- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.141
merhaba arkadaslar
yeni fotolarimi ekledim .fotolarda daha net farkettim ki onden bakinca hala bir taraf biraz yukarda duruyor.masajlara devam ediyorum.
dr um gecer dedi ama bekliyorum bakalim:) nefes almam cok iyi bunda sorun yasamiyorum .sag ve soldan goruntu de hosuma gidiyor.tek sorunum hala sisliklerin olmasi onden yamuk gorunmesi
arkadaşlar ameliyat olanlar yardımcı olursa seviirim
bende burnumdan ameliyat oldum bugun bir hafta oluyor, tanponlarım alındı, alçımda yarın cıkacak inşallah.
benimsormak ıstediğim ben hala nefes alamıyorum, bitane deliğin içinde odem oluşmuş ordan hiç hava gırışı olmuyor, obur deliktende tam alamıyorum, açıkcası suanda seklini falan bile duşunmuyorum tek sıtediğim rahat rahat nefes alabilmek, ağzım kurumadan rahat rahat uyuyabimek.
benimle aynı sorunları yaşayanlar yada duyanlar varsa ve paylaşırsa cok sevinirim.
ben ve arkadaşım bıcok yere yorum yazdık zaten daha yazmasakmemnun oldugumu soylemıştım..zence ayrıca ulaşabıldınmı,kendısı suan antalyada kongredeymş pazartesı hastanede olucakmış sanırım,arkadaşım ona dudak dolgusu yaptırıcaktı
arkadaşlar başka isimlere bakmayın bile,necdet beyin adının çok geçmeme sebebi fazla hareketli olmasından kaynaklıbirkaç aydır boğaziçinde o da haftada bikaç gün,yani kendine ait bir odası bile yoktu son gittiğimde veli beyin fakülteden arkadaşı olduğu için onun odasını kullanıyordu,boğaziçi çok iş yapan bi estetik merkezi olduğu için sanırım veli bey rica etti ondan geçici olarak çalışmasını ve insanlar memnun kalıp ismen necdet beyi isteyince de adam geri çeviremedi ,umarım hep kalır o hastanede,o kadar mutluyum ki iyi ki bana o gün o denk geldi diye ))zaten onunla konuşunca hemen ertesi gün ameliyatımı oldum,o kadar içime sindi yani doktorum :)
insanlar zannediyor ki çok para verince daha güzel burun yapılacak,alakası yok.adı bolca geçen doktorların yaptığı burunların çoğu abartılı ve ben estetikliyim diye bas bas bağırıyor,aynı tipte yapıp geçiyor doktor,ya da doğal olacak diye kaba yapıyor,uzun ya da büyük bırakıyor.oysa başarılı bir burun estetiğinin en önemli faktörü doğal durması ve yüz ile olan uyumu.eğer hem burnum güzel olsun,hem rahat nefes alayım,hem de ameliyat geçirdiğim belli bile olmasın diyosanız necdet beeeeeey :)
geldimmmmmmmm... alçılarım çıktıı dikişlerim alındııı... allahım yaa.. yemin ederimki burnumu bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim.. çokk güzel olmuşşş.... doktorum şuan yanımda olsa varya öpe öpe bıktırırdım :))) alçım çıkarken zor tuttum öpmemek için zaten.. keşke öpiverseymişim.. canımm resimleri bugün yarın yüklüycemm.. burnumun üstünde ufak bi bant duruyo sadece şuan.. onuda yarına kalmaz çıkarmayı düşünüyorumm.. millet görsün bu burnişi dimi yaaaa :))
Senin de bebiş hayırlı olsun tatlım...Burnun da muhteşem olmuş,tütütütü MAAŞALLAH
kızlarr resim yükledim korkunç görünüyorum ama kusurabakmayın artık
bende ameliyat olmayı düşünüyorum acaba arkadaşlığımı kabul edebilir misin??
cnmm baktim bn hic anlamadim bn o dedigin farki :)))bnce cok guzel cok yakismis sana gule gule kullan cnm
en kisa zamnda muane olmak istiyorum...size bu konuda bilgi verecegimmm
gratella fotoğraflarını çok merak ediyorum arkadaşlık istegi gönderdim kabul edebilir misin acaba??
benim 10. günüm hala tamponlarım duruyor cuma aldırtıcaktım ama yeterince durdu yarın aldrııcam..şuanda çok güzel gözüküo ucu inşallah alçı cıkıncada güzel gözükür..alıştım tamponlara ilk günlerde ki gibi sıkmıor beni..cuma fotoğraf koyacağım haber veririm..
bu turamit ben fotoğraflarını göremedimn kaldırmışsın galiba çok merak ettim koyar mısın tekrar.
kabul ettim canım bakabilirsin..
evet arkadaşlar necdet uçara amel. olan varsa paylaşım yaparsa cok memnun olurum bende bu doktorla görüşmeye gidicem en yakın zamandaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?