Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

zaten uyarmak amaçlı yaptığınızı anladım ben

Benim sorunumda sizinle değil tabi ki, bende bugünlerde yaşadığım heyecanları mutluluğumu paylaşmak istedim sadece diğer arkadaşlar gibi. Dr um ile ilgili bir konu da zaten açıktı iki konuya cevap verdim burada zaten biri yapılan ameliyatımdan biri olan gözkapağı konusu diğeri de dr um Necdet uçar konusunda..

Yaşadığınız şeyler içinde üzgünüm..

şu burnumun üzerine alçı çıkarıldıktan sonra koyulan bantları kaç gün sonra çıkarmalıyım acaba atel bir hafta kaldı bantlar da 3 gün oluyor. Cildim maf oldu ıslanmasınlar diye tonikle siliyorum sadece..

Teşekkür ederim canım :) Gerçekten yaşadıklarım nedeniyle hala kabus görüyorum .Umarım ben de fazla üzmemişimdir.Bu arada dolgu konusunda gerçekten fazla bilgiliyimdir :)) Madde içeriklerine kadar bilirim , ama bu tamamen yılların verdiği araştırcı güç sayesinde.Aquamid konusunda dediklerine katılıyorum.Ben de 8 yıldır var hiç sorun yaşamadım ama herkes farklı tepki verebilir elbette....

Birde iki gözümün arasında yani kaşlarımın arasında gibi hafif bir ödem oluştu umarım kalıcı birşey olmaz bu, bantlar çıktığında dağılırmı, bantlar sıktı diye ödemler orada birikinti yapmış sanki...

yanlış anlaşılma olmuş sanırım sorun değil

ben sadece şu gülme çizgilerime yaptırmayı düşünüyorum dolguyu şimdilik ilk deneme olacak .Daha sonra belki kaş arasına da düşünebilirm
Ama biraz daha iyileşmek istiyorum daha doğrusu ameliyatlarım henüz çok yeni olduğu için bir süre enjektör falan görmek istemiyorum
Birkere de botox yaptırmıştım, 3 ay kadar önce o kadar.

Bence de önce şişliklerin inmesi gerekir .Umarım her şey gönlünce olur sevgiler...

yanlış anlaşılma olmuş sanırım sorun değil

sadeline , harikaevre aqualift i yaptırabildi mi gülme çizgileri için bilgin varmı, herhangibir sorun yaşadımı merak ediyorum bazen dolgular istenmeyen alerjik durumlara yol açabiliyormuş ya, bilgi verebilirsen sevinirim bende birkaç aysonra düşünüyorum.. teşekkürler iyi geceler

dudak ve yanakları ıcın dolgu yaptıracaktı en son gun almaya çalışıyodu sonra yaptırdımı bılmıyorum özel mesaj atarsan daha ıyı olur kendısıne..

Canım arkadaşlık yolladım kabul edermisin albümüne bakayım bende burun amelyatı düşünüyorum,birde sen ne kadara oldun ameliyatı hem memnunsunda Necdet beyden fiyatları nasıl acaba ? teşekkürler

Merhaba Özel msj sayım 100 olmadığından cevap dönmeme izin verilmedi buradan yazıyorum umarım okursun.
Öncelikle bir albümüm yok fotoğraf falan da eklemeyi düşünmüyorum Ben kendi adıma çok memnunum daha çok yeni henüz 9 gün oldu umarım bundan sonrada bir sorun yaşamamam

Daha burnum bandajlı ..Şimdi özelden yazamadığım için direkt fiyat yazmam mümkün görünmüyor ama piyasa için çok uygun diyebilirim biliyosun ben iki ameliyat geçirdim aynı anda üst göz kapağı ve burun, daha iyileşmem tamamlanmadı.
kendisi tok gözlü bir dr zaten ve kesinlikle reklam peşinde değil karşılıklı görüşürsen anlayacaksın.

Ben kendi adıma çok memnunun fakat sana tavsiyem doktorlarla yüzyüze görüşmen olabilir ancak,kendin karar vermelisin görüştükten sonra..

İstanbul da mı yaşıyorsun. umarım gönlünce olur herşey...

Birbirinizi doktor yanında çalışmakla suçladığınız,atışmalarınızın olduğu yorumları okumak nahoştu,ayrıca unutmayınız ki,ikili tartışmalar yasaktır ve uyarı almanıza sebeptir.
Burada hepiniz bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz,karşılıklı ithamlarda bulunup üyelerin kafalarını karıştırmak yerine bildiklerinizi paylaşmaya devam ediniz.
Reklam yapan,doktor yanında çalışıp falanca doktora gidin diye yönlendiren olursa zaten biz o kişi yada kişiler hakkında gerekeni yaparız,lütfen sizler üyeleri bu şekilde suçlayıp yanlış anlaşılmalarına sebep olmayınız.

Ve yorum yaparken aşağıdaki linkte yer alan kuralları es geçmeyiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/430528-forum-kurallari-konu-acmadan-once-okuyunuz.html

Son düzenleme:
arkadaşlar necdet beyin yaptığı ameliyatlarda kemerli burnu olan var mı resimlerini görebilir miyim?benim burnumkemerli de nasıl bir değişim oluyor merak ediyorum çünkü kemerli burunu düzeltmek daha zor

arkadaşlar necdet beyin yaptığı ameliyatlarda kemerli burnu olan var mı resimlerini görebilir miyim?benim burnumkemerli de nasıl bir değişim oluyor merak ediyorum çünkü kemerli burunu düzeltmek daha zor

Merhaba,Benim pek kemerli değildi, ama yine de sonuçta hafif kavisli sağ ve sol profil aynı olacak şekilde, güzel törpülenmiş.Benim burnumda ameliyat öncesi en büyük sorun malesef kanatların ortasındaki kısım sağa doğru yamuktu
Şuanda hafif şiş ama henüz ameliyatın üzerinden 11 gün geçti, buna rağmen eşim çok güzel göründüğünü ve günden güne indiğini söylüyor.

dr necdet beye mi ameliyat oldunuz ? ankara da mı bogaziçinde mi ? geçmiş olsun umarım sonuç istediğiniz gbi olur....DARISI BAŞIMAA :)

İyi akşamlar kızlar ben bantları dayanamadım çıkardım, sıcakta burnum ve cildim çok yağlanmıştı. güzelce köpürterek yıkamaya hasret kalmıştım.
Atel 7 gün, bantlarda 4. gün çıkardım..Şimdi bayramdan sonra Dr. um görecek. Şuan hiç dokunmak istemiyorum. Kaşımın arasında hafif bir şişlik kaldı ama dokununca sızlıyor. Birde burun ucu baya şiş bu şiş indiğinde burnumun şekli değişir diye korkuyorum,burnumu çok sevdim burada okuduğum bazı şeylerden de çok üzülmeye başladım malesef , umarım aylar içinde şekli fazla değişmez.Ucundaki şişin inmesi ne kadar sürer merak ediyorum sabırsızımdır zaten..
Açıldığındaki heyecanımdan ve mutluluğumdan sormayı unuttum

Fikri olanlar benimle paylaşabilir mi...
Umarım masaja ihtiyacı olmaz , Necdet bey belirli bir bölge de şişlik yoğunlaşmazsa masaja gerek kalmaz dedi.
Masaj beni korkutuyor biraz, yanlış bişey yapıp yamultursam diye...Ameliyat öncesi çok yamuktu da:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…