doktorum ne yapılmasını istiyorsun die. bende söyledim mesela benim kanatlar küçültüldü burun ucu inceltildi (genişti burnum) söylemen gerekiyor tabii nasıl istediğini.

Selam

Ben estetik uzmanı değilim ki:) Burun ucunu kaldırdıktan sonra kanatların yüzümde nasıl durdugunu bileyim. Bunu doktorun bilmesi gerekli. Yüzüme en uygun şekle getirmesi gerekiyor. Onun görseliyle benimki aynı değil

Selam. Siz fotoğraf çektiniz mi?

şu 25 mesajı bir tamamlasam da fotoğrafları görebilsem,çok merak ediyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…