- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.441
Kizlar telden giriyorum pc kafayi yedi acilmiyo:)10. gunum bugun resim cekndm koycktim telden yuklenmiyo ya((
ben simdi ise gidiyorum saat 9da yine evdeyim ..ozamana kadar koy ok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar telden giriyorum pc kafayi yedi acilmiyo:)10. gunum bugun resim cekndm koycktim telden yuklenmiyo ya((
kızlar albüme foto yükledim görmeniz lazım( bana hak vericeksiniz
(
Evet kızlar. fotoyu ekledim. Gördükçe cinlerim geliyor:))) Kesinlikle bu inmez.
ne inmez onu anlamadim? burnun cok güzel olmus
Ben hic begenmedim. Burun ustunde cikinti var.hic guzel olmadi. Inicek diyorlatda umudum yok. Onden de kotu yandanda
baktım albümüne canım..cidden tuhaf bi çıkıntı o..ne zaman oluştu peki? ameliyattan ne kadar sonra? dr. ne diyo? asıl önemli olan bu
Evet kızlar. fotoyu ekledim. Gördükçe cinlerim geliyor:))) Kesinlikle bu inmez.
ne zaman ameliyat oldun? ona göre cevap vereceğim. benim 1haftayken burnum yana doğru eğrildi. yamuktu. sanki elinle almış oraya kıvırmışsın... 1hafta da öyle kaldı. 14-15.günde kendiliğinden geçti. senin de yeni mi?
dr.un ne diyo peki bu duruma? inicek dedi mi?
6 martta oldum.bugun 18.gun. Doktoru arayip kemik mi unuttunuz dedim. O sis dedi. Bastirinca kayboluyor.ama kemik oldugu icin agri yapiyor.tekrar sisiyor. Ben hic biinizde gormedim.
Kızlar bugün 2. günüm. Sunu soylemeliyim ki zor bir ameliyat. Su an tek derdim burnumdaki tamponun bir an önce cıkarılması. Ve bir hafta sonra alınacakmıs tamponlar alcıda 10 gün sonra. Burnumun icinde kanlar dondu ve onları nasıl temizliyceğimi bilmiyorum. Bephantene değdiriyorum kulak pamuguyla ama yınede acılmıyo. Yardım bekl,iyorum kızlar.
Kızlar bugün 2. günüm. Sunu soylemeliyim ki zor bir ameliyat. Su an tek derdim burnumdaki tamponun bir an önce cıkarılması. Ve bir hafta sonra alınacakmıs tamponlar alcıda 10 gün sonra. Burnumun icinde kanlar dondu ve onları nasıl temizliyceğimi bilmiyorum. Bephantene değdiriyorum kulak pamuguyla ama yınede acılmıyo. Yardım bekl,iyorum kızlar.