Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba arkadaslar

yeni fotolarimi ekledim .fotolarda daha net farkettim ki onden bakinca hala bir taraf biraz yukarda duruyor.masajlara devam ediyorum.
dr um gecer dedi ama bekliyorum bakalim:) nefes almam cok iyi bunda sorun yasamiyorum .sag ve soldan goruntu de hosuma gidiyor.tek sorunum hala sisliklerin olmasi onden yamuk gorunmesi

cnmm baktim bn hic anlamadim bn o dedigin farki :)))bnce cok guzel cok yakismis sana gule gule kullan cnm

ameliyatı kime yaptırdın necdet beyemi?

merhaba sadelina ,

bende necdet uçara ameliyat olmayı planlıyorum yarın randevu için arıycam kendisini ama içimin rahatlaması açısından resimlerini görebelir miyim?? buarada ben foruma yeni kayıt oldum nasıl görebiliyorum resimleri acabaa??

harikaevre bende bi arkadaş tavsiyesiyle necdet beyle görüşmeyi planlıyorum fotograflarını görebilir miyim??

gratella fotoğraflarını çok merak ediyorum arkadaşlık istegi gönderdim kabul edebilir misin acaba??

bende necdet uçara ameliyat olmayı planlıyorum benim nefesle ilgili bi sorunum yok sadece şeklini düzelltirmek istiyorum acaba yaptıran arkaadaşların fotoğraflarını görebilir miyim?

güzel yorumları okuyunca cesaretlenip hemen ameliyat olmak istiyorum ama yine de tedirginim ya sonuç kötü olursa diye yakınlarım ne var burnunda diyip duruyo kafam çok karışık :s

kızlar bir çoğunuza arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz çokkk mutlu olurum sözlüm askerden gelmeden bu ameliyatı olmak istiyorum yani ekim kasım ayına kadar karar verip bu işi halletmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…