- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canım sen niye üzerine alındın .Yanlış düşünmüşsün .
Canım elbette sizi kastetmedim .Zaten adı geçen doktoru hiç tanımam.Ama gerçekten doktor reklamları yüzünden ve burada yönlendirmeler nedeniyle çok kötü şeyler yaşanabiliyor.
Hatta ben de bu mağdurlardan biriyim ne yazık ki.Biraz sağduyulu olan her üye mesajın niçin yazıldığını anlayacaktır.
Birbirimizi kırdık çok üzgünüm.Elbette paylaşım yapmaya hakkın var.Burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz.Keşke diğer mesajları yazmadan önce, reklam amaçlı mesajlar yüzünden nasıl bir tehlike geçirdiğimi okusaydın.O zaman yazdıklarıma belki daha ılımlı yaklaşabilirdin.İnan bu siteye üye olduğum günden bu yana ben de ilk kez bu kadar kırıcı oldum.Ama dediğim gibi lütfen diğer mesajlarımı oku.
Benim sorunum kesinlikle seninle değil.Sadece gerçek olmayan şeyleri yaşamış gibi gösteren kişilere.
Teşekkür ederim canım :) Gerçekten yaşadıklarım nedeniyle hala kabus görüyorum .Umarım ben de fazla üzmemişimdir.Bu arada dolgu konusunda gerçekten fazla bilgiliyimdir :)) Madde içeriklerine kadar bilirim , ama bu tamamen yılların verdiği araştırcı güç sayesinde.Aquamid konusunda dediklerine katılıyorum.Ben de 8 yıldır var hiç sorun yaşamadım ama herkes farklı tepki verebilir elbette....Benim sorunumda sizinle değil tabi ki, bende bugünlerde yaşadığım heyecanları mutluluğumu paylaşmak istedim sadece diğer arkadaşlar gibi. Dr um ile ilgili bir konu da zaten açıktı iki konuya cevap verdim burada zaten biri yapılan ameliyatımdan biri olan gözkapağı konusu diğeri de dr um Necdet uçar konusunda..
Yaşadığınız şeyler içinde üzgünüm..
Canım sen niye üzerine alındın .Yanlış düşünmüşsün .
Canım elbette sizi kastetmedim .Zaten adı geçen doktoru hiç tanımam.Ama gerçekten doktor reklamları yüzünden ve burada yönlendirmeler nedeniyle çok kötü şeyler yaşanabiliyor.
Hatta ben de bu mağdurlardan biriyim ne yazık ki.Biraz sağduyulu olan her üye mesajın niçin yazıldığını anlayacaktır.
Teşekkür ederim canım :) Gerçekten yaşadıklarım nedeniyle hala kabus görüyorum .Umarım ben de fazla üzmemişimdir.Bu arada dolgu konusunda gerçekten fazla bilgiliyimdir :)) Madde içeriklerine kadar bilirim , ama bu tamamen yılların verdiği araştırcı güç sayesinde.Aquamid konusunda dediklerine katılıyorum.Ben de 8 yıldır var hiç sorun yaşamadım ama herkes farklı tepki verebilir elbette....
Bence de önce şişliklerin inmesi gerekir .Umarım her şey gönlünce olur sevgiler...ben sadece şu gülme çizgilerime yaptırmayı düşünüyorum dolguyu şimdilik ilk deneme olacak .Daha sonra belki kaş arasına da düşünebilirm
Ama biraz daha iyileşmek istiyorum daha doğrusu ameliyatlarım henüz çok yeni olduğu için bir süre enjektör falan görmek istemiyorum
Birkere de botox yaptırmıştım, 3 ay kadar önce o kadar.
yanlış anlaşılma olmuş sanırım sorun değil
Bence de önce şişliklerin inmesi gerekir .Umarım her şey gönlünce olur sevgiler...
sadeline , harikaevre aqualift i yaptırabildi mi gülme çizgileri için bilgin varmı, herhangibir sorun yaşadımı merak ediyorum bazen dolgular istenmeyen alerjik durumlara yol açabiliyormuş ya, bilgi verebilirsen sevinirim bende birkaç aysonra düşünüyorum.. teşekkürler iyi geceler
dudak ve yanakları ıcın dolgu yaptıracaktı en son gun almaya çalışıyodu sonra yaptırdımı bılmıyorum özel mesaj atarsan daha ıyı olur kendısıne..
arkadaşlar necdet beyin yaptığı ameliyatlarda kemerli burnu olan var mı resimlerini görebilir miyim?benim burnumkemerli de nasıl bir değişim oluyor merak ediyorum çünkü kemerli burunu düzeltmek daha zor
Merhaba,Benim pek kemerli değildi, ama yine de sonuçta hafif kavisli sağ ve sol profil aynı olacak şekilde, güzel törpülenmiş.Benim burnumda ameliyat öncesi en büyük sorun malesef kanatların ortasındaki kısım sağa doğru yamuktu
Şuanda hafif şiş ama henüz ameliyatın üzerinden 11 gün geçti, buna rağmen eşim çok güzel göründüğünü ve günden güne indiğini söylüyor.
dr necdet beye mi ameliyat oldunuz ? ankara da mı bogaziçinde mi ? geçmiş olsun umarım sonuç istediğiniz gbi olur....DARISI BAŞIMAA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?